Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sorry, kas užmatė, noriu pagalvot iki vakaro biggrin.gif

Jūratike, jei įgudai, bandyk su JPG. Aš lauke šią savaitę du kart fotkinau, tai žymiai greičiau, net gėda sakyti per kiek laiko greičiau doh.gif biggrin.gif Aišku patalpoj nieko gero, jei tamsu, dirbtinė šviesa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 vasario 2012 - 18:43
QUOTE(juratike13 @ 2012 02 17, 18:32)
ok, teks kažkaip išmokt susikurt action...o bet tačiau ar eina LT taip padaryt, tarkim pasižymiu man reikalingas foto ir jas visas konvertuoti į JPEG ir tada išsaugoti kažkokio greitu būdu. Tiesiog aš fotografuoju darželyje vaikų šventes, išvykas visokias, tai dabar auklėtojos vaikų mano prašo, kad įrašyčiau į diską...o jų jau nemžai susikaupė...ir diduma RAW dar doh.gif

nu tai susizymek su Ctrl kiek reikia (Ctrl+A visas) ir tada daryk Export
Atsakyti

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 18:40)
nu tai susizymek su Ctrl kiek reikia (Ctrl+A visas) ir tada daryk Export
wacko.gif Neturiu žodžių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 17 vasario 2012 - 18:43
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 16:04)
O as su rytine rasa atsuoliuoju.  biggrin.gif Ir vel pas mane zoles.  doh.gif  cool.gif

Fainos sakeles, ale del paraso pritariu issakytoms mintims smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 16:49)
Kuri jums spalviskai geresne?

Man zalia grazesne

Del leliuku nuotrauku, as negaleciau ju obektyviai vertinti net jei ir mokeciau tai daryti, kaip patyre fotografai...

Aistule, man mergaite grazi, tik nepatinka nuogas petys, liemeneles petnesa.... Ir siaip pati poza vaiko per daug suaugeliska, jei supranti, ka noriu pasakyti... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 17 vasario 2012 - 18:51
QUOTE(rG @ 2012 02 17, 18:38)
Sorry, kas užmatė, noriu pagalvot iki vakaro  biggrin.gif

Nu, pagalvok, bo aš mačiau.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir as maciau smile.gif grazios kojos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2012 02 17, 20:23)
Sveikos.

Atnešu kritikai.  ax.gif  blush2.gif jaučiu vėl prisigrybavau su viskuo.  ax.gif

Pirmose 3 foto balta liemenele krenta i akis..Netinka ji cia, ir siaip man asmeniskai negrazu kai po juodu rubu sviecias baltos sleikos ir atvirksciai, neestetiskai ziurisi. Koliazo foto labai jau vienodos, viena ju palikciau, kitai rinciausi tik mergina arba tik tulpes. Dar gesinciau geltonuma..

Treciojoj neskaniai ziurisi tas sausainio ragavimas..Dar auskaras nelabai tinkamas tiek forma, tiek spalviskai..Uztenka, manau, spalvotos bliuskes blush2.gif

Paskutiniojoj merginos emocija schmoll.gif Paakiai, kakta, prasosi patvarkymo.

Bet siaip, saunuole 4u.gif Kaip pirmieji kadrai, gan neblogai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 17 vasario 2012 - 18:54
QUOTE(Aistulle @ 2012 02 17, 18:23)
Sveikos.

Atnešu kritikai.  ax.gif  blush2.gif jaučiu vėl prisigrybavau su viskuo.  ax.gif

pirmoj blakstienos per juodos, nezinau, ko per daug ant jų. ir suspausta labai. baltos petnešėlės irgi nereik. Iš duotųjų gal su pyragėliu geriausia, nes paskutinėj akys negražiai primerktos: nei užmerktos, nei atmerktos.

QUOTE(juratike13 @ 2012 02 17, 18:32)
  Tiesiog aš fotografuoju darželyje vaikų šventes, išvykas visokias, tai dabar auklėtojos vaikų mano prašo, kad įrašyčiau į diską...o jų jau nemžai susikaupė...ir diduma RAW dar doh.gif

kada su savo aparatu, ne muiline valdiška, fotografuoju tokius reikalus nusistatau JPEG iš karto. Bet būna, kad paskui pamirštu atgal RAW pasidaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 17, 18:42)
wacko.gif Neturiu žodžių biggrin.gif

ee, ka ne taip pasakiau, paaiskink? biggrin.gif
Atsakyti
Aga, šiandien buvo išvyka į mišką, iš pradžių RAW, paskui prisiminiau,kad neverta, pasidariau JPEG...bet va pagrinde visos šventės salėje...o ten apšvietimas vaje vaje...tai tik raw...
Brum, lyg viską gerai surašei... g.gif
Atsakyti
Klausykit, gal pasirodysiu visai štiš...bet jūs man paaiškinkit... ar foto redaguojat po vieną ar būna ir urmu...na po kelias? Nes aš atskirai kiekvieną foto visad redaguoju ir nebūna tokių dalykų kaip kad actioną paleisčiau kokioms 7 iš karto g.gif ir jeigu redaguojat po kelias vienu metu, tai su kuo? PS ar Lightroom'u? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2012 02 17, 14:55)
wb natūraliam apšvietime

partempiu savo wb. tiksliau, sakau, kad jie 37 psl. matyt pasimetė tarp kitų foto, nes nesulaukiau jokios reakcijos.
laukiu įvertinimo. ačiū ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 17 vasario 2012 - 19:20