QUOTE(sayonara @ 2012 02 15, 16:15)
paluri, dėl foto.
nuobodokos
nereikėjo, kad svečiai ar muzikantai pozuotų, nes tai nebe gatvės fotografija. jeigu jie ne prieš, reikėjo laukti, kol prasidės veiksmas, gaudyti juos ką nors darančius, o ne stovinčius kaip žvakės. arba kalbinti ir tuo pat metu būti pasiruošus spausti mygtuką bet kada, kad kuo daugiau natūralumo pagautum. jaunikio foto išvis negerai, informacijos, istorijos nulis, išskyrus tai, kad mūsų kultūros žmonėms pats faktas neįprastas, kad vyras ant arklio ženytis joja.
Tu gyveni tokioje mums svetimoje ir kartu traukiančioje kultūroje, tad dažniau praktikuokis va taip, kol pagausi tikrų gatvės foto
Aciu Say! Sveciai patys iniciatyva parode, tai nufotkinau, bet zinau, kad nuododi ta nuotrauka... Tik svetimu zmoniu nepaprasysi, kad kitaip papozuotu:) O tuos muzikantus norejau sedincius, besiilsincius nufotkinti, su salia sudeliotais bugnais, bet tik uzmate mane, iskart sustojo i eile ir turejau fotkinti
Truksta man dar drasos, nezinau kaip zmones reaguos. O vyras mane dar prigasdines, kad indai nemegsta fotografuotis, bet matau, kad tai netiesa, kaip tik pozuoja kai pamato uzsieniete su fotiku
Kai tas baimes nugalesiu, gal bus geriau