Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:49)
pvz kokiam Panevežy net su fotiku nereikia būt, kad iš žmonių sulauktum agresyvumo priepolių  biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:51)
nu ramiai, aš iš panevėžio (t.y. kadaise buvau biggrin.gif), tai iki šiol fotkinu ten, kai norisi, niekada nėra nieko buvę smile.gif

As irgi is Panevezio, beje is Tulpiu gatves.Taigi sha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:51)
nu ramiai, aš iš panevėžio (t.y. kadaise buvau biggrin.gif), tai iki šiol fotkinu ten, kai norisi, niekada nėra nieko buvę smile.gif

nu aš irgi iš ten biggrin.gif fotkinau tik sendaikčių turguj, tai žmonės net laimingi buvo, klausinėjo kokiam laikrašty nuotraukos bus lotuliukas.gif

bet šiaip iš snukio matosi kurių geriau nefotkint smile.gif nes gali ne tik be fotiko likt, bet ir be dantų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 02 15, 13:54)
As irgi is Panevezio, beje is Tulpiu gatves.Taigi sha biggrin.gif

ooo kiek bendrakraščių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:56)
nu aš irgi iš ten  biggrin.gif  fotkinau tik sendaikčių turguj, tai žmonės net laimingi buvo, klausinėjo kokiam laikrašty nuotraukos bus  lotuliukas.gif

bet šiaip iš snukio matosi kurių geriau nefotkint  smile.gif nes gali ne tik be fotiko likt, bet ir be dantų  biggrin.gif
Papildyta:
ooo kiek bendrakraščių  biggrin.gif

galim akcentuką įsijungt, tai niekas nesupras, kalbėsim užkoduotai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:58)
galim akcentuką įsijungt, tai niekas nesupras, kalbėsim užkoduotai biggrin.gif

kad aš su tuo akcentuku ir likau gyvent biggrin.gif rašant nesigirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 14:00)
kad aš su tuo akcentuku ir likau gyvent  biggrin.gif  rašant nesigirdi  biggrin.gif

As kai susinervinu ijungiu akcentuka:D
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 18:30)

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:29)
apdirbimas  schmoll.gif - vaikutis kaip plastmasinis. ir fono margumynas, spalvų nederėjimas  schmoll.gif nukirstos kojos pasimato paskiausiai.

siaip, kaip pradziamokslei visai nieko kadras, shvarus ir trecdaliu taisykle cia +- pritaikyta, tik erzina II planas, reikejo mazhint f. bandyciau jb daryt sia foto.
paklonuotas variatas geriau, aishku nezinau kaip butu ishdidinus foto. bet tas neva rukelis ant foto man nelabai. as tavo vietoj mazhiau efektu deciau, o stengciausi kuo shvariau nufotografuoti - priziureciau fona, bandyciau idomiau komponuot, ryshkuma ir t.t.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 14:49)
pvz kokiam Panevežy net su fotiku nereikia būt, kad iš žmonių sulauktum agresyvumo priepolių  biggrin.gif

smile.gif
Atsakyti
Nu čia jūs apie agresijas...vakar pasitaikė...užpuolė mano šunį stafas...kas nežino, tai tas kovinis...dar ir dabar prisiminus imu kalatotis, o kaip vakar valentiną atšvenčiau net neklauskit... unsure.gif ryt žadu išlįsti pasižmonėti, tai jaučiu kažką sukurpsiu žaidimui, nes turėjau vakar idėjų, bet viskas žlugo.. unsure.gif
Atsakyti
aš tai nebeturiu akcentuko. tiksliau, niekada neturėjau. bet įjungti moku..biggrin.gif

Maggie, aš tai stengiuosi nežiūrėti į darbelius "kaip pradžiamokslei, tai neblogai". manau, kad jeigu nuo ankstumės taikysime aukštesnius standartus ir nenuolaidžiausime, tai merginos greičiau išmoks.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 14:08)
aš tai nebeturiu akcentuko. tiksliau, niekada neturėjau. bet įjungti moku..biggrin.gif

kaip tu sugebėjai neturėt to baisaus akcento doh.gif man kokia baisi ta kalba, aš stengiuosi šnekėt taisyklingai, bet po mano tokio taisyklingo kalbėjimo, sulaukiu klausimo- iš kokio krašto kilus? kažkaip keistai kalbi biggrin.gif doh.gif lysk po kėde vadinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 14:11)
kaip tu sugebėjai neturėt to baisaus akcento doh.gif  man kokia baisi ta kalba, aš stengiuosi šnekėt taisyklingai, bet po mano tokio taisyklingo kalbėjimo, sulaukiu klausimo- iš kokio krašto kilus? kažkaip keistai kalbi  biggrin.gif  doh.gif  lysk po kėde vadinas  biggrin.gif

O man visada buna taip-kalbu, tada zmogus klausia-is kur busi kilus, keistai kalbi.na sakau, cia rusiskas akcentas.Ooooi neee, sako-cia panevezietiskas biggrin.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti