Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(GiedreB @ 2012 02 15, 12:39)
bent jau man , tai šita geriau žiūrisi, emocija visai patinka, tik veidas gal pernelyg pataisytas... g.gif
Plaukai tai nerealūs...

Ta prasme pernelyg pataisytas? As cia nieko jam nedariau, truputi paakius patvarkiau, akis ir lupas pasharpinau ir vos raudonumo dejau smile.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 15 vasario 2012 - 10:44
QUOTE(Maggie @ 2012 02 15, 11:27)

diskusija jusu - tai ka as zinau. kazhkokia nekokybishka. tai, kad poziuriai skyriasi, nereishkia, kad galima rasyt bendrai apie buka mastyma, izeidinet ar pan. cia siaip. in general. rodos zinos kam adresuoju. more respect, ait? tikrai. kitu atzvilgiu.
beje, as kazhkiek suprantu Whatever, bent jau man atrodo, kad zinau ka ji norejo pasakyti, tik kategorishkumas ir toks "lekshtokas" rasymas nepadeda, daugelis taves, Whatever, paprasciausiai nesuprato. nemazhai tokiu, kurie juodo kvadrato nesuvokia ir nesuvoks, bet tai jokiu budu nereishkia, kad jie kvailiai ar pan. bet kalbeti apie tai su pasaipa - ne iseitis. visgi ne siaip sau pasaulis zavisi tuo kvadratu, ar ne? tai gal is tikruju reiketu plestis, bandyti suvokti, butent bent jau pabandyti.
cia as labai abstrakciai. nenoriu nieko izeist ar diskutuoti, nes kol butent taip vyksta diskusijos - sorry, Im not in. dar karta - daugiau pagarbos. nors kaip vienoj knygoj buvo parasyta ir man istrigo: "Diskusija baigiasi tada, kai pradeda nesutapti poziuriai" wink.gif ko gero - tiesa.

Maggie, na, nesuprato, tai nesuprato smile.gif kazkas gal suprato... Pagaliau, tai nera gyvybiskai svarbu ax.gif Ne toks sitos temos tikslas 4u.gif Bet dekui 4u.gif . O del nepagarbos, tai jei zmogaus (zmoniu) savu laiku neisauklejo tevai ir aplinka, vargu ar verta bandyti virtualioje erdveje biggrin.gif As jau beveik supratau ir susideliojau, kieno mintys ir posmai, patarimai yra isties svarbus ir ju lauki ir gaudai kiekvienam puslapy, o ka galima tiesiog "praleisti pro akis", kaip neverta nei demesio, nei pagarbos.
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 02 15, 11:29)
Dar viena:
Sioje abejoju del emocijos

Neite, o darei kazka dantukams ?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 12:51)

Neite, o darei kazka dantukams ?

Sharpinau
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 15, 10:27)

Psio, vėl tave baisiai myliu biggrin.gif

Neiste, žymiai geriau man antra. Juk tai ne reportažas, kad galėtum dėt tokius netyčiukus kaip pirmoj. Mano nuomone.

Yvete,
sveikinu su 25-uoju gimtadieniu! Būk laiminga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 vasario 2012 - 11:21
QUOTE(GiedreB @ 2012 02 15, 15:04)
noriu paklausti- kaip karpote nuotraukas, ar tą santykį sužiūrite iš akies, ar kažkaip galima programose (pvz Lightroome) pasitikrinti  g.gif

Tiek PS, tiek Picasoj galima pasirinkti formata, pvz 2*3, 3*4, 2*2 ir t.t. arba manual.

Yvette - Su gimimo diena! Linkiu daug kurybiskumo, kantrybes, sekmes egzuose 4u.gif

Rodau "gatves" fotografijos, netycia pamatem vestuves pakeliui namo thumbup.gif
Labai noriu kritikos, nes visai nemoku gatvej fotkinti...

Muzikantai, sokejai:

user posted image

Sveciai papozavo smile.gif

user posted image

Jaunikis atjoja:

user posted image

DAugiau flickr'e

Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 10:51)
Maggie, na, nesuprato, tai nesuprato smile.gif kazkas gal suprato... Pagaliau, tai nera gyvybiskai svarbu  ax.gif  Ne toks sitos temos tikslas  4u.gif  Bet dekui  4u.gif . O del nepagarbos, tai jei zmogaus  (zmoniu) savu laiku neisauklejo tevai ir aplinka, vargu ar verta bandyti virtualioje erdveje biggrin.gif As jau beveik supratau ir susideliojau, kieno mintys ir posmai, patarimai yra isties svarbus ir ju lauki ir gaudai kiekvienam puslapy,  o ka galima tiesiog "praleisti pro akis", kaip neverta nei demesio, nei pagarbos.

Tu man tai be užuominų pasakyk, ar man kada nors komentuot Tavo foto ar ne? Jokios nuoskaudos nelaikysiu, jei pasakysi, kad nekomentuočiau, kaip tik dėkinga liksiu, nes jei vis tiek nebus svarbu, tai negaišiu laiko 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Sakykit, o flirkė yra mokama? g.gif man išmetė pasiūlymą susimokėti. Daugiau kol kas neleidžia kelti g.gif
Atsakyti
Jo, čia žiauriai. Atrodo, kaip ir viską išsiaiškinai, bet va dar mesteli doh.gif

R.I.R. aha, yra limitas. O mokamas nelimituoja, apie 60 litų metams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 15 vasario 2012 - 11:39
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 15, 13:38)
Labas,

Sakykit, o flirkė yra mokama?  g.gif man išmetė pasiūlymą susimokėti. Daugiau kol kas neleidžia kelti  g.gif

Siaip ne..Gal daug foto si menesi kelei?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 15, 11:38)
Labas,

Sakykit, o flirkė yra mokama?  g.gif man išmetė pasiūlymą susimokėti. Daugiau kol kas neleidžia kelti  g.gif

iki tam tikros ribos nemokama, paskui, jei nori, kad visos foto matytųsi ir kelti neribotus kiekius, susimokėti gali. gali ir nemokėti, tada senesnių foto nesimatys. šiaip kaip metams su neribotais kiekiais tai nebrangu.

Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 15, 16:08)

200 nuotrauku nemokama, jei daugiau - leidzia ideti, bet tik 200 nuotrauku bus matomos, senesnes (virs 200) bus pasleptos.
Atsakyti
paluri, dėl foto.
nuobodokos blush2.gif nereikėjo, kad svečiai ar muzikantai pozuotų, nes tai nebe gatvės fotografija. jeigu jie ne prieš, reikėjo laukti, kol prasidės veiksmas, gaudyti juos ką nors darančius, o ne stovinčius kaip žvakės. arba kalbinti ir tuo pat metu būti pasiruošus spausti mygtuką bet kada, kad kuo daugiau natūralumo pagautum. jaunikio foto išvis negerai, informacijos, istorijos nulis, išskyrus tai, kad mūsų kultūros žmonėms pats faktas neįprastas, kad vyras ant arklio ženytis joja.
Tu gyveni tokioje mums svetimoje ir kartu traukiančioje kultūroje, tad dažniau praktikuokis va taip, kol pagausi tikrų gatvės foto 4u.gif
Atsakyti