Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 15, 13:35)
tu nepanasi i tokia, kuria piktas vyras gali valdyt biggrin.gif

jis ir nevaldo, nes aš nevaldoma biggrin.gif
ne, jei rimtai, jis nepiktc, nors aš ir nevaldoma biggrin.gif bet pasitarti turiu, nes turėjom bendrų planų.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:34)

turguje. sendaikčiuose. parduotuvėlėse. renginiuose kokiuose nors, ypač vasarą visokie lingo lingo ly Sereikiškių parke. riedlentininkus. galima projektą daryti - kioskininkių portretai. arba kebabinių interjerai..smile.gif šiaip Vilniuje mažiau įdomu, mane tai į kaimus traukia.

nu aišku, žodžiu reikia susigalvot kas visoms tryjoms tiktų (jaučiu ir kike varytų), ir varyt, možna kokį mini bendrą projektą padaryt, galima ir į kokį seną kaimą nuvaryt.. jei mano sveikata aišku leis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:41)
nu aišku, žodžiu reikia susigalvot kas visoms tryjoms tiktų (jaučiu ir kike varytų), ir varyt, možna kokį mini bendrą projektą padaryt, galima ir į kokį  seną kaimą nuvaryt.. jei mano sveikata aišku leis  lotuliukas.gif

susigalvosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 14:41)
jei mano sveikata aišku leis  lotuliukas.gif

kaip supratau, tai laukiesi smile.gif ... sveikinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 15 vasario 2012 - 13:44
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 17:34)
be abejo, būna žmonių, kurie atsisako fotkintis. bet į snukį man siūlė tik vienas, kitus kažkaip amortizuodavau. arba pasakau, ok, nefotkinsiu ir einu šalin. net ir Lietuvoje daugiau yra gerų arba neutralių reakcijų, negu blogų, tik reikia nebijoti klausti ir ieškoti kontakto. atrba naudoti šitą mano būdąč - t.y. paslaudi ir eini šalin, lyg būtum nieko nespaudus ir išvis ne tavo fotikas tą garsą išleido.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 17:38)
aš bijau gatvėj fotkint  biggrin.gif  man darbe porą kart klientai į snukį siūlė, tai aš kažkaip žmonių prisibijau  biggrin.gif

Tiesa sakant nustebau, kad gali ir i snuki pasiulyti...
Gal geriau apsimesti, kad netycia nufotkinau biggrin.gif

Ka tik gavau neutral density filtra (ne Canon'o, pigu), gal jis man pades sauleta diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 13:43)
kaip supratau, tai laukiesi smile.gif ... sveikinu.

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 15, 13:44)
Tiesa sakant nustebau, kad gali ir i snuki pasiulyti...
Gal geriau apsimesti, kad netycia nufotkinau  biggrin.gif

tai tikrai reti atvejai, man tik Lietuvoje pasitaikė.
užsienyje tai mandagiai atsisako arba nusisuka, nueina, niekas tikrai nesidrasko dėl foto..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 18:17)
užsienyje tai mandagiai atsisako arba nusisuka, nueina, niekas tikrai nesidrasko dėl foto..smile.gif

Itariu, kad Indijoj blogiausiu atveju, paprasys pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:47)

pvz kokiam Panevežy net su fotiku nereikia būt, kad iš žmonių sulauktum agresyvumo priepolių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:49)
pvz kokiam Panevežy net su fotiku nereikia būt, kad iš žmonių sulauktum agresyvumo priepolių  biggrin.gif

nu ramiai, aš iš panevėžio (t.y. kadaise buvau biggrin.gif), tai iki šiol fotkinu ten, kai norisi, niekada nėra nieko buvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 15, 13:18)

Zirze, o tau susitvarkė flickr'as?

mhm, kaip ir itariau, su narsykle kazkas buvo smile.gif MB pravale "kukus" biggrin.gif ir vel veikia

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 14:45)

oooo, sveikinimai 4u.gif

rodau 7/52
velgi atsitiktinis (buitinis) kadras, galvojau pafotkinsiu gelytes, o kur buves, kur nebuves, prisistate mano kavalierius, ir kaip tikras gelininkas, pradejo skabyt ir uostyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 15:45)

Smagu! Sveikinu 4u.gif Lengvo tau nesiojimo 4u.gif
Atsakyti