Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:49)
Kuri jums spalviskai geresne?

nežinau, sunku vertint, nes medžių viršūnių trūksta.. čia tas pats kaip portretas be galvos, bet ne toks kai speceliai užmanyta buvo, o toks, kai netyčia netilpo smile.gif
čia įtariu pabijojai padegusio dangaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 17, 17:05)
nežinau, sunku vertint, nes medžių viršūnių trūksta.. čia tas pats kaip portretas be galvos, bet ne toks kai speceliai užmanyta buvo, o toks, kai netyčia netilpo smile.gif
čia įtariu pabijojai padegusio dangaus  g.gif

Viskas visiskai priesingai nei aprasei. biggrin.gif Cia fotkinta velai vakare... Dangus nedege. Virsuniu nera , nes taip jauciau. Jauciau, kad ju nereikia man. biggrin.gif Fotkinau taip kaip jauciau, galima sakyt nepaisydama kazkokiu taisykliu. smile.gif Sunku labai paaiskint. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 16:49)
Kuri jums spalviskai geresne?

Ooo, mistiška thumbup.gif man su geltona spalva mirksiukas.gif t.y. 2-roji, kažkaip man norėtųsi medžius matyti su viršunėm, bet matyt tavo sumanymas buvo kitoks, patinka rūkas labai , žolytė smile.gif Beje, tavo "žolynėjimai" irgi faini, patiko šakelės su rasos lašeliais, apdirbimas, spalvos smile.gif

kristalines -> pritariu, kad j/b gal geriau žiūrėtųsi smile.gif patinka mergaitės mimika smile.gif

Plumerija -> patiko j/b [berods antroji]. trečiojoj man trūksta erdvės, labai mielas momentas. O pirmojoj kažkodėl keistai žiūrisi čia ta "įstrižainė", mano akimis, leliuko akytė gaila, kad viena kažkiek praverta smile.gif

Ievukis -> Ooo, kaip faina, laukiu daugiau nuotraukų, labai smalsu. smile.gif

Aš mielai pafotografuočiau mūsų temos nėštukę blush2.gif

Papildyta:
Gintarija86 -> Koliažinėj paskutinėj foto per daug man viršaus irgi, kaip koliažas man nesižiūri smile.gif priešpaskutinė faina, naikinčiau tuos raudonus spuogelius leliukui ant kaktos, ar dėmelės ten. Pirmoji man labiausiai patiko smile.gif Kirpčiau viršaus, kad sofos pabaiga nedalintų kadro į dvi dalis smile.gif Patiko spalvos, tokios švelnios smile.gif pirmojoj leliuko mimika labai faina ir dar ta kepurytė - išvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 16:08)
Viskas visiskai priesingai nei aprasei.  biggrin.gif Cia fotkinta velai vakare... Dangus nedege. Virsuniu nera , nes taip jauciau. Jauciau, kad ju nereikia man.  biggrin.gif  Fotkinau taip kaip jauciau, galima sakyt nepaisydama kazkokiu taisykliu.  smile.gif Sunku labai paaiskint.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

tai daba spalvas pajausk ir problemu nebus smile.gif
Atsakyti
Viskas visiskai priesingai nei aprasei.  biggrin.gif Cia fotkinta velai vakare... Dangus nedege. Virsuniu nera , nes taip jauciau. Jauciau, kad ju nereikia man.  biggrin.gif  Fotkinau taip kaip jauciau, galima sakyt nepaisydama kazkokiu taisykliu.  smile.gif Sunku labai paaiskint.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

aš ne dėl taisyklių, dažnai peizažą kas fotkina be medžių viršūnių, ale reik labai mokėt pajaust kaip turi būti.. dabar man grynai trūksta viršaus, nu toks įspūdis lyg nukirpta būtų smile.gif na čia mano nuomonė, svarbu tau patinka smile.gif šiltos spalvos labiau patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 17 vasario 2012 - 16:15

Tai pajausk ir spalvą lotuliukas.gif
Man žalia gal.

Jūratike, ne, taip neišeina. Todėl ir apsimoka naudoti abi programas. Kai pasidarai į jpg, susigalvok actioną tai nuotraukų partijai, bus paprasčiau, teliką žiūrėdama spausi vieną mygtuką - išsaugos, užsidarys, nu žodžiu, kaip sugalvosi.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 17, 16:14)
tai daba spalvas pajausk ir problemu nebus smile.gif

Vo, mano dūšia nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 17, 13:38)
Labas smile.gif

O as dziaugiuosi, kad mano laukimas jau visai i pabaiga  biggrin.gif Kol dar laiko truputi radau begau fotografuoti tokio mazo kudikelio smile.gif Pirma karta teko toki mazuliuka fotografuoti, rodau rezultata  ax.gif

dekui, ir tau 4u.gif

pritariu isasakytoms nuomonems , pirma labiausiai patiko 4u.gif

kristuks patiko sakeles ir laukas ,man gal net atra geriau g.gif nei pirma , bet parasas ne , per daznai keiti biggrin.gif
Atsakyti
Kristukai, man gal gelsva gražesnė, tokia paslaptingesnė, bet ir ta žalia graži. Negaliu išsirinkti vienos smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 17, 16:11)
Plumerija -> patiko j/b [berods antroji]. trečiojoj man trūksta erdvės, labai mielas momentas. O pirmojoj kažkodėl keistai žiūrisi čia ta "įstrižainė", mano akimis, leliuko akytė gaila, kad viena kažkiek praverta smile.gif

Ačiū 4u.gif
Su erdve tai paroblemos. Su 50tuku fotografuoju ir dažnai netelpu kambary doh.gif

Va vakar turėjau kito vaikučio fotosesiją, tai ten kambariukai minitiūriniai doh.gif Bijau sėst tvarkyt foto ax.gif
Atsakyti
vat ką suvokiau, ką tik.
Pasirodo as iš skaitmeninių foto pasilieku tik atostogų arba sūnaus foto. Jokių kitų.
Prireikė dabar vienos foto, o aš turiu tik sumažintą. Tai parodo kiek man "svarbios " mano skaitmeninės foto smile.gif Trinu apie 80% lauk. O gal net daugiau.

Ai dar kas.... didesnei daugumai žmonių, už SM ribų, patinka mano skaitmeninės foto, ne juostinės smile.gif tai pasirodo aš "šedevrus" vieną po kito ištryniau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 vasario 2012 - 17:02
Labas,

pirmasis juostinis kadras. Noriu parodyt, kokioj erdvėj viskas vyko. Su 50-tuku ant cropo, gerokai mažiau telpa... Buvo 3 likę, bet kiti apšviesti. Juosta kaip minimum 5 metus aparate gulėjus.
user posted image

P.S.

žaidimui mintys jau suaustos, bandomieji kadrai padaryti (nes tamsu). Dar vakare tokia mini sesija laukia, gal leis man pasižaist, taip pat tiktų pratęsimui. Žodžiu, per savaitgalį pagimdysiu.
Atsakyti
Sveikos.

Atnešu kritikai. ax.gif blush2.gif jaučiu vėl prisigrybavau su viskuo. ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 17, 16:16)

Jūratike, ne, taip neišeina. Todėl ir apsimoka naudoti abi programas. Kai pasidarai į jpg, susigalvok actioną tai nuotraukų partijai, bus paprasčiau, teliką žiūrėdama spausi vieną mygtuką - išsaugos, užsidarys, nu žodžiu, kaip sugalvosi.
Papildyta:

ok, teks kažkaip išmokt susikurt action...o bet tačiau ar eina LT taip padaryt, tarkim pasižymiu man reikalingas foto ir jas visas konvertuoti į JPEG ir tada išsaugoti kažkokio greitu būdu. Tiesiog aš fotografuoju darželyje vaikų šventes, išvykas visokias, tai dabar auklėtojos vaikų mano prašo, kad įrašyčiau į diską...o jų jau nemžai susikaupė...ir diduma RAW dar doh.gif
Atsakyti