Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 20:42)
baliona gausiu?

uoj.. didelis tau ačiukas bučiukas baliončiukas 4u.gif biggrin.gif

bandysiu...maniau, tu ant PS darai, tai aš jau dabar bandysiu su LR dirbti kažkiek, nes žiūriu anas turi savo nemažai privalumų...jėėėė...sekmadienį FS tai jau ir išsibandysiu ant karto thumbup.gif
Atsakyti
Kažkaip galima ir visas nuotraukas pagal vieną scenarijų sutvarkyti (pvz visas reikia vienodai sutvarkyti), išsisaugai komandą ir tą komandą duodi visoms likusioms nuotraukoms. protingose knygose rašo. Jei įdomu, galėčiau pažėt. Pati dar nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 17, 20:53)
Kažkaip galima ir visas nuotraukas pagal vieną scenarijų sutvarkyti (pvz visas reikia vienodai sutvarkyti), išsisaugai komandą ir tą komandą duodi visoms likusioms nuotraukoms. protingose knygose rašo. Jei įdomu, galėčiau pažėt. Pati dar nebandžiau.

čia PS turi omeny?

kažkokia vapšė atsilikus jaučiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 17, 20:48)
uoj.. didelis tau ačiukas bučiukas baliončiukas 4u.gif  biggrin.gif

bandysiu...maniau, tu ant PS darai, tai aš jau dabar bandysiu su LR dirbti kažkiek, nes žiūriu anas turi savo nemažai privalumų...jėėėė...sekmadienį FS tai jau ir išsibandysiu ant karto thumbup.gif

as raw ant LR. o siaip PS man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:04)
O as su rytine rasa atsuoliuoju.  biggrin.gif Ir vel pas mane zoles.  doh.gif  cool.gif

labai patinka tavo zolytes wub.gif
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:49)
Kuri jums spalviskai geresne?

man antra 4u.gif
buvau prapuolus, kazkaip nera ka rodyt, na parodysiu sios dienos savo augintini 4u.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 17, 21:59)
čia PS turi omeny?

kažkokia vapšė atsilikus jaučiuos doh.gif

Aga, photoshopas.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 20:42)
nu zek. atsidarai LR.

A nu prasideda biggrin.gif
Aš kaip supratau kažkada iš vieno protingo žmogaus, kad RAW tvarko su LR, o JPG su PS jei ne po vieną RAW. Bet kažkaip aš RAW ir nežinau ką galėčiau daryt masiškai, nebent išsaugot.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 02 17, 14:49)
kas man maiso, tai fonas,kazkas melyno, nuimk ji, paskui megstuko nedeciau ir pedkelniu...tiesiog po suknute ar sarafaniuku palik, plikom kojytem..., pašviesink nuotraukytę...

su tuo fonu pas mus beda. Nera namie tokios vietos, akd butu svari siena tarkim, nu yra,bet prie jos vaiko neislaikysi ne sekundei. Tad vienintele iseitis pasodint ant lovos, nors ir moka nulipti, bet pasedi, pazyzia, pasimaivo, kol sugalvoja nulipt
aciu 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2012 02 17, 14:50)
Man per geltona vaikučio oda, vėlgi gal dėl to paties blogo WB  g.gif užkliuvo pėdkelnytės...ar pradėvėtos ar purvinokos ir labai "rėkia" tas mėlynas daiktas už vaiko nugaros... Išraiška svajinga pagauta...gal kiek liūdnoka, bet miela, norisi daugiau vietos, kadras suspaustas.
Visos spalvos kažkaip nedera tarpusavy, užtai dėl to mėlyno daikto ir kitų spalvų aš versčiau foto į JB, manau būtų kur kas geriau mirksiukas.gif pabandyk mirksiukas.gif

arba cia action'as tokia oda padare. turiu ir kvadrata sitos foto. turiu daug variantu,bet visi kaip suprantu nieko verti.
JB bandziau iskart, neiseina normaliai paverst schmoll.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 17, 16:11)
kristalines -> pritariu, kad j/b gal geriau žiūrėtųsi smile.gif  patinka mergaitės mimika smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
sveikos

labai noriu pasakyti Vi.Kri, labai labai patiko flickre nuotrauka "su savo gyvenimu per mano gyvenima" wub.gif vis griztu ir griztu paziuret ax.gif bijojau flickre pasisakinet, tai cia giriu biggrin.gif

o RG flickre parasiau komentara, bet irgi vis griztu i nuotrauka pasiziuret ir patinka man ji labai labai, ta kur nestuke su gelytem ar sausuoliais, nzn kaip vadinasi biggrin.gif bet zodziu liuks ta fotke thumbup.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 16, 20:40)

skaiciau, kad gavai geru patarimu ka ir kaip daryti kitaip, tai jau nieko nebesakysiu tik, kad pati emocija, istorija labai liuks, tikiu, kad padarysi ateity geriau mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 02 16, 21:48)
flickr yra dar vienas variantas, nzn kuris itikina labiau.

parasiau flickr kuris variantas man labiausiai, bet siaip pats auto fainas, paslaptingas gal kiek, sexy

QUOTE(gotte @ 2012 02 16, 22:37)

wub.gif labai grazu, taip idomu dabar tie uzkulisiai biggrin.gif bet sakei nepasakosi, o gal ?

QUOTE(airv @ 2012 02 16, 23:54)
Aš irgi braunuosi su pratesimu Erikos nuotraukai
http://farm8.staticf...d333e90e3_z.jpg
Dabar virdzzinijos eilė

labai fainos visu zaidimo fotkes, dabar supratau, kad tikrai nepdariau klaidos, kad dar neisirasiau, nes nzn ka buciau darius po tokiu geru nuotrauku doh.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 17, 14:28)
Bandziau kazka padaryt.... gal kas koki komentara, patarima?
http://farm8.staticf...4c94835ef_z.jpg

pritariu visoms pasisakiusioms, kad kliuna tas melynas, kad kojytes nuogos galejo buti

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 17, 14:38)
O as dziaugiuosi, kad mano laukimas jau visai i pabaiga Kol dar laiko truputi radau begau fotografuoti tokio mazo kudikelio Pirma karta teko toki mazuliuka fotografuoti, rodau rezultata 

man pirma labiausiai smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:49)
Kuri jums spalviskai geresne?

as uz antraji varianta, del medziu virsuniu nzn rolleyes.gif nes pradzioj lyg netruko, bet kai pradejo dauguma sakyt, kad truksta, tai mano neislavinta akis jau ir pasimete biggrin.gif o zolyneliai super thumbup.gif

QUOTE(Aistulle @ 2012 02 17, 18:23)
Atnešu kritikai. jaučiu vėl prisigrybavau su viskuo.

man, tai apranga nelabai patinka, matosi spalvotos geles ant sukneles ar bliuskytes ir tulpes dar, kazkaip nesiziuri g.gif pritariu del sleikutes, o is visu siu man gal ta su pyrageliu smagiausia, nors ryskumo lyg truksta biski, jei akys nemeluoja ax.gif

QUOTE(Endži @ 2012 02 17, 21:05)

buvau prapuolus, kazkaip nera ka rodyt, na parodysiu sios dienos savo augintini
http://www.flickr.co.../in/photostream

paziurejau tavo flickr ir labai valgyt uzsimaniau doh.gif pavojus ten lyst vakare, nes stengiuos vakarieniu nevalgyt doh.gif
o katuko, man gal kiek desinej pusej daugiau erdves noretusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot is kur nemokamai actionu parsisiusti? ax.gif Neturiu jokiu, o butu visai gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 17, 22:29)
Gal kuri zinot is kur nemokamai actionu parsisiusti? ax.gif Neturiu jokiu, o butu visai gerai rolleyes.gif

as, tai is cia turiu kelis TheCoffeeShop
Atsakyti
Vnz, idėjos nepavyko perteikti, o man šita autobiografija turi būti ir malonumas, tai jau paliksiu, kaip išėjo, taip, negaliu aš tiek laiko skirti tam, kam nenoriu. Psio biggrin.gif 7 savaitė

Neiste,
šiandien nusipirkau keletą, nes kartis norisi, kaip bw neišeina, tai jei kas bus labai vykusio, rekomenduosiu.
Nemokami gerai, kai žinai kaip juos perdaryt gali. Mane nervina kai pašarpina, supurvina. Stengiuosi jų nenaudoti, pati savo veiksmus pasidarau ką noriu.

Puslapį ištampiau, tai sorry, kad išėmiau tuos miksus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 vasario 2012 - 22:39