Sveikinimai ir nuo manes
Yvettei! Ir
Svajonei Bet ir tempai jusu... sia savaite sedziu kursuose, prie interneto visa diena neprieinu, tai jau vakare skaitymo...
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 15, 00:18)
Kūdai. Jetus, aš tai nesirįžtu komentuot foto , kai žmogus atneša foto su prierašu - nežinau kaip foto, bet man visvien patinka. Tai kaip ir nematau prasmės pasižymėt erudicija, nes turiu supratimą , kad žodžiai kaip žirniai į sieną.
Nesu peizažistė, bet iš jausmo komentuočiau foto, jei nebūtų prierašų
Nesuprantu, apie kokius tu prierasus kalbi?
Rasiau, kad
nezinau, kaip jus ivertinsit nuotraukas - ar toks prierasas stabdo nuo komentavimo?
As atnesu cia parodyti tas nuotraukas, kurios man atrodo pavykusios, bet kokio ivertinimo tiketis - tikrai nezinau. Bet jei tik prierasai trukdo atsirasti komentarams, tai as kitakart mielai patylesiu
QUOTE(Maggie @ 2012 02 15, 10:27)
diskusija jusu - tai ka as zinau. kazhkokia nekokybishka. tai, kad poziuriai skyriasi, nereishkia, kad galima rasyt bendrai apie buka mastyma, izeidinet ar pan. cia siaip. in general. rodos zinos kam adresuoju. more respect, ait? tikrai. kitu atzvilgiu.
prikolas! as spoksociau. i palapine. su vardais.
Pritariu del diskusijos. O del palapines - na tarkim, prikolas... ir kas toliau? Kas lieka paspoksojus? Man liko tik klausimas: kodel man turetu buti idomu, su kuo yra permiegojusi ta ponia? Neidomu. O ir neskoninga pasirode. Bet isgarsejo ji butent po tos palapines
Siaip tai, isgirdusi diskusijas apie tai, kad visgi reikia meginti suprasti tau is pirmo zvilgsnio nesuprantama mena, vis prisimenu du momentus is Bridget Jones dienorascio. Pirmas - Bridget parodoje skuba i tualeta ir paskutiniu momentu gauna perspejima nesiusioti ant instaliacijos. Antras - streso apimta Bridget apsiasaroja (berods, toje pacioje) parodoje, ir isigyja jaunuti gerbeja, kuriam paliko didziuli ispudi tokia jos reakcija i konceptualuji mena. Abu epizodai labai tipiski ir abu galima butu panaudoti kaip argumenta abiejose diskusijos apie mena pusese