Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 14, 20:02)
Man tai sita nuotrauka gan sunkiai i jb verciasi, nes labai drabuzeliai margi ir medzio tekstura tarpusavy nesiziuri  g.gif  Bet ka as suprantu kaip sakant  biggrin.gif

Man irgi nesiziuri...bet tevai praso j/b nuotraukos...nori isireminti, labai patiko.
Ir siaip, pastebejau, kad as atrenku visai kitokias nuotraukas, nei vaiku tevai issirenka. Draugams atiduodu beveik visas nuotraukas, bet jeigu klientams, tai labai sunku butu atrinkti. Nes skoniai tai labai skiriasi g.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
seniai berašiau doh.gif tik paskaitau, nes su Jūsų tempais nespėju doh.gif Dar tris temas turiu perskaityt...
fainos diskusijos vyksta čia thumbup.gif Žiūriu ir žaidimą pradėjot. Gaila, kad anksčiau neužmačiau, būtų smagu sudalyvaut. Spyris į užpakalį būtų ax.gif

Su švente visas ♥
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 14, 16:27)
Ketvirtos grupes zaidimas. bandau testi smile.gif
Kabinausi uz  vaiko ir lekstes :

mano galva- labai geras pratęsimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 14, 11:23)

Vat būtent. Aš asmeniškai tikrai vėlai pradėjau bręsti kaip asmenybė, nekalbant apie prigimtinius dalykus. Nes buvo baliai festivaliai ir viskas dzin  tam tikru etapu. Maggie dabar mane nokautuos, sakys, tu buvai žavesnė, nu bet. Nu ir ką dabar  Nieko nekeisčiau.

O tai nuo kokiu jus laiku pazistamos, mielosios? biggrin.gif
QUOTE(jokubaite @ 2012 02 14, 11:23)

Labai dėkoju Yvettei, Say, Svajoneii ir rG už diskusiją. Mokat merginos sudėliot mintis, kad net akys atsiveria.

Aha, sitos gerules drinks_cheers.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 14, 11:46)
šitą galima ir išsitatuiruot

100% pritariu!
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 12:13)

Tas kas nesušoks ir nepamatys nieko išskyrus kvadratą, pasipiktins meniniu nihilizmu. Malevičius į kirtiką atsakytų, kad menas gali vystytis ir tobulėti pats vardan savęs, nepaisant jo teikiamų malonumų (pasigerėjimas, susižavėjimas). T.y. jei menas negražus ir negeras, nereiškia, kad jis nėra menas, o jei kam nors jis ir neatrodo menu, tai tas kas nors pats dėl to ir kaltas. „Menui mūsų nereikia ir niekada nereikėjo jau nuo tada kai pirmos žvaigždės sužibo danguje.“ Suprask žvaigždės yra menas kuris spindi ir yra didingas nepaisant ar tuo kas gėrisi ar ne. Potekstė ta, kad kas nepakelia akių į žvaigždes, pats kaltas, ne menas atsilieka nuo žmonių, bet žmonės nepaveja žvaigždžių.

mano galva, gera reziumė tam, ką norėjau pasakyti.

Kaip taikliai ir gerai!
QUOTE(sayonara @ 2012 02 14, 16:05)
kristukas, man patinka visai, švelni proginė foto, bet TA mėlyna ir TA raudona nedera, mano galva. va jei būtų nuogas kūnas ir kelnaitės, tai ok. dabar gi mane ta melsva tokia ne mėlyna erzina biggrin.gif visa kita fainai, ypač šoniukas ir grakšti ranka smile.gif

Nu va ir vel pritariu..noriu sono nuogo! Jokiu man cia maikiu nereikia.Siaip fainiai!
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 14, 16:48)
Su Meiles diena visas
(noreciau sulaukt patarimu kas kaip ir kitaip galejo but  zinau, kad nukirtau viena kojyte  cia vienas is bandymu, kai bent 5min susitarem su maziuku, tiesa ideja su sirdele skolinta, kazkada kazka panasaus flickr maciau 

Meiliai, svelniai...
Cia siaip, su svente jus, kad meiles butu pilnos sirdys 4u.gif Ne kritikai, bet jei jau kurios norit, galit kritikuoti, nes as zinau, ko cia per daug, o ko per mazai( na, nezinau, o itariu laugh.gif )
user posted image
Atsakyti
Bet tai visiskai nespeju jau net sekti jusu... Nors uzmaciau, kad smagi nauja tema, tai pagalvojau nufotografuosiu, kuo paskutiniu metu gyvenu...

I tema: "Uzsiemimai"

user posted image
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 02 14, 17:46)

Cia siaip, su svente jus, kad meiles butu pilnos sirdys 4u.gif Ne kritikai, bet jei jau kurios norit, galit kritikuoti, nes as zinau, ko cia per daug, o ko per mazai( na, nezinau, o itariu laugh.gif )

Pralinksmino tavo isimylejeliai smile.gif))
Atsakyti
Nu kolkas 4 ND atidedu, jei neuzskaitot.
Sn zaidziau su WB.
Dienos sviesa: auto, debesiukas, rankinis

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 14 vasario 2012 - 16:56
Aš tai ne į temą, bet pasigirsiu, nes baisiai laiminga esu smile.gif
Grįžau katik iš vairavimo egzamino. Išlaikytas clap.gif Iš pirmo karto clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 02 14, 17:58)
Grįžau katik iš vairavimo egzamino. Išlaikytas  clap.gif Iš pirmo karto  clap.gif

Sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 02 14, 16:58)
Grįžau katik iš vairavimo egzamino. Išlaikytas  clap.gif Iš pirmo karto  clap.gif

oj sveikinimai didziausi, zinau ka reiskia neislaikyti is pirmo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai labai sveikinu tave bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 14 vasario 2012 - 17:11
QUOTE(kristalines @ 2012 02 14, 16:56)
Sn zaidziau su WB.
Dienos sviesa: auto, debesiukas, rankinis

Užskaitau. smile.gif
Pandre, pralinksmino tavo fotografija. biggrin.gif
S.B.M., įdomu pagaliau pamatyti šių fainuolių žaislų gaminimo užkulisius. bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek sirdeliu temoje bigsmile.gif

sveikinimai! thumbup.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 14, 17:14)
Užskaitau.  smile.gif

aciu!
Atsakyti

sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti