QUOTE(Aistulle @ 2012 02 13, 23:57)
Dėkui už komentarus.
Su apelsinu viskas aišku, bet ji taip norėjo pati, ne mano idėja. O aš ką tik fotkinau.
Bet man toks klausimas iškilo,aišku gal ir durnas, tarkim paprašo nufotografuoti, tai negi iškarto sakyti man kaip tam žmogui apsirenkti, ką paiimti ir panašiai? O jei jis to neturi, negali pasiderinti, tiesiog nori kitaip. Kaip jūs viska šita suderinat?
Su apelsinu viskas aišku, bet ji taip norėjo pati, ne mano idėja. O aš ką tik fotkinau.
Bet man toks klausimas iškilo,aišku gal ir durnas, tarkim paprašo nufotografuoti, tai negi iškarto sakyti man kaip tam žmogui apsirenkti, ką paiimti ir panašiai? O jei jis to neturi, negali pasiderinti, tiesiog nori kitaip. Kaip jūs viska šita suderinat?
nuotraukų nekomentuosiu, nes aiškiai viską susakė.
Darai keletą nuotraukų taip, kaip norėjo mergina, o paskui prašai "Pasidėk tą apelsiną, noriu keletos kadrų sau". Gali paskui parodyt, sutvarkius, gal ir jai būtų labiau patikę. Prieš fotografuojant pravartu pasišnekėt ir aptart, pasiklausinėt, kaip žada rengtis, duot keletą minčių, gal pasinaudos?
Jūržole spalviškai patinka visos, antroji ypač.
Labai dėkoju Yvettei, Say, Svajoneii ir rG už diskusiją. Mokat merginos sudėliot mintis, kad net akys atsiveria.