Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 02 17, 12:37)
Erika, mažu stintos suviliojo? biggrin.gif  Planavom palėkt, alia vyras dirba.

Nemėgstu žuvies, mane ledokšniai ant jūros kranto labiau traukia.
Susimatysim 4u.gif , atlėksiu į parodą būtinai.

Pažiūrėkit foto, paskaitykit komentarus...čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 17 vasario 2012 - 13:02
sveikos.
darau wb namų darbą natūraliam apšvietime ir iškilo toks klausimas - rgb visų turi būt tiksliai 255, ar keliais skaičiukais gali skirtis?
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 17, 14:37)
Na, netarkuosiu, šaunuolė, judi pirmyn, o formas ir techniką vis labiau įvaldysi laikui bėgant. Visai gražios spalvos, nesudarkyti veidai, viskas gerai  4u.gif  Negi aš Tau dabar turiu sakyt, kad man tie krakatūzai nepatinka, na, gal Tau jie patinka. Vieną ką daryčiau, tai pakaušį patamsinčiau, jaučiu alergiją nedažytoms šaknims, tokia graži moteris, eina fotografuotis, nagus nusilakuoja, o pakaušis kaip žilas, ni ni  blush2.gif
Visai kas kita kai ataugusios šaknys stiliovos, čia kita tema biggrin.gif

Dekavoju, bet kokia laiminga..Iki pat debesu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2012 02 17, 13:01)
sveikos.
darau wb namų darbą natūraliam apšvietime ir iškilo toks klausimas - rgb visų turi būt tiksliai 255, ar keliais skaičiukais gali skirtis?

gali skirtis keliais...pvz 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 17, 10:45)

Negaliu atsistebėti jos tokiu matymu. Fantastinė nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 17, 12:45)

oba, kokia interpretacija su kamuoliukais bigsmile.gif o nuotrauk tai vau...nu pataikyk man taip bigsmile.gif

neiste, man labai matosi tavo tobulėjimas, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 17 vasario 2012 - 13:19
QUOTE(neiste @ 2012 02 17, 13:11)
Patarkuokit, prasau..Labai idomu..

man čia jau labai gražu. Ypač antroji. Norėč tokios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 17, 15:25)
man čia jau labai gražu. Ypač antroji. Norėč tokios  mirksiukas.gif

UI, aciu mergiukai bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai nuotaika pakelet!
Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2012 02 17, 13:01)
sveikos.

Jei bus 255, tai jau išdegę, o ne balta. Spalvų ten nerasta. Tad stenkis nepasiekti to skaičiaus. smile.gif
Atsakyti
Kadangi su puodeliu WB prastai, sakau snd vakare reikes gal jums koki kopusta balta pafotkint hihihi.gif biggrin.gif

Bandziau kazka padaryt.... gal kas koki komentara, patarima? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas smile.gif
Vis tema paskaitau, kai Saule miega, bet nei komentuot nei parasyt neberandu kada blush2.gif
Visu pirma noriu pasveikinti Svajone ir eurik@.k, grazaus ir lengvo jums laukimo 4u.gif
O as dziaugiuosi, kad mano laukimas jau visai i pabaiga biggrin.gif Kol dar laiko truputi radau begau fotografuoti tokio mazo kudikelio smile.gif Pirma karta teko toki mazuliuka fotografuoti, rodau rezultata ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 17 vasario 2012 - 14:57
Laba,

labai patinka stebet žaidimų pratesimus 4u.gif

Ar įmanoma PS visas foto vienu metu išsaugoti jpeg?RAW atsidarau per LR, tada metu į PS...bet kai reik išsaugoti jas, mane žudo tas veiksmas, nes foto daug...

QUOTE(kristalines @ 2012 02 17, 14:28)
Bandziau kazka padaryt.... gal kas koki komentara, patarima? ax.gif

kas man maiso, tai fonas,kazkas melyno, nuimk ji, paskui megstuko nedeciau ir pedkelniu...tiesiog po suknute ar sarafaniuku palik, plikom kojytem..., pašviesink nuotraukytę...
QUOTE(Gintarija86 @ 2012 02 17, 14:38)

O as dziaugiuosi, kad mano laukimas jau visai i pabaiga  biggrin.gif Kol dar laiko truputi radau begau fotografuoti tokio mazo kudikelio smile.gif Pirma karta teko toki mazuliuka fotografuoti, rodau rezultata  ax.gif

pirma labai švelni, bet man viršaus per daug, atrodo, kad nuotrauka pasidalintų į dvi dalis, viršutinę-tuščią sienos dalį ir apatinę...
Atsakyti