Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2012 02 14, 19:25)

Labai gražios Tavo nuotraukos smile.gif Kaip šiaip laikaisi? Kaip darbe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 14, 22:34)
Man noretusi spalvotos gal  g.gif  nes dabar truksta kazko  g.gif

Sakai, spalvu truksta? nezinau... spalvotas variantas g.gif

(Su WB viskas tvarkoj, medziaga is tiesu ruzava.)
Atsakyti
Jurzole, spalvota gerokai graziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 23:01)
ox/]spalvotas variantas[/url]  g.gif

Man spalvotas geriau ziurisi, bet vistiek kazko truksta g.gif Gal per daug tuscios erdves tarp siulu ir poperiaus? Tokia is manes ir eksperte doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 23:01)
Sakai, spalvu truksta? nezinau... spalvotas variantas  g.gif

(Su WB viskas tvarkoj, medziaga is tiesu ruzava.)

Man bw labai gražu, tik kaip nufotografuota nepatinka, visi daiktai kažkaip juda į vieną pusę ir tie sudėliojimai, kam ta lupa... Pabandyk dar pažaist, čia gi didelio pasiruošimo nereikia smile.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus! Man j/b geriau vis delto. O siaip teks, matyt, nurasyti sitas nuotraukas kaip dar viena nepavykusi bandyma... cool.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 14, 23:09)
Man bw labai gražu, tik kaip nufotografuota nepatinka, visi daiktai kažkaip juda į vieną pusę ir tie sudėliojimai, kam ta lupa... Pabandyk dar pažaist, čia gi didelio pasiruošimo nereikia smile.gif

I kaire viskas juda, ar ne? Ir ta lupa gal kiek sunkoka atrodo - na bet naudoju as ja, pasitikrinti, ar nenuvaziavau i sali, tai pridejau kaip autentiska proceso elementa blush2.gif biggrin.gif

Reikes savaitgali meginti is naujo, jei upo bus.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Laiko turiu labai mažai, bet visada Jus paskaitau... kaip man trūksta jūsų... ech... doh.gif  doh.gif Karts nuo karto pagriebiu fotoaparatą, tad pasilabinu su kadru ir sveikino su Valentinu 4u.gif

Jetus, kaip pasiilgau Tavęs.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 20:17)
Atsiverciau sivakar tema ir speliojau - kiek puslapiu bus pridiskutuota apie tai, kas yra menas?  smile.gif Jau seniai pastebejau, kad zodis "menas" sioje temoje yra kaip buliui raudonas skuduras - tuoj pasitelkiama sunkioji artilerija  biggrin.gif

Aš ir galiu ramiai priskirti save bukų blondinių kategorijai, visai dėl to nasijausdama blogai ( nepamirškit, kad šian Valentinas ir aš po dviejų šampės biggrin.gif ), užaugau meninkų šeimoje, pati mokiausi dailės, dailės istoriją mylėjau juodai. Tada būdama vaikas nesupratau Pikasso paišalynių, nesuprantu jų ir dabar. Tašką kvadrate po truputį jaučiu, kuo daugiau rūkau, tuo daugiau jaučiu.
Silkės nešiojamos ant galvos nesuprantu, jaučiu, kad galėčiau pamegzt geresnių abažiūrų. Bet čia matyt kiekvienam savo. Pagal klumpes ir sijonas smile.gif
QUOTE(eglliux @ 2012 02 14, 21:36)
eina sau. lauksiu tikrai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  pabandysiu dar pati vis narplioti kad paskui lengviau butu paskui tave speti, bet tikrai nepraleisiu tokios progos pasimokyti. Dekui labai, lieku skolinga  mirksiukas.gif

Jei LT esi susiruokuosim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 20:17)
Atsiverciau sivakar tema ir speliojau - kiek puslapiu bus pridiskutuota apie tai, kas Ai, vos nepamirsau... doh.gif Aciu, kas pastebejote mano sakeles  4u.gif Matyt, vel ne kazin ka parodziau, nes komentaru kudai  blush2.gif

Kūdai. Jetus, aš tai nesirįžtu komentuot foto , kai žmogus atneša foto su prierašu - nežinau kaip foto, bet man visvien patinka. Tai kaip ir nematau prasmės pasižymėt erudicija, nes turiu supratimą , kad žodžiai kaip žirniai į sieną.
Nesu peizažistė, bet iš jausmo komentuočiau foto, jei nebūtų prierašų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 15 vasario 2012 - 00:28
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 15, 00:18)

Jei LT esi susiruokuosim biggrin.gif

nezinau kas tas per zodis, dvi sampes bonkos duoda savo , bet manau gerai nes as LT thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 22:57)

Labai gražios Tavo nuotraukos smile.gif Kaip šiaip laikaisi? Kaip darbe? smile.gif

Dėkui 4u.gif Darbe sunkiai... Direktoriaus nėra jau ketvirtas mėnuo- tad dirbu už du- save ir direktorių... ir dar jo nebus iki gegužės doh.gif todėl ir laiko visai neturiu verysad.gif

Erikamaja, ir aš labai wub.gif Manau, kad dar vis tiek susibvėgsime kada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

chiquitka. dėkui
Atsakyti
Yvette, su gimtadieniu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Yvetei!!! 4u.gif 4u.gif

Ar nepersistengiau betvarkydama?

user posted image
Atsakyti
Yvette, skanaus torto, graziu geliu ir artimu zmoniu ypatingo demesio ir palepinimo 4u.gif

Atsakyti