Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 02 15, 09:07)
Sveikinimai Yvetei!!! 4u.gif  4u.gif

Ar nepersistengiau betvarkydama?

nu, krumai grazu, bet uzstoti merginos, kurios poza neaiski. plaukai geruliai, gal tu jos neapsunkink ta geltona spalva?
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai, Yvete !!!! happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 15, 11:24)
nu, krumai grazu, bet uzstoti merginos, kurios poza neaiski. plaukai geruliai, gal tu jos neapsunkink ta geltona spalva?

Cia apie megztinio ar veido odos geltonuma? Oda galiu patvarkyti, bet megztinio nepakeisiu.. unsure.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 15, 09:37)
Cia apie megztinio ar veido odos geltonuma? Oda galiu patvarkyti, bet megztinio nepakeisiu.. unsure.gif

Dekoju 4u.gif

megztinio. na per daug visko toje foto. o labiausiai nepatinka poza. o cia tik sita is visos fs kaip geriausia issirinkai?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 15, 11:40)
megztinio. na per daug visko toje foto. o labiausiai nepatinka poza. o cia tik sita is visos fs kaip geriausia issirinkai?

Ne, cia viena is sutvarkytu kol kas labiausiai patikus, dar turiu smile.gif dabar sedziu prie foto, kurioje poza kiek kitokia, ji be pirstiniu, nagai raudoni kaip ir uogu, blem visai idomiai, imesiu veliai. Tik dabar tas megztinis baisiai erzina doh.gif Bet kitur jis tinka, tik prie tu uogu tikrai per daug..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 15 vasario 2012 - 09:46
Laba 4u.gif

Yvete, sveikinimai tau 4u.gif

per visus rupescius dingus biski buvau doh.gif bet pargryztu smile.gif ir ateinu su foto kritikai 4u.gif kaip tas JB? man jis toks sunkus reikalas doh.gif net minti turiu kad reikia prideti dar viena namu darba - padaryti grazu JB biggrin.gif nu man jos per pilkos doh.gif bet jei balinu sviesias vietas tada jau labai negrazu kai kurios vietos kaip isdege atrodo, gal kas galetu pamokinti kaip ta grazu JB padaryti? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suprara: 15 vasario 2012 - 10:19
Mintis ND padaryti grazu J/B, manau tikrai gera....
Suprara, man tas sniegas ant plauku tai ne itin patraukliai atrodo.... Kad ten sniegas, speju is 2 nuotraukos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 15 vasario 2012 - 10:36
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 11:23)
Vat būtent. Aš asmeniškai tikrai vėlai pradėjau bręsti kaip asmenybė, nekalbant apie prigimtinius dalykus. Nes buvo baliai festivaliai ir viskas dzin  tam tikru etapu. Maggie dabar mane nokautuos, sakys, tu buvai žavesnė, nu bet. Nu ir ką dabar biggrin.gif Nieko nekeisčiau.

dabar protingesne wink.gif
nors temperamentas nepasikeite ne kiek biggrin.gif
tada, dabar ir manau ateity - I like u, nors ir dazhnai matau didziulius skirtumos tarp musu.
QUOTE(kristukass @ 2012 02 14, 16:11)
Aciu, say. Tikrai ruosiaus ir be maikutes nusifotkint, bet galvoju jau bus per izulu.  biggrin.gif  blush2.gif

izulu? jei darai kazhka ir save varzhai, tai negerai. as niekada negalvoju izulu/neizulu, kazhkaip yra tas pajautimas. nereikia buti nuogai, kad butu izulu, ir apsirengusiai, kad butu viskas nekalta wink.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 14, 22:56)
tu labai kategoriska. ko tu taip parinies forume, kai gyvenime tokia atsipalaidavus atrodai?smile.gif

reikejo issikalbet man smile.gif

nes sandre ir rita tai tos, kuriu nuotrauku as laukiu. jei butu kazkas, kas man maziau prie sirdies - ko gero nieko nesakyciau ir "nesiparinciau".

buk atsargi biggrin.gif hehehe
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 23:17)
Sveik  mirksiukas.gif ok? smile.gif

tuoj as tau pasveiksiu lotuliukas.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 14, 13:11)
susimoviau?  biggrin.gif  nėr tokio žodžio- aplamai? ar apie ką čia tu?  biggrin.gif

aplamas - kvailas smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 11:17)
mano požiūriu, negėda būti neišprususiam, nes mes skirtingai augom, skirtingai brendom, turėjom skirtingas galimybes, todėl skirtingai žiūrim į pasaulį, bet turi būti gėda tuo didžiuotis, tuo pasitenkinti ir/arba nenorėti to pakeisti. Čia mano asmeninis požiūris, galite jį praignoruoti smile.gif

ko gero laimejes postas mano protu butu sitas. gal del to, kad tai yra "nuoga" tiesa ir gan artima man.

diskusija jusu - tai ka as zinau. kazhkokia nekokybishka. tai, kad poziuriai skyriasi, nereishkia, kad galima rasyt bendrai apie buka mastyma, izeidinet ar pan. cia siaip. in general. rodos zinos kam adresuoju. more respect, ait? tikrai. kitu atzvilgiu.

beje, as kazhkiek suprantu Whatever, bent jau man atrodo, kad zinau ka ji norejo pasakyti, tik kategorishkumas ir toks "lekshtokas" rasymas nepadeda, daugelis taves, Whatever, paprasciausiai nesuprato. nemazhai tokiu, kurie juodo kvadrato nesuvokia ir nesuvoks, bet tai jokiu budu nereishkia, kad jie kvailiai ar pan. bet kalbeti apie tai su pasaipa - ne iseitis. visgi ne siaip sau pasaulis zavisi tuo kvadratu, ar ne? tai gal is tikruju reiketu plestis, bandyti suvokti, butent bent jau pabandyti.

cia as labai abstrakciai. nenoriu nieko izeist ar diskutuoti, nes kol butent taip vyksta diskusijos - sorry, Im not in. dar karta - daugiau pagarbos. nors kaip vienoj knygoj buvo parasyta ir man istrigo: "Diskusija baigiasi tada, kai pradeda nesutapti poziuriai" wink.gif ko gero - tiesa.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 21:17)
Jei reikia ilgai spoksoti i palapine, israsyta buvusiu meiluziu vardais, speliojant, ka visa tai galetu reiksti,

prikolas! as spoksociau. i palapine. su vardais.
Atsakyti
Dar viena:
user posted image
Sioje abejoju del emocijos
Atsakyti
svaikos smile.gif
QUOTE(gotte @ 2012 02 14, 14:01)
teisingi, jeigu taip galima išsireikšti formatai yra 2*3, 3*2 arba kvadratas 2*2...tai stenkis pradžioj tuoj vadovautis, paskui jau galėsi taisykles laužyti...aš pirmos savo fotosesijos nuotraukas irgi apkarpiau pagal tai, kaip man atrodė geriau biggrin.gif vietoj to, kad teisingai sukomponuočiau kadrą, iškarpiau ir tiek biggrin.gif gavau atsakymą tokį patį, kokį šiandien tau rašau...man dabar net negražu tokie keisti formatai...nebent kažkokiam specialiam projektui ruoščiausi... ax.gif

noriu paklausti- kaip karpote nuotraukas, ar tą santykį sužiūrite iš akies, ar kažkaip galima programose (pvz Lightroome) pasitikrinti g.gif
Suprantu, kad kvadratą galima iš akies padaryti, bet kaip kitus teisingus formatus?..
Ar čia tiesiog karpymo įgudimo reikia, ar išmokti iš karto gerai sukomponuoti kadrą?
Vat, aš pastoviai prikarpau "ne į temą", tai mano notraukos neteisingos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 15, 10:22)
Mintis ND padaryti grazu J/B, manau tikrai gera....
Suprara, man tas sniegas ant plauku  tai ne itin patraukliai atrodo....  Kad ten sniegas, speju is 2 nuotraukos....

galvoju gal kad nedidele foto taip atrodo g.gif net nepagalvojau apie tai anksciau, man graziai atrode..

QUOTE(neiste @ 2012 02 15, 10:29)
Dar viena:

nu man pirma grazesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 02 15, 11:29)
Dar viena:

bent jau man , tai šita geriau žiūrisi, emocija visai patinka, tik veidas gal pernelyg pataisytas... g.gif
Plaukai tai nerealūs...
Atsakyti