Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Irinaa @ 2012 02 15, 21:10)
Man labai patinka sios firmos darbeliai. Esu tik viena issiuvinejus  smile.gif

Labai fainas ąžuoliukas, iš toliau atrodo kaip karoliukais siuvinėtas.
Atsakyti
ooo, Sobieskos rinkinys suuuper. Labai organiška. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 14, 22:37)
Sveikos,

kadangi jau padovanota, tai rodausi ir as su paskutiniu darbeliu:
"Siuvinetojos knygute" siuvinejanciai draugei.
Paprastas lietuviskas linas, viena DMC spalvyte.

Puiki idėja thumbup.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 15, 10:53)
mano vieniša sušalus RP širdelė

Labai gražu wub.gif reiks ir man ką nors iš RP serijos išsiuvinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 02 15, 11:53)
mano vieniša sušalus RP širdelė

Kad jau apie RP širdeles prašnekot, tai atkeliauju į kompaniją, kad nebūtų tokia vieniša biggrin.gif
user posted image

kada nors keliaus ant užrašų knygelės ax.gif tik norėjau knygelę traukt dviejų spalvų medžiaga, kad nugarėlė ir kantas būtų tokios spalvos kaip pati širdelė, bet vis neišsiaiškinu kaip gražiai medžiagą sudurt ir priklijuot. Ir pritingiu vis biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 15, 23:37)
Kad jau apie RP širdeles prašnekot, tai atkeliauju į kompaniją, kad nebūtų tokia vieniša biggrin.gif

kada nors keliaus ant užrašų knygelės ax.gif tik norėjau knygelę traukt dviejų spalvų medžiaga, kad nugarėlė ir kantas būtų tokios spalvos kaip pati širdelė, bet vis neišsiaiškinu kaip gražiai medžiagą sudurt ir priklijuot. Ir pritingiu vis biggrin.gif blush2.gif

oi kaip grazu wub.gif medziagyte dazyta tinka labai prie pacios sirdeles spalvos ax.gif
Atsakyti
Uodegyte, dėkui 4u.gif labai knietėjo išmėgint vintažinį liną, tai parinkau širdelei spalvą kad derėtų 4u.gif
Atsakyti
gal nuorodele gali ,koks ten per linas,dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 02 15, 22:37)

Sirdele wub.gif

As dar planoju stai toki RP medi issiuvineti:user posted image
Atsakyti
uz visus darbelius 4u.gif jau tiek Rp prisiuvineta...labai dailus ir lengvai siuvinejasi sie darbeliai
Atsakyti
Grožių čia kaip visada pilna bigsmile.gif wub.gif ačiū jum, kas nepatingit pasirodyt smile.gif tai tikrai skatina neapleist kryžiukų smile.gif
Na pasirodyt noriu ir aš smile.gif dydis su rėmu daugmaž 36x38cm
Nu bet rėmintojai nustebino taip kaip nė mintis nebūtų kilus kad gali sugalvot lotuliukas.gif

Ogi įrėmino tą mano suniu.... žiūrintį į kitą pusę doh.gif doh.gif
ATVIRKŠČIAI blink.gif Blogaja puse į išore... blink.gif blink.gif
Nė mintis nebuvo kilus kad taip dar sugalvot įmanoma... blink.gif
Tegu džiaugias, kad bent visa kita gerai... Nors daba galvoju reikėjo kokio nuolaidų kupono pasireikalaut... o salonas rėminimo kaip ir visų siuvinėtojų labai rekomenduotas... Bent jau pries kurį laiką...
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2012 02 16, 01:03)

Ogi įrėmino tą mano suniu.... žiūrintį į kitą pusę  doh.gif  doh.gif
ATVIRKŠČIAI  blink.gif Blogaja puse į išore... blink.gif  blink.gif

?
ta prasme cia ireminime blogaja puse mes matom? doh.gif smile.gif kodel nepraset pereminti?
siandien pavargusi esu, bet galvoje kryziukai sukasi smile.gif , bet gal ryt...galvoju apie Mtsa dizaina...knieti pabandyti... 4u.gif
Atsakyti
oi nee cia jau gerai viskas smile.gif sutvarke viska smile.gif pasirodo tas įrėminimo procesas kurkas trumpesnis nei maniau...
Atsakyti