Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 19:10)
ee, ka ne taip pasakiau, paaiskink? biggrin.gif

Aš to nežinojau. Milijoną metų to ieškojau. Aš kaip visad kokios smulkmenos nežinau, kuri man gyvent maišo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 02 17, 19:14)
Aga, šiandien buvo išvyka į mišką, iš pradžių RAW, paskui prisiminiau,kad neverta, pasidariau JPEG...bet va pagrinde visos šventės salėje...o ten apšvietimas vaje vaje...tai tik raw...
Brum, lyg viską gerai surašei... g.gif

nu pasidarai preset su pagrindiniais tvarkymais - pasviesint, uzmest kontrasto, dar kazko ka megsti, pravarai visoms foto ant staigiuju paleidus ta preset, tada visas Export ir vualia, visos foto grazios smile.gif da pasidarai toki actiona, kuris iskart padaro i atskira papildom folderi sumazintas foto, kad zmones galetu lengvai i neta det ar emailu siust, iskepi kompakta ir atsiranda bile kiek laiko vynui gert smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms uz komentarus. 4u.gif ten ne liemenėlės šleika, o apatinės maikutės. ax.gif Jai dar tik 13 metų. O man taip atrodė visai gražu ta šleika, bet pasirodo ji čia visai netinkama. ax.gif smile.gif
Bet labai dėkui visoms pasisakiusioms, i viską oj kitom akimis kai pažiūriu, būnu net nepastebėjus elementariausių dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2012 02 17, 15:55)
bandau laimę biggrin.gif
baltų daiktų namuose nerasta, teko taip suktis iš padėties.

wb natūraliam apšvietime:

auto
user posted image
debesėlis
user posted image
custom
user posted image

man rodos , kad negerai, nes ruzavas-baltas.. Bet gal palaukiam patyrusiu..

Beje, nuotraukas pacitavau samoningai, kad kas nors, kas gales pakomentuoti, neturetu ieskoti.. ax.gif

beje, o kas cia per daiktas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 17 vasario 2012 - 19:35
negaliu paaiškint tiksliai, kas čia biggrin.gif sudėliojau iš 4 kažkokių plastmasinių detalių, greičiausiai naudojamų apdailoje.
nenorėjau cituot su visom foto ankstesnėj žinutėj, kad neužkraut vėl pusės puslapio šita kūryba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 17, 19:31)
Beje, nuotraukas pacitavau samoningai, kad kas nors, kas gales pakomentuoti, neturetu ieskoti.. ax.gif

Bet gal istrink vis delto.... mirksiukas.gif Cituojamoje zinuteje lieka nuoroda i ja (nebent nutrini paskutine eilute, kaip as kad dabar nutryniau tavojoj citatoj) - kas nores, pagal ta nuoroda ras.

Lietava, man tai labai ruzavai rodo. Neuzskaitau.

QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:04)
O as su rytine rasa atsuoliuoju.  biggrin.gif Ir vel pas mane zoles.  doh.gif  cool.gif

Kodel tu visada su grimasom, kai zoles atnesi? biggrin.gif Grazu labai. Ir parasas sikart man netrukdo, neikyrus toks, palyginus su ankstesniais variantais mirksiukas.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:49)
Kuri jums spalviskai geresne?

Man gal ta, kur siltesnes spalvos. Bet kompozicija tai ne. Nezinau, ka tu ten jautei, bet neidomi ta zole, monotoniska, del to ir susidaro ispudis, kad virsaus truksta. Nors man atrodo, kad jei dar apacios nukirptum ir padarytum dirbtine panorama, tai geriau ziuretusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 vasario 2012 - 19:45
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 17, 19:31)
man rodos , kad negerai, nes ruzavas-baltas.. Bet gal palaukiam patyrusiu..

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 17, 19:45)
Lietava, man tai labai ruzavai rodo. Neuzskaitau.

mhm. reiškias, reiks ryt perdaryt.
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2012 02 17, 14:55)
bandau laimę biggrin.gif
baltų daiktų namuose nerasta, teko taip suktis iš padėties.

wb natūraliam apšvietime:

Rausvas custom. Bandyk dar kartą. smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 19:24)
nu pasidarai preset su pagrindiniais tvarkymais - pasviesint, uzmest kontrasto, dar kazko ka megsti, pravarai visoms foto ant staigiuju paleidus ta preset, tada visas Export ir vualia, visos foto grazios smile.gif da pasidarai toki actiona, kuris iskart padaro i atskira papildom folderi sumazintas foto, kad zmones galetu lengvai i neta det ar emailu siust, iskepi kompakta ir atsiranda bile kiek laiko vynui gert smile.gif

Tenk jū very mač! notworthy.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:04)
O as su rytine rasa atsuoliuoju.  biggrin.gif Ir vel pas mane zoles.  doh.gif  cool.gif

Labai grazu 4u.gif Spalviskai tai man siltesne patiko labiau.

Lietava nu tikrai tavo rankinis ruzavas g.gif

O as atnesu neplanuota uzsiemimu foto. blush2.gif Kadras nesurezisuotas. Zinau, kad idejos plagiatas gavosi biggrin.gif nes kazkas snekejo kad reiks taip fotkint blush2.gif Bet as nespecialiai, tiesiog buvo po ranka fotikas biggrin.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 17, 19:57)
Rausvas custom. Bandyk dar kartą.  smile.gif
Tenk jū very mač!  notworthy.gif  biggrin.gif

tik nenusigerk paskui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 19:24)

ko čia visa protinga doh.gif biggrin.gif kaip knisa...nifiga nežinau, kaip tą padaryt? Kaip tą presetą pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 17, 20:29)
ko čia visa protinga doh.gif  biggrin.gif kaip knisa...nifiga nežinau, kaip tą padaryt? Kaip tą presetą pasidaryt g.gif

baliona gausiu?
Papildyta:
nu zek. atsidarai LR. issirenki foto ant kurios darysi Preset. sakykim, darom pagrindiniu tvarkymu preset'a. taigi, ant tokios normalios foto imi ir ant jos pastumdai ka tikrai tikrai visad darytum kiekvienai foto, pvz pasviesini per kazkiek punktu, pakontrastini, dar kazko pridedi. padarei. tada virsuje spaudi Develop -> New Preset. prie Present Name uzvadini kaip nors Pagr tvarkymai ar pan. Ir spaudi Create. ir viskas smile.gif atsistoji tada ant kitos foto ir jai parenki kaireje esanti bloka Presets -> User Presets -> Pagr tvarkymai. ir foto susitvarko. pirma karta tais kaireje blokas gal neatsidares bus, bet veliau nuolat tu matysi tuos susikurtus presetus, nereiks ieskot. tiesiog matai foto ir iskart parenki norima preset.
Atsakyti