QUOTE(rG @ 2012 02 14, 11:23)
Vat būtent. Aš asmeniškai tikrai vėlai pradėjau bręsti kaip asmenybė, nekalbant apie prigimtinius dalykus. Nes buvo baliai festivaliai ir viskas dzin tam tikru etapu. Maggie dabar mane nokautuos, sakys, tu buvai žavesnė, nu bet. Nu ir ką dabar Nieko nekeisčiau.
O tai nuo kokiu jus laiku pazistamos, mielosios?
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 14, 11:23)
Labai dėkoju
Yvettei,
Say,
Svajoneii ir
rG už diskusiją. Mokat merginos sudėliot mintis, kad net akys atsiveria.
Aha, sitos gerules
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 14, 11:46)
šitą galima ir išsitatuiruot
100% pritariu!
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 12:13)
Tas kas nesušoks ir nepamatys nieko išskyrus kvadratą, pasipiktins meniniu nihilizmu. Malevičius į kirtiką atsakytų, kad menas gali vystytis ir tobulėti pats vardan savęs, nepaisant jo teikiamų malonumų (pasigerėjimas, susižavėjimas). T.y. jei menas negražus ir negeras, nereiškia, kad jis nėra menas, o jei kam nors jis ir neatrodo menu, tai tas kas nors pats dėl to ir kaltas. Menui mūsų nereikia ir niekada nereikėjo jau nuo tada kai pirmos žvaigždės sužibo danguje. Suprask žvaigždės yra menas kuris spindi ir yra didingas nepaisant ar tuo kas gėrisi ar ne. Potekstė ta, kad kas nepakelia akių į žvaigždes, pats kaltas, ne menas atsilieka nuo žmonių, bet žmonės nepaveja žvaigždžių.
mano galva, gera reziumė tam, ką norėjau pasakyti.
Kaip taikliai ir gerai!
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 16:05)
kristukas, man patinka visai, švelni proginė foto, bet TA mėlyna ir TA raudona nedera, mano galva. va jei būtų nuogas kūnas ir kelnaitės, tai ok. dabar gi mane ta melsva tokia ne mėlyna erzina
visa kita fainai, ypač šoniukas ir grakšti ranka
Nu va ir vel pritariu..noriu sono nuogo! Jokiu man cia maikiu nereikia.Siaip fainiai!
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 14, 16:48)
Su Meiles diena visas
(noreciau sulaukt patarimu kas kaip ir kitaip galejo but zinau, kad nukirtau viena kojyte cia vienas is bandymu, kai bent 5min susitarem su maziuku, tiesa ideja su sirdele skolinta, kazkada kazka panasaus flickr maciau
Meiliai, svelniai...
Cia siaip, su svente jus, kad meiles butu pilnos sirdys
Ne kritikai, bet jei jau kurios norit, galit kritikuoti, nes as zinau, ko cia per daug, o ko per mazai( na, nezinau, o itariu
)