Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 20:17)
Ir jei tai reiskia, kad esu meniskai neisprususi - tebunie, pergyvensiu kaip nors  mirksiukas.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 02 14, 20:41)
drinks_cheers.gif

Na gal nereiketu sito teiginio cituoti ir kaip veliavos nesti mirksiukas.gif Nes nera cia kuo girtis, kad neisprususi blush2.gif Kita vertus, visose srityse isprususiai buti truksta laiko ir energijos, tenka rinktis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 14 vasario 2012 - 21:07
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 14, 17:31)
Jei turėsi kantrybės palaukt iki kitos savaitės, pasistengsiu tiek kiek  moku pati, parodyt. Susirask skype erikamaja.
sveikinu.

Foto apibėgsiu flickre 4u.gif

eina sau. lauksiu tikrai bigsmile.gif bigsmile.gif pabandysiu dar pati vis narplioti kad paskui lengviau butu paskui tave speti, bet tikrai nepraleisiu tokios progos pasimokyti. Dekui labai, lieku skolinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 14, 16:46)
Cia siaip, su svente jus, kad meiles butu pilnos sirdys 4u.gif

Smagi nuotrauka biggrin.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 02 14, 16:49)
I tema: "Uzsiemimai"

Patiko. Faini tavo uzsiemimai smile.gif

Atnesu dar viena nuotrauka "Uzsiemimu" temai. Uzsiemimas tas pats, tik objektas kitas. (Naujojo projekto salutinis efektas - uzsirasiau konsultacijai pas okulista, nes nieko neiziuriu, fotikas "mato" daug geriau nei as... cool.gif)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 14 vasario 2012 - 21:50
pastebejimai del temos:
1.) gan mazos foto, naujokam gali buti sunku pastebeti skirtuma 1 ND
2.) pasizaidimas - bet galima pa'bold'int 1. Trys objektai 2. Fotografuojame pasirinktą objektą ir t.t. na kad nebutu taip vienoda, nuobodoka smile.gif cia grynai stiliux. hehe.
3.) nepastebejau ar yra info, bet DRAUDZIAMA fotografuoti zaislus (erikosmajos pasiulymas, as UZH) smile.gif

skaiciau praeita tema (sia pradesiu jau ryt, tempai tai shakes..), tai susierzinau, nei RG nuotrauku, nei sandres pandres. skaitai ir nezinai apie ka. beprasmybe. gaila laiko pasidare. o juk taremes. na sandres atveju, gal kiek suprantama, nors fotkes nemaciau, supratau, klad kazhkas ne taip ten buvo, bet as labai noreciau kokia viena kita pamatyt is tos su batais fs.. del Ritos - tyliu. taremes kaip ir. kazhkaip nefaina. ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 14, 21:53)
skaiciau praeita tema (sia pradesiu jau ryt, tempai tai shakes..), tai susierzinau, nei RG nuotrauku, nei sandres pandres. skaitai ir nezinai apie ka. beprasmybe. gaila laiko pasidare. o juk taremes. na sandres atveju, gal kiek suprantama, nors fotkes nemaciau, supratau, klad kazhkas ne taip ten buvo, bet as labai noreciau kokia viena kita pamatyt is tos su batais fs.. del Ritos - tyliu. taremes kaip ir. kazhkaip nefaina. ir tiek.

tu labai kategoriska. ko tu taip parinies forume, kai gyvenime tokia atsipalaidavus atrodai?smile.gif

reikejo issikalbet man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 21:06)
Na gal nereiketu sito teiginio cituoti ir kaip veliavos nesti  mirksiukas.gif Nes nera cia kuo girtis, kad neisprususi  blush2.gif Kita vertus, visose srityse isprususiai buti truksta laiko ir energijos, tenka rinktis...  smile.gif

doh.gif biggrin.gif
sunku cia pas jus. Nezadu jokiu veliavu nesioti. Tik pritariau tau ir viskas. Zadejau visa posta istrint, bet gala palikau, kad butu aisku kam pritariu.
Ir be to, as dar jauna, man viskas pries akis smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 14, 22:09)
doh.gif  biggrin.gif
sunku cia pas jus. Nezadu jokiu veliavu nesioti. Tik pritariau tau ir viskas. Zadejau visa posta istrint, bet gala palikau, kad butu aisku kam pritariu.
Ir be to, as dar jauna, man viskas pries akis smile.gif cool.gif

4u.gif As apie save rasiau (kad nera kuo girtis), ne apie tave mirksiukas.gif Bet gal ir neaiskiai issireiskiau ax.gif
Atsakyti
del Ritos - tyliu. taremes kaip ir. kazhkaip nefaina. ir tiek.

Nu kaip ir nelabai unsure.gif Nepyk ant manęs, aš čia mokausi, čia ne paroda. Keičiu, dedu ir neturiu laiko galvot, šitą dėjau foruman ar ne... Tikrai ne specialiai, aš spontaniška, man reikia dulkę pakeisti ir keičiu, nesvarbu, kad niekas to nematė. Negi kas kart pakeitus reik dėt iš naujo, taigi viskas flickrėj yra 4u.gif Sveik mirksiukas.gif ok? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 vasario 2012 - 22:23
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 22:13)
4u.gif As apie save rasiau (kad nera kuo girtis), ne apie tave mirksiukas.gif Bet gal ir neaiskiai issireiskiau  ax.gif

nesusikalbejom smile.gif buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 02 14, 16:46)
Cia siaip, su svente jus, kad meiles butu pilnos sirdys 4u.gif

Žavu! 4u.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 02 14, 16:49)
I tema: "Uzsiemimai"

Koks fainas uzsiemimas! Ir nuotrauka patiko.
QUOTE(Refresh @ 2012 02 14, 16:58)
Aš tai ne į temą, bet pasigirsiu, nes baisiai laiminga esu smile.gif
Grįžau katik iš vairavimo egzamino. Išlaikytas  clap.gif Iš pirmo karto  clap.gif

Sveikinimai. Saugaus kelio mirksiukas.gif
QUOTE(paprasta @ 2012 02 14, 19:25)
Sveikutės smile.gif

Patiko abidvi. Nestuke tikrai labai grazi moteris. 4u.gif
Atsakyti
pastebejimai del temos:
1.) gan mazos foto, naujokam gali buti sunku pastebeti skirtuma 1 ND
2.) pasizaidimas - bet galima pa'bold'int 1. Trys objektai 2. Fotografuojame pasirinktą objektą ir t.t. na kad nebutu taip vienoda, nuobodoka smile.gif cia grynai stiliux. hehe.
3.) nepastebejau ar yra info, bet DRAUDZIAMA fotografuoti zaislus (erikosmajos pasiulymas, as UZH) smile.gif

1) Bet didesnės ištampys puslapį. g.gif O gal kas turi laiko ir noro sulipinti geresnį koliažą?
2) Hmmm... Dėl tų paryškinimų, pabandysim. Nors aš nelabai už tokį kaip ir betikslį marginimą.. smile.gif
3) Bus! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 21:39)
Atnesu dar viena nuotrauka "Uzsiemimu" temai.

Man noretusi spalvotos gal g.gif nes dabar truksta kazko g.gif
Atsakyti