QUOTE(rG @ 2012 02 14, 11:23)
Vat būtent. Aš asmeniškai tikrai vėlai pradėjau bręsti kaip asmenybė, nekalbant apie prigimtinius dalykus. Nes buvo baliai festivaliai ir viskas dzin tam tikru etapu. Maggie dabar mane nokautuos, sakys, tu buvai žavesnė, nu bet. Nu ir ką dabar
Nieko nekeisčiau.
dabar protingesne
nors temperamentas nepasikeite ne kiek
tada, dabar ir manau ateity - I like u, nors ir dazhnai matau didziulius skirtumos tarp musu.
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 16:11)
Aciu, say. Tikrai ruosiaus ir be maikutes nusifotkint, bet galvoju jau bus per izulu.
izulu? jei darai kazhka ir save varzhai, tai negerai. as niekada negalvoju izulu/neizulu, kazhkaip yra tas pajautimas. nereikia buti nuogai, kad butu izulu, ir apsirengusiai, kad butu viskas nekalta
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 14, 22:56)
tu labai kategoriska. ko tu taip parinies forume, kai gyvenime tokia atsipalaidavus atrodai?
reikejo issikalbet man
nes sandre ir rita tai tos, kuriu nuotrauku as laukiu. jei butu kazkas, kas man maziau prie sirdies - ko gero nieko nesakyciau ir "nesiparinciau".
buk atsargi
hehehe
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 23:17)
Sveik
ok?
tuoj as tau pasveiksiu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 14, 13:11)
susimoviau?
nėr tokio žodžio- aplamai? ar apie ką čia tu?
aplamas - kvailas
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 11:17)
mano požiūriu, negėda būti neišprususiam, nes mes skirtingai augom, skirtingai brendom, turėjom skirtingas galimybes, todėl skirtingai žiūrim į pasaulį,
bet turi būti gėda tuo didžiuotis, tuo pasitenkinti ir/arba nenorėti to pakeisti. Čia mano asmeninis požiūris, galite jį praignoruoti
ko gero laimejes postas mano protu butu sitas. gal del to, kad tai yra "nuoga" tiesa ir gan artima man.
diskusija jusu - tai ka as zinau. kazhkokia nekokybishka. tai, kad poziuriai skyriasi, nereishkia, kad galima rasyt bendrai apie buka mastyma, izeidinet ar pan. cia siaip. in general. rodos zinos kam adresuoju. more respect, ait? tikrai. kitu atzvilgiu.
beje, as kazhkiek suprantu Whatever, bent jau man atrodo, kad zinau ka ji norejo pasakyti, tik kategorishkumas ir toks "lekshtokas" rasymas nepadeda, daugelis taves, Whatever, paprasciausiai nesuprato. nemazhai tokiu, kurie juodo kvadrato nesuvokia ir nesuvoks, bet tai jokiu budu nereishkia, kad jie kvailiai ar pan. bet kalbeti apie tai su pasaipa - ne iseitis. visgi ne siaip sau pasaulis zavisi tuo kvadratu, ar ne? tai gal is tikruju reiketu plestis, bandyti suvokti, butent bent jau pabandyti.
cia as labai abstrakciai. nenoriu nieko izeist ar diskutuoti, nes kol
butent taip vyksta diskusijos - sorry, Im not in. dar karta - daugiau pagarbos. nors kaip vienoj knygoj buvo parasyta ir man istrigo: "Diskusija baigiasi tada, kai pradeda nesutapti poziuriai"
ko gero - tiesa.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 21:17)
Jei reikia ilgai spoksoti i palapine, israsyta buvusiu meiluziu vardais, speliojant, ka visa tai galetu reiksti,
prikolas! as spoksociau. i palapine. su vardais.