Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 02 17, 14:28)
Bandziau kazka padaryt.... gal kas koki komentara, patarima? ax.gif

Man per geltona vaikučio oda, vėlgi gal dėl to paties blogo WB g.gif užkliuvo pėdkelnytės...ar pradėvėtos ar purvinokos ir labai "rėkia" tas mėlynas daiktas už vaiko nugaros... Išraiška svajinga pagauta...gal kiek liūdnoka, bet miela, norisi daugiau vietos, kadras suspaustas.
Visos spalvos kažkaip nedera tarpusavy, užtai dėl to mėlyno daikto ir kitų spalvų aš versčiau foto į JB, manau būtų kur kas geriau mirksiukas.gif pabandyk mirksiukas.gif

QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 17, 14:38)
Kol dar laiko truputi radau begau fotografuoti tokio mazo kudikelio smile.gif Pirma karta teko toki mazuliuka fotografuoti, rodau rezultata  ax.gif

kūdikiškai švelniai, šeimai į albumą bus puikus prisiminimas ax.gif Pirmoj foto kiek daugoka nieko nesakančio viršaus...o paskutinėje tokia nelabai patogi poza, gal pagavai, kai mama dar tik glaudė vaikutį prie savęs..na supratai, ką noriu pasakyt...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 17, 14:06)
Jei bus 255, tai jau išdegę, o ne balta. Spalvų ten nerasta. Tad stenkis nepasiekti to skaičiaus.  smile.gif

bandau laimę biggrin.gif
baltų daiktų namuose nerasta, teko taip suktis iš padėties.

wb natūraliam apšvietime:

auto
user posted image
debesėlis
user posted image
custom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 17 vasario 2012 - 14:59
Sveikos! Fainai zaidimas einasi,idomu jus stebet.O as buvau pas Gintarija sveciuose ir padariau kelis kadrus.Visumoj savim nusivyliau smarkiai,bet dziugu kad buvo proga issijudint is ziemos miego... Isvada: fotografija yra kaip sportas,pastoviai sportuojant forma prarast ne taip lengva,o va nustojus sportuot paskui vel sunku isivaziuot.Vienas kadras jusu teismui mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
O as su rytine rasa atsuoliuoju. biggrin.gif Ir vel pas mane zoles. doh.gif cool.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
Labos 4u.gif

aš irgi prisidedu prie sveikinimų nėštukėms wub.gif

Turėjau praeitą savaitgalį leliuko fotosesiją. gaila, kad neleido viešinti foto kur visa šeima, bet džiaugiuosi nors tiek smile.gif

Labai noriu kritikos 4u.gif Ačiū, kas pakomentuos 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau Flickr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 02 17, 14:49)
pirma labai švelni, bet man viršaus per daug, atrodo, kad nuotrauka pasidalintų į dvi dalis, viršutinę-tuščią sienos dalį ir apatinę...

QUOTE(gotte @ 2012 02 17, 14:50)
kūdikiškai švelniai, šeimai į albumą bus puikus prisiminimas ax.gif Pirmoj foto kiek daugoka nieko nesakančio viršaus...o paskutinėje tokia nelabai patogi poza, gal pagavai, kai mama dar tik glaudė vaikutį prie savęs..na supratai, ką noriu pasakyt...

Aciu uz komentarus smile.gif Pirma nuotrauka per klaida ne ta ikeliau, bet jau pataisiau zinuteje smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:04)
O as su rytine rasa atsuoliuoju.  biggrin.gif Ir vel pas mane zoles.  doh.gif  cool.gif

Ai man tavo zolineliai ir nuotrauku apdirbimas visada patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 15:04)
O as su rytine rasa atsuoliuoju.  biggrin.gif Ir vel pas mane zoles.  doh.gif  cool.gif

afigienos tavo žolės smile.gif bet nu tavo tie parašai doh.gif
Atsakyti
Pritariu Svajonei 100 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 17, 16:38)
Labas smile.gif

Nugi mielybe wub.gif
Sutinku, kad pirmoj per daug virsaus, kaip ir koliazo antroje fotoje smile.gif

Lengvos tau laukimo pabaigos 4u.gif

Ievukis, ir tu nestuke nestuke.gif thumbup.gif Smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 17, 15:33)
Nugi mielybe wub.gif
Sutinku, kad pirmoj per daug virsaus, kaip ir koliazo antroje fotoje smile.gif

Lengvos tau laukimo pabaigos 4u.gif

Ievukis, ir tu nestuke nestuke.gif  thumbup.gif Smagu 4u.gif

Aciu 4u.gif blush2.gif
P.S. Ievukio fotografuotoje nuotraukoje esu as biggrin.gif
Atsakyti
Kuri jums spalviskai geresne?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 17, 16:49)
Kuri jums spalviskai geresne?

Vau kaip grazu bigsmile.gif As tiek ilgai ziurejau i sias dvi nuotraukas ir negaliu pasakyti kuri grazesne, man patinka du variantai.

Zolytes taip pat nerealios smile.gif
Atsakyti