Svajone, lengvo ir jaukaus laukimosi
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 15, 22:55)
Prisižiūrėjau savaitgalį to seminaro, ale kažkaip nežinau... Seniai planavau sesę fotografuoti su korsetu, tai tas seminaras pajudino užpakaliuką man, bet namų sąlygom teko tai daryti, su blykste [išorine], knietėjo kuo greičiau...
man gražu, o kažko apie apdirbimą ar pan techninių dalykų dar negaliu komentuoti
Merginos, man rodos Meggie gerai užsiminė, kad visiškoms pradinukėms gerai yra vistik pakomentuoti, kas galbūt gerai jų fotose, nors jos va tokios margos margame. Bet va išgirsti, kad bent jau sukomponavai pagal taisykles, dar kažką gerai padarei, o va tas ir tas negerai, ieškok/daryk, tai kažkaip ir ūpas pakyla ir bent žinai, kad nors mažą kruopelę gerai darai. Taip pat svarbu ir kaip sayonara sako, kelti kartelę. Va taip suderinus abu požiūrius, gautųsi idealiai
Nes pvz man iki pvz erikamaja išmonės ir nuotraukų lygio, tai kaip pėsčiom iki Berlyno
Galų gale susikaupiau ir pasidariau
savo flickr. Kai kurias fotas, kur su vaikais, padariau matomas tik draugams. Nenoriu kad po platųjį psaulį vaikų fotos matomos būtų, prietarai savi
Tai kaip suprantu, tik priėmus į draugus galėsit pamatyti ir pakomentuoti? Ar užteks priklausymo tai pačiai grupei?
Ir labai ačiū paruošusioms pirmąjį puslapį
Užsiėmimų temai dar du mano bandymai:
sklerozininkės mezgimas (kad nepamiršti, kur sustojau, žymiu žirklėmis eilutę) ir nuotraukų albumo generavimas ala skrebuko brolis