Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2012 02 16, 23:48)

Gera! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 16, 08:54)
p.s. nesu informuota apie tą palapinę, bet mano vaizduotė įsijungė, lyg būčiau ją mačiusi biggrin.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 16, 10:28)
Aš jos ir nemačius nei girdėjus, bet galvoj tuoj apsukau ratus, apžiūrėjau vardus, paskui dar Magie pamačiau, vardus beskaitinėjančią, keisčiausia tai , kad ji juos užsirašinėjo lotuliukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 15, 20:33)
Pritariu del diskusijos. O del palapines - na tarkim, prikolas... ir kas toliau? Kas lieka paspoksojus? Man liko tik klausimas: kodel man turetu buti idomu, su kuo yra permiegojusi ta ponia? Neidomu. O ir neskoninga pasirode. Bet isgarsejo ji butent po tos palapines  g.gif

palapines nemaciau. man isijunge vaizduote - palapine mazhdaug kaip is "6th sence", kazhkokia mistishka su daug daug lipduku, shviecianti, marga.. ideja pati. nu gi idomu. kas taip sugalvotu? kas ishdristu? tai kazhkas naujo, kaip salto gaivaus vandens atsigert karshta diena. siuolaikinis pasaulis - daug sekso, meiluziu - gal ir nera kuom girtis, bet velgi, nera ko gedytis. kas lieka? smegenyse informacija, kad ko gero kiekviena turi mintyse tokia palapine, paslaptis, prisiminimus. man sunku kalbeti forume apie tokius dalykus, kas mane pazista, nesunkiai isivaizduotu kaip kalbu, isivaizduoju, expresyviai gestikuliuodama rankom ir pamazhu pasineriu i pasakojima. nu man idomu, mane zavi keisti menai, zmoniu visos "juodos" puses, tos puses, kuriom girtis/arba tiesiog pavieshint dauguma nenoretu. skoninga, grazhu, jausminga, idomu, nauja. visuma.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 16, 22:15)
palapines nemaciau. man isijunge vaizduote - palapine mazhdaug kaip is "6th sence", kazhkokia mistishka su daug daug lipduku, shviecianti, marga.. ideja pati. nu gi idomu. kas taip sugalvotu? kas ishdristu? tai kazhkas naujo, kaip salto gaivaus vandens atsigert karshta diena. siuolaikinis pasaulis - daug sekso, meiluziu - gal ir nera kuom girtis, bet velgi, nera ko gedytis. kas lieka? smegenyse informacija, kad ko gero kiekviena turi mintyse tokia palapine, paslaptis, prisiminimus. man sunku kalbeti forume apie tokius dalykus, kas mane pazista, nesunkiai isivaizduotu kaip kalbu, isivaizduoju, expresyviai gestikuliuodama rankom ir pamazhu pasineriu i pasakojima. nu man idomu, mane zavi keisti menai, zmoniu visos "juodos" puses, tos puses, kuriom girtis/arba tiesiog pavieshint dauguma nenoretu. skoninga, grazhu, jausminga, idomu, nauja. visuma.

Man patinka tavo vizija smile.gif Su tavim butu idomu pavaikscioti po siuolaikinio meno galerijas mirksiukas.gif

O i tikraja palapine jau paziurejai? (Idejau nuoroda 2 psl atgal.) Derejo prie to, ka isivaizdavai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 16, 22:15)
nu man idomu, mane zavi keisti menai, zmoniu visos "juodos" puses, tos puses, kuriom girtis/arba tiesiog pavieshint dauguma nenoretu.
aha. Taip ir toliau. Geriausias menas iš juodumos, pasąmonės, klampumos ir gimsta. Tuo jis ir skiriasi nuo masinio vartojimo, kad nebūtinai turi žavėti, greičiau žavi dėl nežavumo, o dėlto, kad užčiuopia tą nenorminę žmogaus pusę, su visais purvais, fobijom, gėdom, ką daugelis net nesupranta viduje turįs.
Atsakyti
Pratęsimas žaidimui:

user posted image

ČIA visa grupė 4u.gif
Atsakyti
Gotte, patiko, i tema.
Man jau pradeda kinkos drebet, nes po Neistes mano eile unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Priminė Eriką gotte's nuotrauka smile.gif Net susimėčiau biggrin.gif
Smagi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 16 vasario 2012 - 23:12