Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(elzeda @ 2012 02 17, 07:47)
Gražu, tik norėtųsi iš arčiau pažiūrėti  lens.gif

Šiek tiek iš arčiau 4u.gif

http://s799.photobuc...newP1110761.jpg

Niekaip negaliu sumažint, programa durniuoja mad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzee: 17 vasario 2012 - 18:28
Uodegyt, pritariu Tavo idėjai, būtų labai smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 17, 20:08)
Uodegyt, pritariu Tavo idėjai, būtų labai smagu mirksiukas.gif

lauksim daugiau pritarianciu biggrin.gif

sauluzee as salia pav dedu nuoroda ,parodyt is arciau smile.gif ,kad nuotrauka nebutu didele,iki 600 pikseliu .maciau ir kitos taip daro ax.gif labai patogu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 vasario 2012 - 18:22
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 17, 11:18)
pagalvojau kad butu smagu toki siuvinejimo zaidima surengti,issirenkame vieno dizaino tema,ir poto rodomes kas ka issiuvinejo,nes ziuriu daug kas turi  prisislepusiu situ Renato Parolin darbeliu  biggrin.gif

Mes turim kitam forume tokias temas, tarkim Dimensions klubas, Vervaco klubas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 02 17, 20:42)
Mes turim kitam forume tokias temas, tarkim Dimensions klubas, Vervaco klubas ir pan.

cia uzsitestu men tokius siuvinet,bet irgi idomiai rolleyes.gif biggrin.gif nes kitos tiek daug laiko neturetu tokiem dideliem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 vasario 2012 - 18:55
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 17, 18:53)
man per dideli dizainai,kazkas lengvesnio ,paprastesnio  ax.gif

Galima ir kitų dizainerių, aš parašiau, kaip pavyzdžius, o dizainerių įvairovė labai didelė.
Atsakyti
pvz. dvi savaites siuvinėjam RP, tada pasirodom, po to siuvinėjam MP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 17, 20:57)
pvz. dvi savaites siuvinėjam RP, tada pasirodom, po to siuvinėjam MP  biggrin.gif

as taipat mastau kad dvi savaites siuvinet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 vasario 2012 - 19:03
QUOTE(Padangele @ 2012 02 17, 15:19)
Labas,
cia kryziuku neipatingai daug, bet va parodau ka veikiau 2 savaites  ax.gif

Kad ir nedaug kryžiukų, bet pats daiktas labai mielas ir šiltas wub.gif

QUOTE(sauluzee @ 2012 02 17, 20:02)
Šiek tiek iš arčiau 4u.gif

Ačiū, fainas tikrai thumbup.gif

Graži Jūsų idėja siuvinėti dizainais, bet aš, deja, pasuoju. 2 egzai ant nosies, tuo pačiu metu dar praktika, o paskui kursinis laukia verysad.gif Kad ir kaip man patiktų RP, MP ar kt. dizainai, turiu "privalomų" siuvinių šiuo metu - metrikas iki balandžio ir vargšai dukrytės šokėjai, rugsėjį pradėti, bet vis nustumiami į šalį dėl "svarbesnių" darbų. Bet su malonumu stebėsiu Jūsų darbelius.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 02 17, 21:29)
Graži Jūsų idėja siuvinėti dizainais, bet aš, deja, pasuoju. 2 egzai ant nosies, tuo pačiu metu dar praktika, o paskui kursinis laukia  verysad.gif Kad ir kaip man patiktų RP, MP ar kt. dizainai, turiu "privalomų" siuvinių šiuo metu - metrikas iki balandžio ir vargšai dukrytės šokėjai, rugsėjį pradėti, bet vis nustumiami į šalį dėl "svarbesnių" darbų.  Bet su malonumu stebėsiu Jūsų darbelius.

Mes tai darom, taip, sukuriam temą tam tikram dizainui ir bet kada galima į ją įstoti. Ne būtinai, kad visos kartu dirba.
Atsakyti
Labas vakaras mergaites smile.gif

As su tokiu klausimu unsure.gif Issiuvinejau du metrikiukus ir vakar ploviau. Islyginus pamaciau,kad nuo isplaunamo markerio liko geltonos zymes verysad.gif niekada taip nebuvo, visad issiplaudavo puikiai. Nebezinau, ka daryti. Ar imanoma kazkaip isnaikinti tas demes? Kokiu budu?
Atsakyti
QUOTE(*Pampuška* @ 2012 02 17, 22:11)
Labas vakaras mergaites smile.gif

As su tokiu klausimu unsure.gif Issiuvinejau du metrikiukus ir vakar ploviau. Islyginus pamaciau,kad nuo isplaunamo markerio liko geltonos zymes verysad.gif niekada taip nebuvo, visad issiplaudavo puikiai. Nebezinau, ka daryti. Ar imanoma kazkaip isnaikinti tas demes? Kokiu budu?

Pries pora menesiu susiduriau su ta pacia situacija. Deja, deja - niekas nepadejo (nei cheminiai, nei naturalus valikliai, nei mirkymas, nei vandens tempertaura) 4u.gif Visa laime, kad paveikslas tik vietomis neuzsiuvinetas ir motyvas dekingas...
Atsakyti