Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 15, 23:32)
Kaip flickr padarot, kad vietoj :| šalia niko būtų foto/paveiksliukai?

YOU -> Your profile -> Edit you buddy icon
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 23:31)
ir po vestuviu netrukus pastojau  mirksiukas.gif

vat nesove mintis kad is karto po vestuviu pastojai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 15, 22:42)
Užsiėmimų temai dar du mano bandymai:
sklerozininkės mezgimas (kad nepamiršti, kur sustojau, žymiu žirklėmis eilutę) ir nuotraukų albumo generavimas ala skrebuko brolis

Man patiko antroji. Gal fokuso labiau ant nuotraukos noretusi, negu ant zirkliu, bet sakyciau vykes bandymas 4u.gif

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 15, 23:32)
Kaip flickr padarot, kad vietoj :| šalia niko būtų foto/paveiksliukai?

Paspaudi ant to veiduko ir issirenki Your buddi icon, ikrauni norima foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 15, 23:36)
vat nesove mintis kad is karto po vestuviu pastojai  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif

labanakt
Atsakyti
Štai mano užsiėmimas. Ir jo užsiėmimas. Iš archyvų.

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Snd zaidziau su auto...bet nieko nebus, reik pultelio doh.gif gal ka rekomenduot galit canon 40d? ax.gif
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 23:31)
as irgi planuoju kokia diena ten pasiaiskinti  drinks_cheers.gif
biggrin.gif
Planavom vestuves rugpjuti, belaukiant vestuviu, gruodi pradejom planuot ir vaikuti. Vestuves atkelem netiketai i birzeli, del tam tikru priezasciu,  (per 3 savaites susiruosem ir susituokem), ir po vestuviu netrukus pastojau  mirksiukas.gif

tai tau dar gerai gavos...o vat mes pradejom vestuves planuot, o as sakau tai davai ir vaika planuojam, neaisku kada prisiplanuosim...nu ir po 2 men nescia ax.gif teko su pilvuku atsokti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 14:56)

Sveikinu 4u.gif lengvo nešiojimo ir kuo malonesnio to nuostabaus laiko 2in1 biggrin.gif
Su nostalgija prisimenu, nes pas pačią 8mėn kleckas wub.gif

Yvette su tortadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 15, 23:45)

Kai maza buvai labai patiko toks uzsiemimas. Ir nuotrauka tavo patiko ax.gif

QUOTE(FLEXE @ 2012 02 15, 23:52)
Sveikos,
Snd zaidziau su auto...bet nieko nebus, reik pultelio  doh.gif gal ka rekomenduot galit canon 40d?  ax.gif

Nusipirk is ebajaus uz eura ar kiek ten ir nesiparink. Is to pardavejo pirkau savo nikonui, puikiai veikia ir labai dziaugiuosi. Reikes palaukt pora savaiciu kol ateis, bet paskui neatsdziaugsi 4u.gif cia
Atsakyti
Prisidedu ir as prie sveikinimu Yvettei ir Svajonei 4u.gif
Dekui merginoms sutvarkiusioms tema ir nepagailejusioms savo laiko

Siaip irgi pastebesiu, kad labai berysio skaityt tema ir nematyt labai daug nuotrauku unsure.gif

QUOTE(pandre @ 2012 02 14, 16:46)
Meiliai, svelniai...

Cia siaip, su svente jus, kad meiles butu pilnos sirdys 4u.gif Ne kritikai, bet jei jau kurios norit, galit kritikuoti, nes as zinau, ko cia per daug, o ko per mazai( na, nezinau, o itariu laugh.gif )
http://farm8.staticf...7bcbffc55_z.jpg

aciu labai 4u.gif

smagiai biggrin.gif spalvos man nelabai patinka, bet vaikuciai graziai ziurisi

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:56)
ooo kiek bendrakraščių  biggrin.gif

as irgi is Panvezio biggrin.gif
visai uzmirsus buvau narveli biggrin.gif taip smagu prisimint buvo thumbup.gif smagiausia vaikyste ten prabego, nors isvaziavau gal 12 i Kauna gyvent ir akcenta per laika pameciau, bet is pradziu, tai oiiii kaip sunku mokykloj buvo doh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 15, 21:55)

mane tas seminaras irgi uzkabino, taip ir norisi korseta nusipirkt biggrin.gif
man patinka tokios, tavojoj klaidu nepasakysiu, nes nzn kur jos, bet man labai krypsta akys i violetinius nagus ir paskui i perlus, kurie lyg ir paplauke, mano akiai gal noretusi ryskesniu ju ax.gif o del nagu nzn ar gerai cia ar blogai biggrin.gif ot padejau ania, geras komentaras doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 15, 23:45)

http://farm3.staticf..._82bbbb0b35.jpg

grazu smile.gif tavo vaikas visada toks rimtas atrodo, susikaupes smile.gif

Gaila, kad mano nuotrauka mazai kas pastebejo, kiek zinau tyla reiskia, kad labai blogai smile.gif
flickr kelis komentarus radau, tai nors tiek laimes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainoa: 16 vasario 2012 - 00:20
ax.gif
Papildyta:
Noisy, man irgi fokusas kažkur ne vietoj atrodo. Norėtųsi gal pirštams, jie šviesūs, labiau išsiskirtų iš fono ir grakštūs, todėl manau tiktų būti pabrėžti. Apskritai, gal su didesne diafragma norėtųsi šitos foto, nes ir karoliai sunkiai žiūrisi. Violetiniai nagai kliūva, Kažkokie paplaukę atrodo. Na, gal labiau išmanančios kitaip pasakys 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 14, 16:48)
Su Meiles diena visas

jeigu tu apie šitą nuotrauką, tai man ji paliko įspūdį - tvarkinga ir šilta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 16 vasario 2012 - 00:37
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 16, 00:06)
Nusipirk is ebajaus uz eura ar kiek ten ir nesiparink. Is to pardavejo pirkau savo nikonui, puikiai veikia ir labai dziaugiuosi.

pirkai canono pultą nikonui ir veikia? g.gif blink.gif

jau gromuluoju idėją žaidimui bigsmile.gif happy bigsmile.gif ryt gal sukonstruosiu...tikiuosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 16, 01:12)
pirkai canono pultą nikonui ir veikia? g.gif  blink.gif
jau gromuluoju idėją žaidimui bigsmile.gif  happy bigsmile.gif ryt gal sukonstruosiu...tikiuosi g.gif

biggrin.gif Pirkau lygiai toki pati is to pardavejo bet skirta Nikonui. Tie pultai skiriasi tik pavadinimu ant ju uzrasytu, kaip supratau. Labai abejuojau ar veiks kitajskas, bet kazkaip surizikavau, nepagailejau pusantro euro biggrin.gif ir labai dziaugiuosi. Ziurejau paskui parduotuvei uz 19 euru alia originalu Nikono tai viens prie vieno su tuom is ebejaus. g.gif
Atsakyti