Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Labai gražu, bet man toks jausmas, kad BS trūksta g.gif , ar čia taip turi būti specialiai švelniai paplaukę kontūrai?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 03 21, 21:08)
P.S. dar klausimas....ka patariate del ireminimo? Ar dedate stikla ar ne? Noretusi apsaugoti nuo dulkiu ir mazu nesvariu rankyciu, bet tuom pat ar nepraranda zavesio kada po stikliu uzkista?
Is anksto, dekoju uz patarimus wink.gif

nuostabios aguonos wub.gif stiklą būtinai dėkit. matinis man taip pat labiausiai patinka.

QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 21:26)
Uzejau ir as pas jus pasirodyti smile.gif Tik kazkodel, ziuriu, spalvos blyskios gavosi g.gif , tikrovej ryskesnes, gal is toliau geriau ziurisi.

labai gražu thumbup.gif gal be blykstės natūralesnės spalvos atrodytų mirksiukas.gif

QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 21:58)
Vienas is ankstesniu darbu. Veiduko vidurys apsisviete nuo blykstes.

thumbup.gif tik rėmo norėtųsi, tada dar labiau visas grožis atsiskleistų 4u.gif
Atsakyti
Gal is labai arti fotkinau smile.gif Is toliau vaizdas daug ryskesnis.Na, pabandysiu rytoj ta leoparda kitaip nufotografuoti, turetu daug geriau ziuretis. Nors dar geras menuo darbo liko, bet rezultatas jau matyt smile.gif

Feja padovanojau draugei, ji isiremino pati. Taigi blykstes fotike tai nemoku nuimti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 21 kovo 2012 - 22:08
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 03 21, 23:08)
Uztruko metus ir daugel filmu (tik siuvineti negaliu, butinai turiu filma ziureti wink.gif ir pagaliau vakar damusiau aguonas.

Labai gražios aguonos wub.gif Rėminčiau ir aš su matiniu stiklu, tik ne į tokį griežtą rėmelį, kurį mačiau bloge. Šios aguonos, man atrodo, prašosi švelnaus rėminimo.

QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 23:26)
Uzejau ir as pas jus pasirodyti smile.gif

Labai įspūdingi darbai, tik gaila, kad blicas nubalina spalvas.
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 23:26)
Uzejau ir as pas jus pasirodyti smile.gif Tik kazkodel, ziuriu, spalvos blyskios gavosi , tikrovej ryskesnes, gal is toliau geriau ziurisi.

matau kad siuvinejate viena gija,todel ir vaizdas nera ryskus schmoll.gif 14,16,18 aidos siuvinejama dviem gijom 4u.gif

Skrebuke Irma Aguonos nuostabios thumbup.gif kaip tapytos smile.gif

internete radau tik toki ireminimo buda ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 kovo 2012 - 08:35
O man šis iš interneto pavyzdys nelabai- labiau patiktų šviesiai žalsvas pasportas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 22, 10:49)
O man šis iš interneto pavyzdys nelabai- labiau patiktų šviesiai žalsvas pasportas  ax.gif

man sis irgi nelabai,ir zalsvo ax.gif sakyciau neutraliu spalvu,sv kremines spalvos ,arba balto pasporto,ir juodo remelio.nes kai darbas geras,ji reikia paryskinti neutraliom spalvom.savo maia hortenzijas taip zadu reminti,nes neimsiu jokios spalvos is pacio darbo.kartais taip daro,kad pasporto arba remo spalva paima is darbelio .
Atsakyti
Šviesios praplėstų fono erdvę. O Žalias rėmas man visai pritiktų, aiškų jei derėtų prie interjero ax.gif
Bet tu geriau dabar ne sumanim apie rėmus diskutuok, o bėk kelti foto, nes merginos miršta iš smalsumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 22, 11:07)
Šviesios praplėstų fono erdvę. O Žalias rėmas man visai pritiktų, aiškų jei derėtų prie interjero  ax.gif
Bet tu geriau dabar ne sumanim apie rėmus diskutuok, o bėk kelti foto, nes merginos miršta iš smalsumo biggrin.gif

jau padaryta pioneer.gif
Atsakyti
matau kad siuvinejate viena gija,todel ir vaizdas nera ryskus schmoll.gif 14,16,18 aidos siuvinejama dviem gijom 4u.gif
Tai kad dvigubu DMC siūlu siuvinėju unsure.gif Keturgubu gi jau per storai būtu.
Atsakyti
lauramedis...nu ir gražius gigantus siuvinėji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 22, 12:50)
matau kad siuvinejate viena gija,todel ir vaizdas nera ryskus  schmoll.gif 14,16,18 aidos siuvinejama dviem gijom   4u.gif
Tai kad dvigubu DMC siūlu siuvinėju unsure.gif Keturgubu gi jau per storai būtu.

nes pusiniu vienoje vietoje rodos kad viena gija g.gif o kaip ta gija suprantate tai du siuliukai / poto \ ,nes keturgubu iskart per stambiai,kitur 3 gijom siuvinejama .turbut kvailas prasymas,o is arciau galima katuko nuotraukyte blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 kovo 2012 - 11:12