Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 02 15, 11:49)
Bet turetu leisti..Gal kaip naujai prisijungusiai mazensis limitas

Nėra tokio limito pobūdžio. Jei nesi PRO, kas mėnesį gauni 300 MB ir gali dar kelti po 2 filmukus. smile.gif

Zirze, o tau susitvarkė flickr'as?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 15 vasario 2012 - 12:18
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 12:05)
man rodos gal čia tu  hah.gif  arba dar kas nors  g.gif  ale negi trūksta drąsos tiesiai pasakyt.. nes visiškai nesusiję žmonės dabar gali jaustis kaltais, ir iš principo gali imt ir nekomentuot..

aš tokia biggrin.gif
Bet ai aš turiu ką veikt.
Atsakyti
Labas.

Yvette, sveikinimai 4u.gif

Kad nemanytumet, jog tik ND darau, sukaupusi drasa ateinu su foto blush2.gif
Ar lb kliuna aplinka? ir kojytes nukirstos? ar nors kiek tinkama linkme einu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 12:27)
Labas.

Yvette, sveikinimai  4u.gif

apdirbimas schmoll.gif - vaikutis kaip plastmasinis. ir fono margumynas, spalvų nederėjimas schmoll.gif nukirstos kojos pasimato paskiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 vasario 2012 - 12:29
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 13:27)
Labas.

ui kokia saldi mergytė wub.gif

na panos, baikit būti intrigantėmis gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 15 vasario 2012 - 12:29
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 16:38)
tai nesijaudink, drąsa ateina bebandant. Tu su jais gi kažkokia kalba susikalbi? Kada prie progos paprašyk, kad nekreiptų dėmesio į Tave, lai užsiima savo reikalas, o Tu nori juos stebėti su fotiku, NES nori natūralių gatvės foto. paaiškink jiems tai, jie gal ir nežino, kad ta street photo, bet supras, kad TAIP Tau reikia..smile.gif

Su dauguma susikalbu angliskai, bet gatvej reiketu moketi Marathi - vietine kalba, Kazkiek pramokau hindi (ji panasi i Marathi), bet sunkiai dar susikalbu sad.gif Bet pirmiausia reikia pasitrinti po miesta ir pafotografuoti, tik tada pasimatys klaidos is kuriu bus galima mokyti smile.gif
Ir man norisi zoomo, kad is toliau, nepastebimai buti galima fotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 15, 12:33)
Su dauguma susikalbu angliskai, bet gatvej reiketu moketi Marathi - vietine kalba, Kazkiek pramokau hindi (ji panasi i Marathi), bet sunkiai dar susikalbu sad.gif Bet pirmiausia reikia pasitrinti po miesta ir pafotografuoti, tik tada pasimatys klaidos is kuriu bus galima mokyti  smile.gif
Ir man norisi zoomo, kad is toliau, nepastebimai buti galima fotografuoti  smile.gif

bet žinok geriausios foto padaromos ne iš toli, o iš kuo arčiau ir dar plačiu kampu wink.gif daryk "nematuškes". su skaitmena negaila daug kadrų pridaryt: pasikabini fotiką, eini, dairaisi, pamatai ką nors fotografuotina, fotiką atsuki į norimą vaizdą, pati nusisuki ir spaudi nematydama. ir ignoruoji visokias reakcijas, apsimeti, kad NIEKO nebuvo, Tu išvis čia nepričiom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 17:06)
bet žinok geriausios foto padaromos ne iš toli, o iš kuo arčiau ir dar plačiu kampu wink.gif daryk "nematuškes". su skaitmena negaila daug kadrų pridaryt: pasikabini fotiką, eini, dairaisi, pamatai ką nors fotografuotina, fotiką atsuki į norimą vaizdą, pati nusisuki ir spaudi nematydama. ir ignoruoji visokias reakcijas, apsimeti, kad NIEKO nebuvo, Tu išvis čia nepričiom smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Aciu uz ideja!!!
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 15, 13:27)
Labas.

O jau koki zavu modeli turi... Akys nuostabios ...
Del nuotraukos, tai fonas labai nefotogeniskas smile.gif Stenkis vengti visokiu margumynu... Arba jei darai marga fona (juodai balta atalyne), tai neturetu matytis to tigrinio rasto ir vaikas aprengtas kaip nors baltai arba juodai, arba kokia kita viena spalva (geltona, pvz.. arba raudona)...
Gal pradziai vertetu pramokti susidraugauti su naturaliom spalvom, su J/B, o paskui jau ismokus bandyti su spalvom zaisti... Cia tik mano nuomone...

QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:36)

Geras, apie toki "buda" nesu girdejus biggrin.gif

O siaip smalsu dabar, ar yra kas nors susidures su neigiama zmoniu reakcija, fotografuojant mieste?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 12:55)
O siaip smalsu dabar, ar yra kas nors susidures su neigiama zmoniu reakcija, fotografuojant mieste?

be abejo, būna žmonių, kurie atsisako fotkintis. bet į snukį man siūlė tik vienas, kitus kažkaip amortizuodavau. arba pasakau, ok, nefotkinsiu ir einu šalin. net ir Lietuvoje daugiau yra gerų arba neutralių reakcijų, negu blogų, tik reikia nebijoti klausti ir ieškoti kontakto. atrba naudoti šitą mano būdąč - t.y. paslaudi ir eini šalin, lyg būtum nieko nespaudus ir išvis ne tavo fotikas tą garsą išleido.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 13:04)
be abejo, būna žmonių, kurie atsisako fotkintis. bet į snukį man siūlė tik vienas, kitus kažkaip amortizuodavau. arba pasakau, ok, nefotkinsiu ir einu šalin. net ir Lietuvoje daugiau yra gerų arba neutralių reakcijų, negu blogų, tik reikia nebijoti klausti ir ieškoti kontakto. atrba naudoti šitą mano būdąč - t.y. paslaudi ir eini šalin, lyg būtum nieko nespaudus ir išvis ne tavo fotikas tą garsą išleido.

aš bijau gatvėj fotkint biggrin.gif man darbe porą kart klientai į snukį siūlė, tai aš kažkaip žmonių prisibijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 13:08)
aš bijau gatvėj fotkint  biggrin.gif  man darbe porą kart klientai į snukį siūlė, tai aš kažkaip žmonių prisibijau  biggrin.gif

einam su manim, išmoksi nebijoti arba susimokėti bomžams už fotkę biggrin.gif
Atsakyti