Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2012 02 14, 18:58)
Aš tai ne į temą, bet pasigirsiu, nes baisiai laiminga esu smile.gif
Grįžau katik iš vairavimo egzamino. Išlaikytas  clap.gif Iš pirmo karto  clap.gif

Eik tu sau. Kiek davei? biggrin.gif

Juokauju, sveikinu, dviguba svente siandien tau 4u.gif ..As taip pat skraidziau, kai islaikiau, cia pries 5 metus ir toli grazu ne is pirmo karto ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 02 14, 18:46)

Patinka, beje, tavo mergyte dievisko grozio wub.gif

Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 14, 16:20)
pasiguost atejau  lotuliukas.gif
bandau per youtuba ziuret pamokas darbas su lightroom, nu siaubas susisuko smegenys ir viskas, ko tik nekoreguoja viska apsvietimas toks anoks, korekcija tokia anokia.. jettau smegeneles neisnesa  doh.gif

Jei turėsi kantrybės palaukt iki kitos savaitės, pasistengsiu tiek kiek moku pati, parodyt. Susirask skype erikamaja.

QUOTE(Refresh @ 2012 02 14, 16:58)
Grįžau katik iš vairavimo egzamino. Išlaikytas  clap.gif Iš pirmo karto  clap.gif

sveikinu.

Foto apibėgsiu flickre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 02 14, 16:44)
fainiai rolleyes.gif tik sauksto man truksta bigsmile.gif

beje,flickre koks tavo nikas?

dekui 4u.gif
Va cia mano flickr
GiedreB, ir tau dekui 4u.gif

QUOTE(S.B.M. @ 2012 02 14, 17:49)
Bet tai visiskai nespeju jau net sekti jusu... Nors uzmaciau, kad smagi nauja tema, tai pagalvojau nufotografuosiu, kuo paskutiniu metu gyvenu...

I tema: "Uzsiemimai"

Pralinksmino tavo isimylejeliai smile.gif))

Labai zavus uzsiemimas.. Ir nuotrauka faina...

QUOTE(Refresh @ 2012 02 14, 17:58)

sveikinu 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 vasario 2012 - 18:19
QUOTE(S.B.M. @ 2012 02 14, 17:49)

*I tema: "Uzsiemimai"

**Pralinksmino tavo isimylejeliai smile.gif))

*Tavo uzsiemimai liuksiniai! Grazus, romantiski, meiluciai...
**Dekui.

QUOTE(Ka @ 2012 02 14, 18:14)

Pandre, pralinksmino tavo fotografija. biggrin.gif

Dekui biggrin.gif

QUOTE(neiste @ 2012 02 14, 18:28)

Patinka, beje, tavo mergyte dievisko grozio wub.gif

Dekui, Neiste...Lb malonu girdeti komplimentus vaikiukui savo ax.gif

Refresh sveikinimai uzvaldzius kelia 4u.gif
Atsakyti
smile.gif matau diskusija vis dar tęsėsi. Bet nesivelsiu, manau kam reikėjo kažką suprasti suprato, o jei nesuprato tai ir nesistengsiu įtikinti.

Išlaikiusiems vairavimo teises daug balionų.
Aš irgi laikiau egząminą, dėstytuvas kankins apie keturias savaites ir pasakzs tada rezultatus. Bet jaučiuosi gerai. Ryt švęsiu, o poryt sugrįž ragana žiežula į temą biggrin.gif Atsiskaitykit ND iki to laiko, nes paskui pro mane bus sunku prasmukti biggrin.gif

S.B.M. užsiėmimas džiugina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 vasario 2012 - 18:56
Dekui visoms... Gaila, kad juos darau vakarais, kai jau tamsu... Butu smagu daugiau proceso parodyti... Si karta teko rezisuoti viska.... smile.gif

Refresh, saunuole 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 14, 19:56)
smile.gif  matau diskusija vis dar tęsėsi. Bet nesivelsiu, manau kam reikėjo kažką suprasti suprato, o jei nesuprato tai ir nesistengsiu įtikinti.

Išlaikiusiems vairavimo teises daug balionų.
Aš irgi laikiau egząminą, dėstytuvas kankins apie keturias savaites ir pasakzs tada rezultatus. Bet jaučiuosi gerai. Ryt švęsiu, o poryt sugrįž ragana žiežula į temą  biggrin.gif  Atsiskaitykit ND iki to laiko, nes paskui pro mane bus sunku prasmukti  biggrin.gif

S.B.M. užsiėmimas džiugina

Tokias dirkusijas man visai smagu paskaityti, bet veltis i jas kazkaip nesinori... smile.gif

O tu baik cia visus gazdinti... Nei tu ragana, nei ka.... Nesu dar macius, kad reiktu taves bijoti tongue.gif wub.gif

Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 02 14, 16:56)
Nu kolkas 4 ND atidedu, jei neuzskaitot.
Sn zaidziau su WB.

as uzskaitau 4u.gif

S.B.M. zuikis nerealus wub.gif

Refresh sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Laiko turiu labai mažai, bet visada Jus paskaitau... kaip man trūksta jūsų... ech... doh.gif doh.gif Karts nuo karto pagriebiu fotoaparatą, tad pasilabinu su kadru ir sveikino su Valentinu 4u.gif

user posted image

O čia neštukė... Labai graži man moteris, tad daugiau fotografavau veidą, nei pilvuką smile.gif

user posted image
Papildyta:
S.B.M. jau tavo meškiukai ir ziuikiai- trūksta žodžių šitam grožiui- nuostabus užsiėmimas wub.gif O jau Elzei kiek džiaugsmo, kai juos jai atverčiu parodyti- reikalauja: "Dar ir dar dar " thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 14 vasario 2012 - 19:26
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 14, 15:27)
Ketvirtos grupes zaidimas. bandau testi smile.gif
turiu dar 2 variantus (flickr), bet nezinau, kuris geresnis, o gal joks netinka, tuomet bandysiu kazka kito galvoti ax.gif

nuotrauka kelk čia
Man čia knygos nelabai tinka, gal jei būtu atversta kaip ale košės receptas labiau man lipu, nes man dabar atrodo kad daug daiktų pridėta kad kitam žmogui fotografuojančiam būtu už ko kabintis, todėl vienai pačiai nuotraukai mano manymu kažko trūksta blush2.gif

kristalines užskaitau
Refresh sveikinu
S.M.B super užsiėmimas, bet man lyg labiau rezultatas pavaizduotas, bet vistiek šie tav dirbiniai pasaka wub.gif
kristukas visai smagi tavo foto, tik ir man spalvos pjaunasi

Atsakyti
Atsiverciau sivakar tema ir speliojau - kiek puslapiu bus pridiskutuota apie tai, kas yra menas? smile.gif Jau seniai pastebejau, kad zodis "menas" sioje temoje yra kaip buliui raudonas skuduras - tuoj pasitelkiama sunkioji artilerija biggrin.gif

As daug ko nesuprantu siuolaikiniame mene, ir man negeda tai pasakyti. Nes yra daug kitu dalyku (tame tarpe ir ankstesniu laiku menas), kurie mane domina labiau. Ir jei vamzdis man atrodo vamzdis, o ne menas, tai as taip ir sakau. Kazkam kitam tai yra menas? Na ir puiku. Man nekliudo ju poziuris, noreciau, kad ir jiems nekliudytu manasis. Ir kad manes kaskart nesiustu sviestis ir islaisvinti savo proto ax.gif biggrin.gif

Nors dar pagalvojau, kad gal esme tiesiog tame, jog mane labiau traukia menas, kuris apeliuoja i jutimus, emocijas, o ne i intelekta. Jei reikia ilgai spoksoti i vamzdi ar i palapine, israsyta buvusiu meiluziu vardais, speliojant, ka visa tai galetu reiksti, tai man tam tiesiog neuzteks kantrybes. Ir jei tai reiskia, kad esu meniskai neisprususi - tebunie, pergyvensiu kaip nors mirksiukas.gif

Ai, vos nepamirsau... doh.gif Aciu, kas pastebejote mano sakeles 4u.gif Matyt, vel ne kazin ka parodziau, nes komentaru kudai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 14 vasario 2012 - 20:18
QUOTE(Yvette @ 2012 02 14, 18:56)
Aš irgi laikiau egząminą, dėstytuvas kankins apie keturias savaites ir pasakzs tada rezultatus. Bet jaučiuosi gerai. Ryt švęsiu, o poryt sugrįž ragana žiežula į temą  biggrin.gif  Atsiskaitykit ND iki to laiko, nes paskui pro mane bus sunku prasmukti  biggrin.gif

oho, teks paluketi iki rezultatu smile.gif
Oj, kazko tai nebaisu. Isvis ziezulom pakirpti sluotas reikes, kad per daug neskraidytu biggrin.gif joke smile.gif

QUOTE(Idda @ 2012 02 14, 19:14)
as uzskaitau  4u.gif

du 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 02 14, 19:56)
kristalines užskaitau

trys 4u.gif

p.s. pati sau dziaugiuosi, kad, oho, nors vienas is pirmo karto pavyko biggrin.gif tik neaisku kaip su dirbtine sviesa seksis g.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 14, 20:17)
Ir jei tai reiskia, kad esu meniskai neisprususi - tebunie, pergyvensiu kaip nors  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 14, 20:56)
nuotrauka kelk čia
Man čia knygos nelabai tinka, gal jei būtu atversta kaip ale košės receptas labiau man lipu, nes man dabar atrodo kad daug daiktų pridėta kad kitam žmogui fotografuojančiam būtu už ko kabintis, todėl vienai pačiai nuotraukai mano manymu kažko trūksta blush2.gif

kristalines užskaitau
Refresh sveikinu
S.M.B super užsiėmimas, bet man lyg labiau rezultatas pavaizduotas, bet vistiek šie tav dirbiniai pasaka wub.gif
kristukas visai smagi tavo foto, tik ir man spalvos pjaunasi

dekui....
Turiu dar tokia, su atversta knyga.. gal geriau?
ar perdaryti ka nors isvis kitokio ?
user posted image
Atsakyti