Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ai va efoto radau apie RAW einu skaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 10:56)
Geras, išnyko mano postas apie "kubilius kaltas"  biggrin.gif  Ar čia pamoderuota, ar čia aš netyčia ištryniau hihihi.gif

Kubilius SM irgi skaito, ka tu galvoji biggrin.gif
Atsakyti
dėl meno supratimo...
‎Neįmanoma nieko pamatyti išorėje, ko nėra mūsų viduje smile.gif Pirmiausia reikia susitvarkyti savo kiemą...
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 14, 10:57)
Kubilius SM irgi skaito, ka tu galvoji biggrin.gif

Jis turėtų suprasti, kad jam simpatizuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 11:56)
Geras, išnyko mano postas apie "kubilius kaltas"  biggrin.gif  Ar čia pamoderuota, ar čia aš netyčia ištryniau hihihi.gif

geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 02 14, 11:02)
‎Neįmanoma nieko pamatyti išorėje, ko nėra mūsų viduje  smile.gif

gal banalu, bet man patiko smile.gif
Atsakyti
http://buckus.lt/200...kvadratas-foje/
priešpaskutinė pastraipa:
Tas kas nesušoks ir nepamatys nieko išskyrus kvadratą, pasipiktins meniniu nihilizmu. Malevičius į kirtiką atsakytų, kad menas gali vystytis ir tobulėti pats vardan savęs, nepaisant jo teikiamų malonumų (pasigerėjimas, susižavėjimas). T.y. jei menas negražus ir negeras, nereiškia, kad jis nėra menas, o jei kam nors jis ir neatrodo menu, tai tas kas nors pats dėl to ir kaltas. „Menui mūsų nereikia ir niekada nereikėjo jau nuo tada kai pirmos žvaigždės sužibo danguje.“ Suprask žvaigždės yra menas kuris spindi ir yra didingas nepaisant ar tuo kas gėrisi ar ne. Potekstė ta, kad kas nepakelia akių į žvaigždes, pats kaltas, ne menas atsilieka nuo žmonių, bet žmonės nepaveja žvaigždžių.

mano galva, gera reziumė tam, ką norėjau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 11:13)

aš tave myliu thumbup.gif skaičiau kažkada, ir labai įstrigo, ir užsimušdama šiandien ieškojau ir neradau biggrin.gif bet va, tu radai thumbup.gif ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 11:13)

miau biggrin.gif *****, geriau nepasakysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 12:13)
http://buckus.lt/200...kvadratas-foje/
priešpaskutinė pastraipa:
Tas kas nesušoks ir nepamatys nieko išskyrus kvadratą, pasipiktins meniniu nihilizmu. Malevičius į kirtiką atsakytų, kad menas gali vystytis ir tobulėti pats vardan savęs, nepaisant jo teikiamų malonumų (pasigerėjimas, susižavėjimas). T.y. jei menas negražus ir negeras, nereiškia, kad jis nėra menas, o jei kam nors jis ir neatrodo menu, tai tas kas nors pats dėl to ir kaltas. „Menui mūsų nereikia ir niekada nereikėjo jau nuo tada kai pirmos žvaigždės sužibo danguje.“ Suprask žvaigždės yra menas kuris spindi ir yra didingas nepaisant ar tuo kas gėrisi ar ne. Potekstė ta, kad kas nepakelia akių į žvaigždes, pats kaltas, ne menas atsilieka nuo žmonių, bet žmonės nepaveja žvaigždžių.

mano galva, gera reziumė tam, ką norėjau pasakyti.

a to ir neneigiu.... Ypac melyno sakinio....
O kadangi meno savoka nera ir nebus konkreciai apibrezta, tai ir jis suprantamas skirtingai.... Ir skirtingiems zmonems jis priimtinas skirtingas, kaip ir gyvenimo budas, kaip ir daugelis dalyku.... Pvz. ilgi nagai moterims...
Vienoms jie grazu, kitiems - ne. Ar yra kazkuri yra teisi arba teisesne ? Ar kazkuri labiau isprususi ir gali jaustis galva auksciau uz kita ir puikuotis platesne pasauleziura (cia tik pvz, soves i galva, tikrai nesuasmenintas) ?

Tai tiek butu apie tai, kas kam yra menas smile.gif Is mano puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 vasario 2012 - 11:33
Sveikos.

Jurzole, o man patiko pirmoji. Taip fainai zoles pirmam plane ziuri i desine, o krumai uz ju - i kaire smile.gif

ND 4:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 14, 11:32)
Bet visu pirma zmogus turi buti kulturingas, tik tada gali pretenduoti i kazkokius "aukstesnius" epitetus .....

Ot ir ne. Dostojevskis tikriausiai būtų riūgtelėjęs prie šito stalo, Kafka nė akių į Tamstą nepakeltų, Nyčė būt pasiuntęs kuo toliau, o Sokratas Tau vietą prie šunų parodytų biggrin.gif Na, čia maždaug taip biggrin.gif
Papildyta:
Tfu, ne Sokratas, Aristotelis, jis baisiai moterų nekentė, nors bendrai visi iš šitų išvardintų panašiai apie jas galvojo biggrin.gif
Atsakyti