bet jau visu darbeliu grazumas ir tokie visi kruopstus
QUOTE(sauluzee @ 2012 02 16, 18:07)
Sveikos
Ir aš pastaruoju metu nesėdžiu rankų sudėjusi,esu padariusi keletą smulkių darbelių, iš kurių keletą jau padovanojau ir nespėjau įamžinti.Paskutinis padovanotas Valentino dienos proga
P.S.Spalvas rinkau pati.
Ir aš pastaruoju metu nesėdžiu rankų sudėjusi,esu padariusi keletą smulkių darbelių, iš kurių keletą jau padovanojau ir nespėjau įamžinti.Paskutinis padovanotas Valentino dienos proga
P.S.Spalvas rinkau pati.
Nematytas bet gražus darbelis
QUOTE(sauluzee @ 2012 02 16, 19:07)
Sveikos
P.S.Spalvas rinkau pati.
P.S.Spalvas rinkau pati.
Gražu, tik norėtųsi iš arčiau pažiūrėti
sauluzee, gražu
Na ir darbštuolės visos, gražu akis paganyti ir minčių prisirinkti Su tuo įrėminimu atvirkščiai, tai juoką sukėlė, bet čia kaip komplimentas, jog ir kita pusė graži
Aš irgi vieną darbelį metriką atidaviau rėminimui, tikiuosi rezultatas bus gražus, kai atsiimsiu pasirodysiu, kad ir aš netinginiauju
Aš irgi vieną darbelį metriką atidaviau rėminimui, tikiuosi rezultatas bus gražus, kai atsiimsiu pasirodysiu, kad ir aš netinginiauju
QUOTE(Irinaa @ 2012 02 15, 20:10)
Man labai patinka sios firmos darbeliai. Esu tik viena issiuvinejus
aš jį "paspalvinau"
QUOTE(libaja @ 2012 02 17, 12:54)
aš jį "paspalvinau"
spalvos graziai paderintos,ir ireminimas puikus
mano taipat spalvotas,pagal schema ir turi buti toks tik spalvas savo rinkau.
pagalvojau kad butu smagu toki siuvinejimo zaidima surengti,issirenkame vieno dizaino tema,ir poto rodomes kas ka issiuvinejo,nes ziuriu daug kas turi prisislepusiu situ Renato Parolin darbeliu
QUOTE(libaja @ 2012 02 17, 11:54)
aš jį "paspalvinau"
Gražiai atrodo pas darbelis ir rėmelis puikiai tinka
uodegyte puikus darbelis
Labas,
cia kryziuku neipatingai daug, bet va parodau ka veikiau 2 savaites
cia kryziuku neipatingai daug, bet va parodau ka veikiau 2 savaites
Padangele- buvo ką veikti
Uodegyte, remeliai labai
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 02 17, 13:50)
uodegyte puikus darbelis
QUOTE(xiuke @ 2012 02 17, 16:50)
Uodegyte, remeliai labai
aciu