Jau turbut igrysau, bet ka darysi.
ND5. WB dirbtine sviesa. Auto, lempute, rankinis
sveikos
noreciau prisijungti i besimokanciu fotografuoti gretas
ilgai ilgai vepsojau i fotika rimtesni. vis uzsimindavau vyrui, kad noreciau
ir kai ant neseniai nusipirktos muilines objektyvo atsrado dulkele, viduje kazkur man truko kantrybe.. visose darytose nuotraukose toks seselis kabodavo
nefaina, ipac jei patinka fotografija
tai vat gavau dovanu rimtesni fotoaparata canon eos 500D
abar kai tik randu minutele studijuoju naudojimo instrukcija, bandau tai ka perskautau praktikoje
lakstau vaikams is paskos, tik dazniausia nupyskinu tik pakausius, nes jie greiti labai
esu 2 vaikuciu mama, gyvenu norvegijoje
va prisistaciau..
noriu jungtis i plepalus.. kaip cia veikia, reikia namu darbus daryti ir pristatyti ?
noreciau prisijungti i besimokanciu fotografuoti gretas
ilgai ilgai vepsojau i fotika rimtesni. vis uzsimindavau vyrui, kad noreciau
ir kai ant neseniai nusipirktos muilines objektyvo atsrado dulkele, viduje kazkur man truko kantrybe.. visose darytose nuotraukose toks seselis kabodavo
nefaina, ipac jei patinka fotografija
tai vat gavau dovanu rimtesni fotoaparata canon eos 500D
abar kai tik randu minutele studijuoju naudojimo instrukcija, bandau tai ka perskautau praktikoje
lakstau vaikams is paskos, tik dazniausia nupyskinu tik pakausius, nes jie greiti labai
esu 2 vaikuciu mama, gyvenu norvegijoje
va prisistaciau..
noriu jungtis i plepalus.. kaip cia veikia, reikia namu darbus daryti ir pristatyti ?
QUOTE(simuonele @ 2012 02 16, 19:36)
Sveikutė, taip, namų darbai pirmame puslapyje
QUOTE(kristalines @ 2012 02 16, 18:33)
Jau turbut igrysau, bet ka darysi.
Ne, negerai. Mėlynuoja rankinis. Ir norisi truputėlį šviesesnių foto.
Simuonele, laukiam namų darbų. Viskas aiškiai parašyta pirmame puslapyje ir dar su pavyzdžiais.
as norejau prisistatyti, kad tai iskart nelysti su savo pirmais darbais
aisku tada bandysiu kazka uzfiksuoti ir as..
perskaiciau pirma puslapi ir albumeli fotkyje ziurinejau
toks veidrodinis fotoaparatas man naujove - niekad neturejus tokio, tai noriu ismokti pasinaudoti jo galimybem.
aisku tada bandysiu kazka uzfiksuoti ir as..
toks veidrodinis fotoaparatas man naujove - niekad neturejus tokio, tai noriu ismokti pasinaudoti jo galimybem.
Sveikinu su švente! Lietuva
QUOTE(eurik@.k @ 2012 02 16, 14:33)
Sveikinimai Taip ir įtariau kai po mano nuotrauka parašei, kad tokios norėtum QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 16, 14:40)
Duokit pėnkias kasėtes po pėnkis lytus
QUOTE(simuonele @ 2012 02 16, 18:36)
labas taip
QUOTE(simuonele @ 2012 02 16, 18:47)
Nežiūrėk ten jau nieko. Ir perspėjimas, nefotografuok žaislų.
QUOTE(Ka @ 2012 02 16, 18:51)
Nežiūrėk ten jau nieko. Ir perspėjimas, nefotografuok žaislų.
aha geras perspejimas
QUOTE(Nieko sau @ 2012 02 16, 09:30)
Ar klystu, lyg viena akim skaičiau, viena ausim girdėjau, kad Nikon D3100 nėra skirto pultelio . Kas gali paneigti?
Pultelio nera kaip supratau, bet gali prisijungti remote release (pultelis, kuri galima prisijungti su laidu prie fotiko).
QUOTE(gotte @ 2012 02 16, 10:40)
ką tik iš eBay nusipirkau tą papigiaiską pultelį nu žiūrėsim, kas ten do č(š)iūdas
Nu labai tikiuosi kad ir tau viskas puikiai veiks kaip ir man Svarbu kad fotikas infrared receiveri turetu, tada problemu neturetu kilt
Paluri, tikrai nemaloniai tos akytes ziurisi Manau geriausiai kaip jau kazkas minejo itikinti kad labai negraziai ziuresis nuotraukose (alia is profesionalo puses). Arba siulyk kad puse nuotrauku be dazu, kitas su...
eurik@.k smagaus ir lengvo nestumo
QUOTE(sayonara @ 2012 02 16, 07:54)
Jurzole, jei manai, kad tos palapinės žinia buvo informuoti apie meilužių skaičių, tai netęskim diskusijos
p.s. nesu informuota apie tą palapinę, bet mano vaizduotė įsijungė, lyg būčiau ją mačiusi
p.s. nesu informuota apie tą palapinę, bet mano vaizduotė įsijungė, lyg būčiau ją mačiusi
Neturiu supratimo, kokia buvo tos buvo palapines zinia. Parasiau tik, ka AS pamaciau toje instaliacijoje. Tai, ka pamaciau, mane paliko abejinga. Ka dar ten butu galima pamatyti, nelabai isivaizduoju - bet mielai apie tai padiskutuociau, su kuo nors, kas neatsinestu i diskusija isankstines nuostatos, kad kita puse nieko nezino ir nesupranta, ir todel diskutuoti su jais nera apie ka. Bet ar imanoma butu sioje temoje tokia diskusija? O gal ir nereikalinga... Zodziu, pasiulymui netesti pritariu
P.S. Palapine ir dar sis tas. Man jos maikute patinka
QUOTE(kristalines @ 2012 02 16, 18:33)
QUOTE(Ka @ 2012 02 16, 18:41)
Ne, negerai. Mėlynuoja rankinis. Ir norisi truputėlį šviesesnių foto.
O as jau norejau rasyti, kad uzskaitau, nes man atrodo balta...
Gal kas galetumete man paaiskinti, kaip padaryta sita nuotrauka? Strobe image - Triple tour en l'air. Fotografe komentare raso "no digital manipulation, one single exposure". Cia su ilgu islaikymu uzfiksuotas tas susitrigubinimas, ar kaip?
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 16, 17:13)
kodel isemei dar vakar pamaciau, bet galvoju siandien pakomentuosiu, o ziuriu nebera
aha apie ta pacia smagu girdeti, kad patiko, bijau as tu roziniu akiniu, esu gan savikritiska, bet idomi ir kitu nuomone, patarimu gaut kokiu, bet kazkaip matyt dar nepataikau kazko tokio idet, kad sulaukt tu patarimu
alia kaip smagu, sveikinu ir Tave lengvo nesiojimo, graziu akimirku, tikiuosi greitai pamatysime tuos apvalejancius pilvukus Jusu nuotraukose
aha apie ta pacia smagu girdeti, kad patiko, bijau as tu roziniu akiniu, esu gan savikritiska, bet idomi ir kitu nuomone, patarimu gaut kokiu, bet kazkaip matyt dar nepataikau kazko tokio idet, kad sulaukt tu patarimu
alia kaip smagu, sveikinu ir Tave lengvo nesiojimo, graziu akimirku, tikiuosi greitai pamatysime tuos apvalejancius pilvukus Jusu nuotraukose
Aš irgi bijau. O vakar buvo ne tik rožiniai akiniai, bet ir pora taurių vyno, tai pagalvojau, kad neatlaikysiu kritikos na tiek to, šiandien iš naujo keliu. Kritikuokit. Nuimkit tuos rožinius akinius "Meilės istorija, prasidėjusi nuo bučinio". Matau, kad perdeginta vietomis, prieš šviesą fotografuota. Kas dar?