Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(NinaAtina @ 2012 02 15, 16:12)
Aciu, bandysiu kita diena smile.gif
Bet man islaikymas svarbu, nes kitaip visos nuotraukos butu isplauke smile.gif

tai pasirenki diafragmą kokios reikia, ir jei matai , kad per ilgas išlaikymas, tai tada iso padidink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2012 02 15, 20:42)
Bet man islaikymas svarbu, nes kitaip visos nuotraukos butu isplauke smile.gif

Kai pas mane daug saules, tai kitaip smile.gif Man islaikymas daznai iki 1/1000 nusoka, reikia diafragma pridaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 15, 15:05)
Nu čia jūs apie agresijas...vakar pasitaikė...užpuolė mano šunį stafas...kas nežino, tai tas kovinis...dar ir dabar prisiminus imu kalatotis, o kaip vakar valentiną atšvenčiau net neklauskit... unsure.gif ryt žadu išlįsti pasižmonėti, tai jaučiu kažką sukurpsiu žaidimui, nes turėjau vakar idėjų, bet viskas žlugo.. unsure.gif

Na negaliu praleisti pro akis doh.gif
Nėra kovinių šunų, čia tik žmonės juos tokiasi daro, neauklėdami ir nesuteikdami jiem pilnos socializacijos. Blogiausias dalykas kad yra dauginami stafai be dokų kurie tikrai kaikurie būna nestabilios psichikos
Galit sakyti, kad nesusidūriau, bent mano pačios šunį tiek kartų stafo mišrūnas [tas pats] buvo užpuolęs kad... doh.gif Pati drebu eidama pro tą pusę ir pamačius bent panašų unsure.gif Nors šiaip pažystamų yra kur ir pitbulį augina ir stafą, nerealūs šunys, meilės monstrai, tik reikia mokėti auginti 4u.gif
Atsakyti
Yvettei šilčiausi sveikinimai 4u.gif
Svajone, lengvo nešiojimo tau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 02 15, 17:15)

Svajone, lengvo nešiojimo tau  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif

ale, kad išsiviešino čia ant visos temos, net nepatogu pasidarė..
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 02 15, 17:03)
tik reikia mokėti auginti 4u.gif

Pritariu.

Sm, o aš ir galvojau, kas tau susišvietė efote biggrin.gif Pavydžiu labai, sveikinu 4u.gif mur miau
Prieš kelias dienas dar mačiau B U S biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 vasario 2012 - 17:25
Džyyyyyyyyyyyyyyyyzus, nuo galo skaičiau ir atėjau iki ten kur mane su 25 gimtadieniu pasveikino. Žinokit apsipatenkinau ir daugiau neskaitysiu. Apsimesiu, kad išties esu dešimčia metų jaunesnė biggrin.gif
Ačiū už sveikinimus.

Svajone sveikinimai. Graži naujiena. Aš už visas nėštukes džiaugiuosi ir truputį pavydžiu. Bet tik truputį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 vasario 2012 - 17:21
QUOTE(Eve... @ 2012 02 15, 17:03)
Na negaliu praleisti pro akis  doh.gif
Nėra kovinių šunų, čia tik žmonės juos tokiasi daro, neauklėdami ir nesuteikdami jiem pilnos socializacijos. Blogiausias dalykas kad yra dauginami stafai be dokų kurie tikrai kaikurie būna nestabilios psichikos

Šunų psichologiją, auklėjimo ir dauginimo (ne veisimo) pasekmes išmanau daugiau, nei tau pasirodė mirksiukas.gif tiesiog ne visi žino apie šunis ir jų veisles, tad rašydama panaudojau "etiketę" - kovinis. Čia kaip VA visad bus vilkšuniai, taip koviniai bus pitbuliai...tiesiog sunkiai išgyvendinami šitie palyginimai, įsisenėję mirksiukas.gif

sori už OT blush2.gif

Yvette, prisidedu prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif , nors jau flickr sveikinau 4u.gif nors dabar populiaru per kelias vietas...reiktų dar kokiam FB pasveikyt biggrin.gif

Svajone 4u.gif nuostabi žinia wub.gif gražaus, jaukaus tau laukimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 vasario 2012 - 17:28
QUOTE(Maggie @ 2012 02 15, 14:04)
siaip, kaip pradziamokslei visai nieko kadras, shvarus ir trecdaliu taisykle cia +- pritaikyta, tik erzina II planas, reikejo mazhint f. bandyciau jb daryt sia foto.
paklonuotas variatas geriau, aishku nezinau kaip butu ishdidinus foto. bet tas neva rukelis ant foto man nelabai. as tavo vietoj mazhiau efektu deciau, o stengciausi kuo shvariau nufotografuoti - priziureciau fona, bandyciau idomiau komponuot, ryshkuma ir t.t.

aciu 4u.gif

Svajone, sveikinu lb wub.gif lengvo nestumo 4u.gif

Istiesinau, o jei ne, tada reikes tikrai kreiptis i akiu gydytoja. ND4. Nu, uzskaitot?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 15, 17:20)

Sm, o aš ir galvojau, kas tau susišvietė efote biggrin.gif

aš tada dar nebuvau nėštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 17:40)
tai pasirenki diafragmą kokios reikia, ir jei matai , kad per ilgas išlaikymas, tai tada iso padidink smile.gif

Aciu, pabandysiu kai bus daugiau sviesos. Nes dabar tai labai ilga islaikyma duoda...
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 17:28)

Regis jau gerai. Viskas. biggrin.gif

Sm, vaikštau visą dieną kartas nuo karto pagalvodama ir pavydžiu. blush-anim-cl.gif: biggrin.gif Sveikinimai.
Atsakyti