Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 15:04)
čia labai individualu, manau reikia eit į parduotuvę , ir matuotis, ar patogu nešioti, ar patogu ištraukti/susidėti techniką.. kiekvieno reikalavimai skirtingi smile.gif

Supratau, ačiū 4u.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 17:28)
Istiesinau, o jei ne, tada reikes tikrai kreiptis i akiu gydytoja. ND4. Nu, uzskaitot?

užskaitau

QUOTE(Lietava @ 2012 02 15, 18:04)
labavakarą  biggrin.gif
skaitau jus kokius metus, jei ne daugiau, o jungiuosi tik dabar. kol kas turiu tik canon'ą su kitiniu objektyvu, bet planuose 50tukas.

užskaitau
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 15, 20:00)
nu jau nu jau ,nereikia čia diskriminuoti  lotuliukas.gif aš tai jau išvis švelni avelė  lotuliukas.gif
galim,tik kad aš retai pačiam pnvž būnu  4u.gif

tai as manau, kad daugelis kokiam Vilniuj dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 15, 19:41)
del projekto- I am in !

aš kažką praleidau?
Atsakyti
Sveikinimai ir nuo manes Yvettei! Ir Svajonei smile.gif

Bet ir tempai jusu... sia savaite sedziu kursuose, prie interneto visa diena neprieinu, tai jau vakare skaitymo... blink.gif biggrin.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 15, 00:18)
Kūdai. Jetus, aš tai nesirįžtu komentuot foto , kai žmogus atneša foto su prierašu - nežinau kaip foto, bet man visvien patinka. Tai kaip ir nematau prasmės pasižymėt erudicija, nes turiu supratimą , kad žodžiai kaip žirniai į sieną.
Nesu peizažistė, bet iš jausmo komentuočiau foto, jei nebūtų prierašų biggrin.gif

Nesuprantu, apie kokius tu prierasus kalbi? unsure.gif Rasiau, kad nezinau, kaip jus ivertinsit nuotraukas - ar toks prierasas stabdo nuo komentavimo? blink.gif As atnesu cia parodyti tas nuotraukas, kurios man atrodo pavykusios, bet kokio ivertinimo tiketis - tikrai nezinau. Bet jei tik prierasai trukdo atsirasti komentarams, tai as kitakart mielai patylesiu smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 02 15, 10:27)
diskusija jusu - tai ka as zinau. kazhkokia nekokybishka. tai, kad poziuriai skyriasi, nereishkia, kad galima rasyt bendrai apie buka mastyma, izeidinet ar pan. cia siaip. in general. rodos zinos kam adresuoju. more respect, ait? tikrai. kitu atzvilgiu.

prikolas! as spoksociau. i palapine. su vardais.

Pritariu del diskusijos. O del palapines - na tarkim, prikolas... ir kas toliau? Kas lieka paspoksojus? Man liko tik klausimas: kodel man turetu buti idomu, su kuo yra permiegojusi ta ponia? Neidomu. O ir neskoninga pasirode. Bet isgarsejo ji butent po tos palapines g.gif

Siaip tai, isgirdusi diskusijas apie tai, kad visgi reikia meginti suprasti tau is pirmo zvilgsnio nesuprantama mena, vis prisimenu du momentus is Bridget Jones dienorascio. Pirmas - Bridget parodoje skuba i tualeta ir paskutiniu momentu gauna perspejima nesiusioti ant instaliacijos. Antras - streso apimta Bridget apsiasaroja (berods, toje pacioje) parodoje, ir isigyja jaunuti gerbeja, kuriam paliko didziuli ispudi tokia jos reakcija i konceptualuji mena. Abu epizodai labai tipiski ir abu galima butu panaudoti kaip argumenta abiejose diskusijos apie mena pusese smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 15 vasario 2012 - 19:58
Yvette, Svajone, sveikinimai ir nuo manęs!!!
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 15, 20:33)
aš kažką praleidau?

na kad eiti į įdomias vietas tiesiog pareportažinti kaip supratau ax.gif mes jau taip einam su Say kelis mėnesius lotuliukas.gif reik paspardyti jai užpakalį lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis pamirštu padėkoti merginom, kurios sutvarkėt viską pirmam psl. Tikrai daug tvarkingiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 15, 20:53)
na kad eiti į įdomias vietas tiesiog pareportažinti kaip supratau  ax.gif mes jau taip einam su Say kelis mėnesius  lotuliukas.gif reik paspardyti jai užpakalį  lotuliukas.gif

norėčiau ir aš. gal kokį sekmadienį ir pavyks.
Atsakyti
Lietuva, labai grazus ir tvarkingas pirmasis namu darbas. smile.gif Puikus pavyzdys. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Svajonei Mūsų nestuke.gif wub.gif

Yvette -> Happy B-day bigsmile.gif

Prisižiūrėjau savaitgalį to seminaro, ale kažkaip nežinau... Seniai planavau sesę fotografuoti su korsetu, tai tas seminaras pajudino užpakaliuką man, bet namų sąlygom teko tai daryti, su blykste [išorine], knietėjo kuo greičiau...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 15 vasario 2012 - 22:17
QUOTE(Ka @ 2012 02 15, 18:12)
Žinau, kad ne viskas. Aš turėjau galvoje, kad dabar negriūva niekas ir skirtumas matosi. smile.gif

aisku mirksiukas.gif

QUOTE(Idda @ 2012 02 15, 19:15)
užskaitau

aciu 4u.gif

Nuuuuu, laukiu trecio uzskaitymo. ax.gif

ND5.
WB dirbtine sviesa: auto, lempute, rankinis

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pries kelias dienas buvau nuziurejus Svajones parasa "Po sirdele" ir pagalvojau, kad gal. Bet dabar jau aisku, kad taip. Todel sveikinu wub.gif grazaus, stebuklingo laukimo wub.gif

Yvete, keliu uz tave vyno taure birthday.gif greitai ir uz save kelsiu biggrin.gif

Papildyta:
Kristalines, tavo parase ir avatare tavo dukryte? Labai jau man panasios i ta, kur rodei.
Atsakyti