Labai gražu, bet man toks jausmas, kad BS trūksta , ar čia taip turi būti specialiai švelniai paplaukę kontūrai?
Labas vakaras
nuostabios aguonos stiklą būtinai dėkit. matinis man taip pat labiausiai patinka.
labai gražu gal be blykstės natūralesnės spalvos atrodytų
tik rėmo norėtųsi, tada dar labiau visas grožis atsiskleistų
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 03 21, 21:08)
P.S. dar klausimas....ka patariate del ireminimo? Ar dedate stikla ar ne? Noretusi apsaugoti nuo dulkiu ir mazu nesvariu rankyciu, bet tuom pat ar nepraranda zavesio kada po stikliu uzkista?
Is anksto, dekoju uz patarimus
Is anksto, dekoju uz patarimus
nuostabios aguonos stiklą būtinai dėkit. matinis man taip pat labiausiai patinka.
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 21:26)
Uzejau ir as pas jus pasirodyti Tik kazkodel, ziuriu, spalvos blyskios gavosi , tikrovej ryskesnes, gal is toliau geriau ziurisi.
labai gražu gal be blykstės natūralesnės spalvos atrodytų
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 21:58)
Vienas is ankstesniu darbu. Veiduko vidurys apsisviete nuo blykstes.
tik rėmo norėtųsi, tada dar labiau visas grožis atsiskleistų
Gal is labai arti fotkinau Is toliau vaizdas daug ryskesnis.Na, pabandysiu rytoj ta leoparda kitaip nufotografuoti, turetu daug geriau ziuretis. Nors dar geras menuo darbo liko, bet rezultatas jau matyt
Feja padovanojau draugei, ji isiremino pati. Taigi blykstes fotike tai nemoku nuimti
Feja padovanojau draugei, ji isiremino pati. Taigi blykstes fotike tai nemoku nuimti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 03 21, 23:08)
Uztruko metus ir daugel filmu (tik siuvineti negaliu, butinai turiu filma ziureti ir pagaliau vakar damusiau aguonas.
Labai gražios aguonos Rėminčiau ir aš su matiniu stiklu, tik ne į tokį griežtą rėmelį, kurį mačiau bloge. Šios aguonos, man atrodo, prašosi švelnaus rėminimo.
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 23:26)
Uzejau ir as pas jus pasirodyti
Labai įspūdingi darbai, tik gaila, kad blicas nubalina spalvas.
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 21, 23:26)
Uzejau ir as pas jus pasirodyti Tik kazkodel, ziuriu, spalvos blyskios gavosi , tikrovej ryskesnes, gal is toliau geriau ziurisi.
matau kad siuvinejate viena gija,todel ir vaizdas nera ryskus 14,16,18 aidos siuvinejama dviem gijom
Skrebuke Irma Aguonos nuostabios kaip tapytos
internete radau tik toki ireminimo buda
O man šis iš interneto pavyzdys nelabai- labiau patiktų šviesiai žalsvas pasportas
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 22, 10:49)
O man šis iš interneto pavyzdys nelabai- labiau patiktų šviesiai žalsvas pasportas
man sis irgi nelabai,ir zalsvo sakyciau neutraliu spalvu,sv kremines spalvos ,arba balto pasporto,ir juodo remelio.nes kai darbas geras,ji reikia paryskinti neutraliom spalvom.savo maia hortenzijas taip zadu reminti,nes neimsiu jokios spalvos is pacio darbo.kartais taip daro,kad pasporto arba remo spalva paima is darbelio .
Šviesios praplėstų fono erdvę. O Žalias rėmas man visai pritiktų, aiškų jei derėtų prie interjero
Bet tu geriau dabar ne sumanim apie rėmus diskutuok, o bėk kelti foto, nes merginos miršta iš smalsumo
Bet tu geriau dabar ne sumanim apie rėmus diskutuok, o bėk kelti foto, nes merginos miršta iš smalsumo
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 22, 11:07)
Šviesios praplėstų fono erdvę. O Žalias rėmas man visai pritiktų, aiškų jei derėtų prie interjero
jau padaryta
matau kad siuvinejate viena gija,todel ir vaizdas nera ryskus 14,16,18 aidos siuvinejama dviem gijom
Tai kad dvigubu DMC siūlu siuvinėju Keturgubu gi jau per storai būtu.
lauramedis...nu ir gražius gigantus siuvinėji
QUOTE(lauramedis @ 2012 03 22, 12:50)
nes pusiniu vienoje vietoje rodos kad viena gija o kaip ta gija suprantate tai du siuliukai / poto \ ,nes keturgubu iskart per stambiai,kitur 3 gijom siuvinejama .turbut kvailas prasymas,o is arciau galima katuko nuotraukyte