QUOTE(paprasta @ 2012 02 14, 19:25)
Sveikutės
Laiko turiu labai mažai, bet visada Jus paskaitau... kaip man trūksta jūsų... ech...
Karts nuo karto pagriebiu fotoaparatą, tad pasilabinu su kadru ir sveikino su Valentinu
Jetus, kaip pasiilgau Tavęs.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 20:17)
Atsiverciau sivakar tema ir speliojau - kiek puslapiu bus pridiskutuota apie tai, kas yra menas?
Jau seniai pastebejau, kad zodis "menas" sioje temoje yra kaip buliui raudonas skuduras - tuoj pasitelkiama sunkioji artilerija
Aš ir galiu ramiai priskirti save bukų blondinių kategorijai, visai dėl to nasijausdama blogai ( nepamirškit, kad šian Valentinas ir aš po dviejų šampės
), užaugau meninkų šeimoje, pati mokiausi dailės, dailės istoriją mylėjau juodai. Tada būdama vaikas nesupratau Pikasso paišalynių, nesuprantu jų ir dabar. Tašką kvadrate po truputį jaučiu, kuo daugiau rūkau, tuo daugiau jaučiu.
Silkės nešiojamos ant galvos nesuprantu, jaučiu, kad galėčiau pamegzt geresnių abažiūrų. Bet čia matyt kiekvienam savo. Pagal klumpes ir sijonas
QUOTE(eglliux @ 2012 02 14, 21:36)
eina sau. lauksiu tikrai
pabandysiu dar pati vis narplioti kad paskui lengviau butu paskui tave speti, bet tikrai nepraleisiu tokios progos pasimokyti. Dekui labai, lieku skolinga
Jei LT esi susiruokuosim
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 20:17)
Atsiverciau sivakar tema ir speliojau - kiek puslapiu bus pridiskutuota apie tai, kas Ai, vos nepamirsau...
Aciu, kas pastebejote mano sakeles
Matyt, vel ne kazin ka parodziau, nes komentaru
kudai
Kūdai. Jetus, aš tai nesirįžtu komentuot foto , kai žmogus atneša foto su prierašu - nežinau kaip foto, bet man visvien patinka. Tai kaip ir nematau prasmės pasižymėt erudicija, nes turiu supratimą , kad žodžiai kaip žirniai į sieną.
Nesu peizažistė, bet iš jausmo komentuočiau foto, jei nebūtų prierašų