Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 15, 22:53)
gal nuorodele gali ,koks ten per linas,dekui  4u.gif

Zweigart Vintage magnolia linas 4u.gif

QUOTE(tvikse @ 2012 02 16, 00:03)
Ogi įrėmino tą mano suniu.... žiūrintį į kitą pusę  doh.gif  doh.gif
ATVIRKŠČIAI  blink.gif Blogaja puse į išore... blink.gif  blink.gif

lotuliukas.gif matyt labai jau graži ta blogoji pusė pas tave išeina lotuliukas.gif gerai, jei nepriklijuotas, tai perrėmint galima, o va jei klijuotų, įdomu kaip nuplėštų paskui gražiai g.gif tikrai reikėjo nuolaidų reikalaut
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 15, 23:22)
Zweigart Vintage magnolia linas 4u.gif
lotuliukas.gif matyt labai jau graži ta blogoji pusė pas tave išeina lotuliukas.gif gerai, jei nepriklijuotas, tai perrėmint galima, o va jei klijuotų, įdomu kaip nuplėštų paskui gražiai g.gif tikrai reikėjo nuolaidų reikalaut

nu matyt kad patiko lotuliukas.gif
tai va kad klijuotas blink.gif nes krastukas vienas mažas telikes buvo... Mat pirmas blynas ant ewo...Tai apsiskaiciavau siektiek, dar nuiro kazkiek, tai visai mazai buvo like... Bet tai mane ir klijuotinas varijantas tenkina... O nustebino tas, kad ir nuklijavus nė žymelės neliko gerojoj pusėj, o ir stebėtinai greitai sutvarke viska.. Ot tos siuolaikinės technologijos... Ko tik neprigalvoota šioj žemėj...
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2012 02 16, 00:26)
nu matyt kad patiko  lotuliukas.gif
tai va kad klijuotas  blink.gif  nes krastukas vienas mažas telikes buvo... Mat pirmas blynas ant ewo...Tai apsiskaiciavau siektiek, dar nuiro kazkiek, tai visai mazai buvo like... Bet tai mane ir klijuotinas varijantas tenkina... O nustebino tas, kad ir nuklijavus nė žymelės neliko gerojoj pusėj, o ir stebėtinai greitai sutvarke viska.. Ot tos siuolaikinės technologijos... Ko tik neprigalvoota šioj žemėj...

Svarbiausia labai gražus pataisytas galutinis variantas išliko thumbup.gif Nes būtų baisu pagalvoti, jei būtų likę klijų ant gerosios pusės... doh.gif
Atsakyti
Gerai, kad pavyko gražiai sutvarkyt darbelį bigsmile.gif Man vieną iš pirmų darbų priklijavo kreivai, bandžiau plėšt, bet kad baisu, atrodo nusilups gabalais, kaip stipriai prilipęs blink.gif tai ir palikau taip. Aiškino dar man, kad čia geriausiai kaip galėjo įrėmint. Daugiau ten neberėminu. Geriausia tai rėmus užsisakyt, o įsirėmint pačiai thumbup.gif tada tikrai žinai, kad jau geriau padaryt neįmanoma didis.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 15, 23:37)
Kad jau apie RP širdeles prašnekot, tai atkeliauju į kompaniją, kad nebūtų tokia vieniša biggrin.gif

Labai graži ir Taviškė širdelė wub.gif

QUOTE(tvikse @ 2012 02 16, 01:03)
Na pasirodyt noriu ir aš smile.gif dydis su rėmu daugmaž 36x38cm

Nu bet rėmintojų neatidumas doh.gif Nebent pas Tave ideali blogoji pusė buvo g.gif O šiaip įdomus rėminimo sprendimas.

QUOTE(Dantiste @ 2012 02 16, 01:22)

Aš irgi tokio turiu, kol kas tik atviruką ant jo siuvinėjau. Labai smagiai siuvinėjasi ant jo ir gražiai žiūrisi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 16 vasario 2012 - 10:35
QUOTE(tvikse @ 2012 02 16, 00:03)
Grožių čia kaip visada pilna  bigsmile.gif  wub.gif  ačiū jum, kas nepatingit pasirodyt smile.gif tai tikrai skatina neapleist kryžiukų smile.gif
Na pasirodyt noriu ir aš smile.gif dydis su rėmu daugmaž 36x38cm
Nu bet rėmintojai nustebino taip kaip nė mintis nebūtų kilus kad gali sugalvot  lotuliukas.gif

Ogi įrėmino tą mano suniu.... žiūrintį į kitą pusę  doh.gif  doh.gif
ATVIRKŠČIAI  blink.gif Blogaja puse į išore... blink.gif  blink.gif
Nė mintis nebuvo kilus kad taip dar sugalvot įmanoma... blink.gif
Tegu džiaugias, kad bent visa kita gerai... Nors daba galvoju reikėjo kokio nuolaidų kupono pasireikalaut...  o salonas rėminimo kaip ir visų siuvinėtojų labai rekomenduotas... Bent jau pries kurį laiką...

Gražus ciucikas mirksiukas.gif na bet ir aplaidumas tu rėmintoju blink.gif na tikrai bučiau paprašiusi kokiu nuolaidu kuponu uz toki akibroksta
Atsakyti
Senai besirodžiai čia blush2.gif Visiškai buvau apleidusi siuvinėjimą, na o dabar žinoma bandau atsigriebti 4u.gif
Paskutinis darbelis - atvirutė 'Pandos' su judančiomis akimis user posted image

Bei kompaktinio veidrodėlio dėklas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 02 16, 13:45)
Senai besirodžiai čia  blush2.gif  Visiškai buvau apleidusi siuvinėjimą, na o dabar žinoma bandau atsigriebti  4u.gif
Paskutinis darbelis - atvirutė 'Pandos' su judančiomis akimis

cia sakyciau koala lotuliukas.gif atvirukas nuotaikingas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 vasario 2012 - 12:03
QUOTE(i2kas @ 2012 02 16, 12:45)
Senai besirodžiai čia  blush2.gif  Visiškai buvau apleidusi siuvinėjimą, na o dabar žinoma bandau atsigriebti  4u.gif
Paskutinis darbelis - atvirutė 'Pandos' su judančiomis akimis

Bei kompaktinio veidrodėlio dėklas

Puikus darbeliai thumbup.gif gerai atrodo atvirukas... Sveikinu vel sugrizus prie siuvinejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 02 16, 13:45)

Koalos kokios hihihi.gif
Veidrodėlio dėklas labai fainas, bet aš tai tingėčiau kaskart traukinėt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir aš pastaruoju metu nesėdžiu rankų sudėjusi,esu padariusi keletą smulkių darbelių, iš kurių keletą jau padovanojau ir nespėjau įamžinti.Paskutinis padovanotas Valentino dienos proga smile.gif
P.S.Spalvas rinkau pati.

http://i799.photobuc...newP1110761.jpg
Atsakyti
nematytas 4u.gif grazu...
Atsakyti