QUOTE(sayonara @ 2012 02 16, 08:54)
p.s. nesu informuota apie tą palapinę, bet mano vaizduotė įsijungė, lyg būčiau ją mačiusi
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 16, 10:28)
Aš jos ir nemačius nei girdėjus, bet galvoj tuoj apsukau ratus, apžiūrėjau vardus, paskui dar Magie pamačiau, vardus beskaitinėjančią, keisčiausia tai , kad ji juos užsirašinėjo
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 15, 20:33)
Pritariu del diskusijos. O del palapines - na tarkim, prikolas... ir kas toliau? Kas lieka paspoksojus? Man liko tik klausimas: kodel man turetu buti idomu, su kuo yra permiegojusi ta ponia? Neidomu. O ir neskoninga pasirode. Bet isgarsejo ji butent po tos palapines
palapines nemaciau. man isijunge vaizduote - palapine mazhdaug kaip is "6th sence", kazhkokia mistishka su daug daug lipduku, shviecianti, marga.. ideja pati. nu gi idomu. kas taip sugalvotu? kas ishdristu? tai kazhkas naujo, kaip salto gaivaus vandens atsigert karshta diena. siuolaikinis pasaulis - daug sekso, meiluziu - gal ir nera kuom girtis, bet velgi, nera ko gedytis. kas lieka? smegenyse informacija, kad ko gero kiekviena turi mintyse tokia palapine, paslaptis, prisiminimus. man sunku kalbeti forume apie tokius dalykus, kas mane pazista, nesunkiai isivaizduotu kaip kalbu, isivaizduoju, expresyviai gestikuliuodama rankom ir pamazhu pasineriu i pasakojima. nu man idomu, mane zavi keisti menai, zmoniu visos "juodos" puses, tos puses, kuriom girtis/arba tiesiog pavieshint dauguma nenoretu. skoninga, grazhu, jausminga, idomu, nauja. visuma.