Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 15, 21:55)
Prisižiūrėjau savaitgalį to seminaro, ale kažkaip nežinau... Seniai planavau sesę fotografuoti su korsetu, tai tas seminaras pajudino užpakaliuką man, bet namų sąlygom teko tai daryti, su blykste [išorine], knietėjo kuo greičiau...

Man patiko bigsmile.gif

Yvette, nuosirdiziausi sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif
Svajone, linkiu lengvo nestumo ir daug stebuklingu akimirku belaukiant nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 15, 22:10)
Kristalines, tavo parase ir avatare tavo dukryte? Labai jau man panasios i ta, kur rodei.

ne, cia ne maniske mirksiukas.gif tik sutapimas, kad panasios.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 21:59)
Nuuuuu, laukiu trecio uzskaitymo.  ax.gif

Cia ketvirtam ND? As uzskaitau. Nes pagaliau tiesu viskas mirksiukas.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 21:59)
ND5.[/b] WB dirbtine sviesa: auto, lempute, rankinis

Kas ten per daiktas ant tos skaros padetas? g.gif

Rankinis WB man lyg rausvas... bet palauk dar kitu nuomoniu, nes as del WB retai kada esu tikra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 15, 22:22)
Cia ketvirtam ND? As uzskaitau. Nes pagaliau tiesu viskas  mirksiukas.gif
Kas ten per daiktas ant tos skaros padetas?  g.gif

Rankinis WB man lyg rausvas... bet palauk dar kitu nuomoniu, nes as del WB retai kada esu tikra  blush2.gif

aha smile.gif aciu, pagaliau issilaisvinau biggrin.gif karsta.gif

visu pirma, ten salis biggrin.gif o padeta statulele, daugiau nieko g.gif
Atsakyti
Svajone, lengvo ir jaukaus laukimosi wub.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 15, 22:55)

Prisižiūrėjau savaitgalį to seminaro, ale kažkaip nežinau... Seniai planavau sesę fotografuoti su korsetu, tai tas seminaras pajudino užpakaliuką man, bet namų sąlygom teko tai daryti, su blykste [išorine], knietėjo kuo greičiau...

man gražu, o kažko apie apdirbimą ar pan techninių dalykų dar negaliu komentuoti ax.gif

Merginos, man rodos Meggie gerai užsiminė, kad visiškoms pradinukėms gerai yra vistik pakomentuoti, kas galbūt gerai jų fotose, nors jos va tokios margos margame. Bet va išgirsti, kad bent jau sukomponavai pagal taisykles, dar kažką gerai padarei, o va tas ir tas negerai, ieškok/daryk, tai kažkaip ir ūpas pakyla ir bent žinai, kad nors mažą kruopelę gerai darai. Taip pat svarbu ir kaip sayonara sako, kelti kartelę. Va taip suderinus abu požiūrius, gautųsi idealiai ax.gif Nes pvz man iki pvz erikamaja išmonės ir nuotraukų lygio, tai kaip pėsčiom iki Berlyno doh.gif
Galų gale susikaupiau ir pasidariau savo flickr. Kai kurias fotas, kur su vaikais, padariau matomas tik draugams. Nenoriu kad po platųjį psaulį vaikų fotos matomos būtų, prietarai savi smile.gif Tai kaip suprantu, tik priėmus į draugus galėsit pamatyti ir pakomentuoti? Ar užteks priklausymo tai pačiai grupei?
Ir labai ačiū paruošusioms pirmąjį puslapį 4u.gif

Užsiėmimų temai dar du mano bandymai:
sklerozininkės mezgimas (kad nepamiršti, kur sustojau, žymiu žirklėmis eilutę) ir nuotraukų albumo generavimas ala skrebuko brolis
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 22:59)

ND5.[/b] WB dirbtine sviesa: auto, lempute, rankinis

Mano akimis kaip ir gerai, bet visgi reiktu labiau ismananciu WB klausima 4u.gif 4u.gif

MamyteSaule, abu uzsiemimai saunus, o bet taciau, man rodos, kad jei antroj nuotraukoj nebutu Tesos lipnios juostos rulono, butu kur kas geriau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 23:58)
Mano akimis kaip ir gerai, bet visgi reiktu labiau ismananciu WB klausima  4u.gif  4u.gif

MamyteSaule, abu uzsiemimai saunus, o bet taciau, man rodos, kad jei antroj nuotraukoj nebutu Tesos lipnios juostos rulono, butu kur kas geriau  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif oi, žinok be to rulono užsiėmimo nebūtų - pagrindinis dalyvis po nuotraukų tam procese doh.gif aišku, be jo romantiškiau fota atrodytų matyt...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 22:58)
Mano akimis kaip ir gerai, bet visgi reiktu labiau ismananciu WB klausima  4u.gif  4u.gif

na tikiuosi nepatynges kas nors dar pasisakyti 4u.gif

bet kokie jusu visu uzsiemimai faini! thumbup.gif darbstuoles smile.gif
Netureciau kantrybes. Vat tik nescia kai buvau, tai nerdavau istisas dienas doh.gif vyras sakydavo, akd gi jau nebematai akim, eik miegot, o as ne, noredavau pabaigti ta eile, poto dar viena.... ramindavo gal.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 16, 00:11)

Netureciau kantrybes. Vat tik nescia kai buvau, tai nerdavau istisas dienas doh.gif vyras sakydavo, akd gi jau nebematai akim, eik miegot, o as ne, noredavau pabaigti ta eile, poto dar viena.... ramindavo gal.

lizdelio sukimo sindromas buvo apėmęs matyt smile.gif Man tai banguojančiai tie užsiėmimai - tai negali sustoti, tai nelieti kokį pusmetį.

Eksperimentuoju su flickr, bandau aiškintis, kaip ten kas veikia.
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu tiek gimtadienio proga, tiek laukimo wub.gif wub.gif
ale kazkaip prierasa "Po sirdele"atrodo senokai maciau jau g.gif nemaniau kad cia viskas svieziai dabar tik bigsmile.gif
Papildyta:
Kristalines labai idomus tavo parasas, na skaiciu atzvilgiu, nekukliai paklausiu is smalsumo zinoma gali neatsakyti biggrin.gif Tai istekejai vos ne tada kai pastojai? Ar kaip cia jusu istorija issirutuliojo, nes pagal datas kazkas panasaus turetu buti blush2.gif nu baisiai smalsu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 15, 23:16)
Eksperimentuoju su flickr, bandau aiškintis, kaip ten kas veikia.

as irgi planuoju kokia diena ten pasiaiskinti drinks_cheers.gif

QUOTE(eglliux @ 2012 02 15, 23:21)
Kristalines labai idomus tavo parasas, na skaiciu atzvilgiu, nekukliai paklausiu is smalsumo zinoma gali neatsakyti  biggrin.gif  Tai istekejai vos ne tada kai pastojai? Ar kaip cia jusu istorija issirutuliojo, nes pagal datas kazkas panasaus turetu buti  blush2.gif  nu baisiai smalsu  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Planavom vestuves rugpjuti, belaukiant vestuviu, gruodi pradejom planuot ir vaikuti. Vestuves atkelem netiketai i birzeli, del tam tikru priezasciu, (per 3 savaites susiruosem ir susituokem), ir po vestuviu netrukus pastojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip flickr padarot, kad vietoj :| šalia niko būtų foto/paveiksliukai?
Atsakyti