Sorry, kas užmatė, noriu pagalvot iki vakaro
Jūratike, jei įgudai, bandyk su JPG. Aš lauke šią savaitę du kart fotkinau, tai žymiai greičiau, net gėda sakyti per kiek laiko greičiau Aišku patalpoj nieko gero, jei tamsu, dirbtinė šviesa...
QUOTE(juratike13 @ 2012 02 17, 18:32)
ok, teks kažkaip išmokt susikurt action...o bet tačiau ar eina LT taip padaryt, tarkim pasižymiu man reikalingas foto ir jas visas konvertuoti į JPEG ir tada išsaugoti kažkokio greitu būdu. Tiesiog aš fotografuoju darželyje vaikų šventes, išvykas visokias, tai dabar auklėtojos vaikų mano prašo, kad įrašyčiau į diską...o jų jau nemžai susikaupė...ir diduma RAW dar
nu tai susizymek su Ctrl kiek reikia (Ctrl+A visas) ir tada daryk Export
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 18:40)
nu tai susizymek su Ctrl kiek reikia (Ctrl+A visas) ir tada daryk Export
Neturiu žodžių
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 16:04)
Fainos sakeles, ale del paraso pritariu issakytoms mintims
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 16:49)
Man zalia grazesne
Del leliuku nuotrauku, as negaleciau ju obektyviai vertinti net jei ir mokeciau tai daryti, kaip patyre fotografai...
Aistule, man mergaite grazi, tik nepatinka nuogas petys, liemeneles petnesa.... Ir siaip pati poza vaiko per daug suaugeliska, jei supranti, ka noriu pasakyti...
QUOTE(rG @ 2012 02 17, 18:38)
Nu, pagalvok, bo aš mačiau..
QUOTE(Aistulle @ 2012 02 17, 20:23)
Sveikos.
Atnešu kritikai. jaučiu vėl prisigrybavau su viskuo.
Atnešu kritikai. jaučiu vėl prisigrybavau su viskuo.
Pirmose 3 foto balta liemenele krenta i akis..Netinka ji cia, ir siaip man asmeniskai negrazu kai po juodu rubu sviecias baltos sleikos ir atvirksciai, neestetiskai ziurisi. Koliazo foto labai jau vienodos, viena ju palikciau, kitai rinciausi tik mergina arba tik tulpes. Dar gesinciau geltonuma..
Treciojoj neskaniai ziurisi tas sausainio ragavimas..Dar auskaras nelabai tinkamas tiek forma, tiek spalviskai..Uztenka, manau, spalvotos bliuskes
Paskutiniojoj merginos emocija Paakiai, kakta, prasosi patvarkymo.
Bet siaip, saunuole Kaip pirmieji kadrai, gan neblogai
QUOTE(Aistulle @ 2012 02 17, 18:23)
pirmoj blakstienos per juodos, nezinau, ko per daug ant jų. ir suspausta labai. baltos petnešėlės irgi nereik. Iš duotųjų gal su pyragėliu geriausia, nes paskutinėj akys negražiai primerktos: nei užmerktos, nei atmerktos.
QUOTE(juratike13 @ 2012 02 17, 18:32)
Tiesiog aš fotografuoju darželyje vaikų šventes, išvykas visokias, tai dabar auklėtojos vaikų mano prašo, kad įrašyčiau į diską...o jų jau nemžai susikaupė...ir diduma RAW dar
kada su savo aparatu, ne muiline valdiška, fotografuoju tokius reikalus nusistatau JPEG iš karto. Bet būna, kad paskui pamirštu atgal RAW pasidaryt
Aga, šiandien buvo išvyka į mišką, iš pradžių RAW, paskui prisiminiau,kad neverta, pasidariau JPEG...bet va pagrinde visos šventės salėje...o ten apšvietimas vaje vaje...tai tik raw...
Brum, lyg viską gerai surašei...
Brum, lyg viską gerai surašei...
Klausykit, gal pasirodysiu visai štiš...bet jūs man paaiškinkit... ar foto redaguojat po vieną ar būna ir urmu...na po kelias? Nes aš atskirai kiekvieną foto visad redaguoju ir nebūna tokių dalykų kaip kad actioną paleisčiau kokioms 7 iš karto ir jeigu redaguojat po kelias vienu metu, tai su kuo? PS ar Lightroom'u?
QUOTE(Lietava @ 2012 02 17, 14:55)
wb natūraliam apšvietime
partempiu savo wb. tiksliau, sakau, kad jie 37 psl. matyt pasimetė tarp kitų foto, nes nesulaukiau jokios reakcijos.
laukiu įvertinimo. ačiū