Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 14:04)
be abejo, būna žmonių, kurie atsisako fotkintis. bet į snukį man siūlė tik vienas, kitus kažkaip amortizuodavau. arba pasakau, ok, nefotkinsiu ir einu šalin. net ir Lietuvoje daugiau yra gerų arba neutralių reakcijų, negu blogų, tik reikia nebijoti klausti ir ieškoti kontakto. atrba naudoti šitą mano būdąč - t.y. paslaudi ir eini šalin, lyg būtum nieko nespaudus ir išvis ne tavo fotikas tą garsą išleido.

blink.gif ka reiskia "tik vienas" ? Moteriai? I snuki....
Koks nors treninguotas gezas su pitbuliu ?

Mano vaika su drauge rudeni prie vyriausybes aikstes fotografavo fotografas toks pagyvenes, is irangos ir siaip zmogaus sprendziu, kad rimtai tuom uzsiimantis, pagyvenes... Mergaites gainiojo balandzius (ju ten ziauriai daug), tai jis darbavosi... Nors ziurejo i mus (mamas), bet mes nedraudem... Tik as neisdrisau paklausti, ar galeciau kur nors tas nuotraukas pamatyti... ax.gif Gal net negrazu butu taip klausti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 15 vasario 2012 - 13:15
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 12:29)
apdirbimas  schmoll.gif - vaikutis kaip plastmasinis. ir fono margumynas, spalvų nederėjimas  schmoll.gif nukirstos kojos pasimato paskiausiai.

turiu ir kita foto, tik klonavimas nlb kokybiskas blush2.gif ar taip bent kazkiek geriau butu?
user posted image

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 15, 12:29)
ui kokia saldi mergytė  wub.gif

smile.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 12:55)
O jau koki zavu modeli turi... Akys nuostabios ...
Del nuotraukos, tai fonas labai nefotogeniskas smile.gif  Stenkis vengti visokiu margumynu... Arba jei darai marga fona (juodai balta atalyne), tai neturetu matytis to tigrinio rasto ir vaikas aprengtas kaip nors baltai arba juodai, arba kokia kita viena spalva (geltona, pvz.. arba raudona)...
Gal pradziai vertetu pramokti susidraugauti su naturaliom spalvom, su J/B, o paskui jau ismokus bandyti su spalvom zaisti... Cia tik mano nuomone...

aciu 4u.gif
Fonui mes turejom vatmana, bet pripiesem ir apiplesem poto, tai dbr turiu laukti kol V grys, kad nupirktu.
J/B tai doh.gif jei butu naujokam privaloma pamoka, - nepraeiciau ne per kur schmoll.gif
aciu,akd nepatyngejai pakomentuoti ax.gif
Atsakyti
Kristalines, lyginant dvi sitas tavo nuotraukas, antroji yra geresne (mano akiai smile.gif ).. TIk velgi, o kam tas remelis? Aisku, jei tau patinka, tai ok, as tik paklausiau, nes nelabai suprantu tokiu remeliu paskirties... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:11)
einam su manim, išmoksi nebijoti arba susimokėti bomžams už fotkę biggrin.gif

galim eit kai šilčiau bus, bet tik ne bomžų biggrin.gif man jie simirdž, ir visai nefotogeniški doh.gif biggrin.gif

bet žinant, kaip ir tau subinę reik paspardyt , kad išeit fotkint, ir man reik paspardyt, kad kur išeit, tai kažin, ar šiais metais išeisim mes jei mūsų nieks nespasparys? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 15 vasario 2012 - 13:21
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 13:15)
blink.gif  ka reiskia "tik vienas" ? Moteriai? I snuki....
Koks nors treninguotas gezas su pitbuliu ?

Mano vaika su drauge rudeni prie vyriausybes aikstes fotografavo fotografas toks pagyvenes, is irangos ir siaip zmogaus sprendziu, kad rimtai tuom uzsiimantis, pagyvenes... Mergaites gainiojo balandzius (ju ten ziauriai daug), tai jis darbavosi... Nors ziurejo i mus (mamas), bet mes nedraudem... Tik as neisdrisau paklausti, ar galeciau kur nors tas nuotraukas pamatyti... ax.gif  Gal net negrazu butu taip klausti...

nea, apsivaręs bomžas. nors paprastai jie būna labia draugiški ir kalbūs.

fotografas neturėtų fotografuoti vaikų be tėvų leidimo, nors jūs ir tylėjot, nedraudėt.
aš pati nusikalstu šioje vietoje, kartais svetimus vaikus neatsiklausus fotkinu, bet stengiuosi to nedaryti.

QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 13:17)
turiu ir kita foto, tik klonavimas nlb kokybiskas blush2.gif  ar taip bent kazkiek geriau butu?

na neįsižeisk, bet geriau jau perfotografuok, o ne taisyk, nes apdirbimas tikrai nekokybiškas, ir klonuok neklonavęs. kaip sakoma, neprivalgęs neprilaižysi..
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:20)
galim eit kai šilčiau bus, bet tik ne bomžų  biggrin.gif  man jie simirdž, ir visai nefotogeniški  doh.gif  biggrin.gif

bet žinant, kaip ir tau subinę reik paspardyt , kad išeit fotkint, ir man reik paspardyt, kad kur išeit, tai kažin, ar šiais metais išeisim mes jei mūsų nieks nespasparys?  biggrin.gif

laisvai. ir pigiau - niekam mokėt nereikės biggrin.gif

Kikė gerai spardo, girdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 13:20)
Kristalines, lyginant dvi sitas tavo nuotraukas, antroji yra geresne (mano akiai smile.gif ).. TIk velgi, o kam tas remelis?  Aisku, jei tau patinka, tai ok, as tik paklausiau, nes nelabai suprantu tokiu remeliu paskirties... ax.gif

nzn, ant puses foto juos dedu, grazu biggrin.gif turbut reikia man ir is to isaugti smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:22)

na neįsižeisk, bet geriau jau perfotografuok, o ne taisyk, nes apdirbimas tikrai nekokybiškas, ir klonuok neklonavęs. kaip sakoma, neprivalgęs neprilaižysi..

drinks_cheers.gif
ai, geriau as gryztu prie ND irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 14:22)
fotografas neturėtų fotografuoti vaikų be tėvų leidimo, nors jūs ir tylėjot, nedraudėt.
aš pati nusikalstu šioje vietoje, kartais svetimus vaikus neatsiklausus fotkinu, bet stengiuosi to nedaryti.

O siaip etiska butu noreti tas nuotraukas pamatyti panasiu atveju, ar nelabai?
Atsakyti

busi ryt? geliu ir siuviniu burely biggrin.gif
Atsakyti

va, reikės kikę įdarbint šiknų spardytojos pareigoms biggrin.gif

ale ką be bomžų dar galima fotkint g.gif kažkaip nesigalvoja... užsienyje tai būna įdomių žmonių, o čia... gal aš vaikštau ir mažai stebiu, nzn, bet ar yra čia ką įdomaus "pagaudyt"?
čigonus kokius? biggrin.gif ale jie tai tikrai už dyką nesifotkins smile.gif bet va jie man įdomūs.. nešneku apie visiškus degradus, bet apie tuos, kurie dar su nagais į asvaltą kabinasi, kad išgyvent.. va pas tuos pro rajoną norėčiau prasinešt, bet norėčiau nematoma būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 13:15)

Mano vaika su drauge rudeni prie vyriausybes aikstes fotografavo fotografas toks pagyvenes, is irangos ir siaip zmogaus sprendziu, kad rimtai tuom uzsiimantis, pagyvenes... Mergaites gainiojo balandzius (ju ten ziauriai daug), tai jis darbavosi... Nors ziurejo i mus (mamas), bet mes nedraudem... Tik as neisdrisau paklausti, ar galeciau kur nors tas nuotraukas pamatyti... ax.gif  Gal net negrazu butu taip klausti...

Siaip fotografas vaiku be tevu leidimo negali fotografuoti.Publikuoti irgi.tad jei matot, kad fotografuoja jusu vaika, manau tikrai prieinat ir paklausiat-kam, kodel, kokiam tikslui.

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 13:27)

O kodel turetu buti neetiska?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 13:27)

nežinau. visų pirma tai aš neleisčiau spaudos fotografui fotkinti mano vaiko ir apsimesti, kad jis manęs nemato. o jei leidi fotkinti, nieko neetiška nėra paprašyme atsiųsti nuotraukas. negalės - nesutiks. arba tiesiog neatsiųs.

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 15, 13:28)
busi ryt? geliu ir siuviniu burely biggrin.gif

nežinau, galvoju smile.gif jei išleis piktas diedas, tai jo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:31)
ale ką be bomžų dar galima fotkint  g.gif  kažkaip nesigalvoja... užsienyje tai būna įdomių žmonių, o čia... gal aš vaikštau ir mažai stebiu, nzn, bet ar yra čia ką įdomaus "pagaudyt"?
čigonus kokius? biggrin.gif  ale jie tai tikrai už dyką nesifotkins smile.gif  bet va jie man įdomūs.. nešneku apie visiškus degradus, bet apie tuos, kurie dar su nagais į asvaltą kabinasi, kad išgyvent.. va pas tuos pro rajoną norėčiau prasinešt, bet norėčiau nematoma būt  biggrin.gif

turguje. sendaikčiuose. parduotuvėlėse. renginiuose kokiuose nors, ypač vasarą visokie lingo lingo ly Sereikiškių parke. riedlentininkus. galima projektą daryti - kioskininkių portretai. arba kebabinių interjerai..smile.gif šiaip Vilniuje mažiau įdomu, mane tai į kaimus traukia.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:32)
nežinau, galvoju smile.gif jei išleis piktas diedas, tai jo biggrin.gif

tu nepanasi i tokia, kuria piktas vyras gali valdyt biggrin.gif
Atsakyti