Atsiverciau sivakar tema ir speliojau - kiek puslapiu bus pridiskutuota apie tai, kas yra menas?
Jau seniai pastebejau, kad zodis "menas" sioje temoje yra kaip buliui raudonas skuduras - tuoj pasitelkiama sunkioji artilerija
As daug ko nesuprantu siuolaikiniame mene, ir man negeda tai pasakyti. Nes yra daug kitu dalyku (tame tarpe ir ankstesniu laiku menas), kurie mane domina labiau. Ir jei vamzdis man atrodo vamzdis, o ne menas, tai as taip ir sakau. Kazkam kitam tai yra menas? Na ir puiku. Man nekliudo ju poziuris, noreciau, kad ir jiems nekliudytu manasis. Ir kad manes kaskart nesiustu sviestis ir islaisvinti savo proto
Nors dar pagalvojau, kad gal esme tiesiog tame, jog mane labiau traukia menas, kuris apeliuoja i jutimus, emocijas, o ne i intelekta. Jei reikia ilgai spoksoti i vamzdi ar i palapine, israsyta buvusiu meiluziu vardais, speliojant, ka visa tai galetu reiksti, tai man tam tiesiog neuzteks kantrybes. Ir jei tai reiskia, kad esu meniskai neisprususi - tebunie, pergyvensiu kaip nors
Ai, vos nepamirsau...
Aciu, kas pastebejote mano sakeles
Matyt, vel ne kazin ka parodziau, nes komentaru
kudai