Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 10:51)
As jau beveik supratau ir susideliojau, kieno mintys ir posmai, patarimai yra isties svarbus ir ju lauki ir gaudai kiekvienam puslapy,  o ka galima tiesiog "praleisti pro akis", kaip neverta nei demesio, nei pagarbos.

aha, gal sąrašiuką galima, noriu ir aš žinot, kam čia verta laiką gaišt, o kam jau možna eit per nustatymus ignorą užsidėt, kad tavęs nematyt, kaip sakant irgi negaišt laiko skaitant postų.. na tokia sakyčiau abipusė nauda būtų
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 15, 12:39)
Siaip ne..Gal daug foto si menesi kelei?

Kėliau. Vien ND kiek kėliau. Na reiks mažiau, vadinasi kelti.
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 02 15, 12:42)
200 nuotrauku nemokama, jei daugiau - leidzia ideti, bet tik 200 nuotrauku bus matomos, senesnes (virs 200) bus pasleptos.

blink.gif tiek tikrai nekėliau. Vadinasi, aš jų juodajame sąraše biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 15, 13:47)
Kėliau. Vien ND kiek kėliau. Na reiks mažiau, vadinasi kelti.

Bet turetu leisti..Gal kaip naujai prisijungusiai mazensis limitas
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 11:46)
aha, gal sąrašiuką galima, noriu ir aš žinot, kam čia verta laiką gaišt, o kam jau možna eit per nustatymus ignorą užsidėt, kad tavęs nematyt, kaip sakant irgi negaišt laiko skaitant postų.. na tokia sakyčiau abipusė nauda būtų

as tai save iskart priskyriau prie to saraso smile.gif manau, kad ir tu jam priklausai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 15, 12:15)

pažiūrėjau flirkėj. Man patiko ta močiutė. Bet kaip trūksta man jios veido. Vien tokį fragmentą pamačius fantazija nori prisipiešti įspūdingai susirauškėjusį liūdnomis akimis veidą. O dabar to nėra. Dėl viso kito belieka paantrint Say, kad žmonės turi būti pagauti "veiksme", o ne pozuojantys. Smagiau žiūrėtųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 16:15)
paluri, dėl foto.
nuobodokos blush2.gif  nereikėjo, kad svečiai ar muzikantai pozuotų, nes tai nebe gatvės fotografija. jeigu jie ne prieš, reikėjo laukti, kol prasidės veiksmas, gaudyti juos ką nors darančius, o ne stovinčius kaip žvakės. arba kalbinti ir tuo pat metu būti pasiruošus spausti mygtuką bet kada, kad kuo daugiau natūralumo pagautum. jaunikio foto išvis negerai, informacijos, istorijos nulis, išskyrus tai, kad mūsų kultūros žmonėms pats faktas neįprastas, kad vyras ant arklio ženytis joja.
Tu gyveni tokioje mums svetimoje ir kartu traukiančioje kultūroje, tad dažniau praktikuokis va taip, kol pagausi tikrų gatvės foto 4u.gif

Aciu Say! Sveciai patys iniciatyva parode, tai nufotkinau, bet zinau, kad nuododi ta nuotrauka... Tik svetimu zmoniu nepaprasysi, kad kitaip papozuotu:) O tuos muzikantus norejau sedincius, besiilsincius nufotkinti, su salia sudeliotais bugnais, bet tik uzmate mane, iskart sustojo i eile ir turejau fotkinti blush2.gif Truksta man dar drasos, nezinau kaip zmones reaguos. O vyras mane dar prigasdines, kad indai nemegsta fotografuotis, bet matau, kad tai netiesa, kaip tik pozuoja kai pamato uzsieniete su fotiku biggrin.gif Kai tas baimes nugalesiu, gal bus geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 12:21)
Tu man tai be užuominų pasakyk, ar man kada nors komentuot Tavo foto ar ne? Jokios nuoskaudos nelaikysiu, jei pasakysi, kad nekomentuočiau, kaip tik dėkinga liksiu, nes jei vis tiek nebus svarbu, tai negaišiu laiko 4u.gif

Sayonara, tu esi tas zmogus, kurios posmu as ieskau pagal avarata.... Ir visada visada perskaitau. Ir tavo nuomone tikrai svarbi ir vertinga. Ir mintys idomios, nesvarbu, kad kai kur nesutampa 4u.gif Ir jei tik bus kas nors komentuojamo - visada dekui 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 15, 12:46)

Tavo irgi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 15, 11:51)
as tai save iskart priskyriau prie to saraso smile.gif manau, kad ir tu jam priklausai biggrin.gif

ups, Svajone, klydau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 15, 11:51)

aš tai nusprendžiau būti mandagi ir pasiklausti.

manau, kad didelė dalis temos dalyvių turėtų tai padaryti, nes tokie neapibrėžti pasisakymai apie nepagarbą (nepritarimą mintims) paliečia ne tik konkrečius diskusijos dalyvius, bet ir visus skaitančius.

todėl būčiau nuoširdžiai dėkinga Whatever?, jei ji man aiškiai ir atvirai atsakytų, ar man kada nors komentuoti jos nuotraukas ar mintis, ar ne. Jei ne, laiką, kurį galėčiau skirti jai, skirsiu kitoms naujokėms. Galima ir AŽ atsakyti, jei nesinori viešai. Ačiū.

ok, atsakymą, matau, jau gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 vasario 2012 - 12:05
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 15, 16:22)
pažiūrėjau flirkėj. Man patiko ta močiutė. Bet kaip trūksta man jios veido. Vien tokį fragmentą pamačius fantazija nori prisipiešti įspūdingai susirauškėjusį liūdnomis akimis veidą. O dabar to nėra. Dėl viso kito belieka paantrint Say, kad žmonės turi būti pagauti "veiksme", o ne pozuojantys. Smagiau žiūrėtųsi  mirksiukas.gif

Tikrai jo truksta doh.gif Reikia dazniau iseiti i gatves pasitrinti, bet kur vaika deti...Darzelis cia tik 2,5 val, tai tik i joga speju nueiti. O su vaiku po gatves nelabai pasitrinsi.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 15, 12:01)
ups, Svajone, klydau biggrin.gif

man rodos gal čia tu hah.gif arba dar kas nors g.gif ale negi trūksta drąsos tiesiai pasakyt.. nes visiškai nesusiję žmonės dabar gali jaustis kaltais, ir iš principo gali imt ir nekomentuot..
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 15, 11:58)
Aciu Say! Sveciai patys iniciatyva parode, tai nufotkinau, bet zinau, kad nuododi ta nuotrauka... Tik svetimu zmoniu nepaprasysi, kad kitaip papozuotu:) O tuos muzikantus norejau sedincius, besiilsincius nufotkinti, su salia sudeliotais bugnais, bet tik uzmate mane, iskart sustojo i eile ir turejau fotkinti  blush2.gif Truksta man dar drasos, nezinau kaip zmones reaguos. O vyras mane dar prigasdines, kad indai nemegsta fotografuotis, bet matau, kad tai netiesa, kaip tik pozuoja kai pamato uzsieniete su fotiku  biggrin.gif  Kai tas baimes nugalesiu, gal bus geriau smile.gif

tai nesijaudink, drąsa ateina bebandant. Tu su jais gi kažkokia kalba susikalbi? Kada prie progos paprašyk, kad nekreiptų dėmesio į Tave, lai užsiima savo reikalas, o Tu nori juos stebėti su fotiku, NES nori natūralių gatvės foto. paaiškink jiems tai, jie gal ir nežino, kad ta street photo, bet supras, kad TAIP Tau reikia..smile.gif
Atsakyti