Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Sobieska, Vyšniuke, lenkiu galvą, šedevralnoooo wub.gif
Atsakyti
Vysniukes zirgai tai grazuoliai. As ir apie juos svajoju blush2.gif gal kada nors ir as juos issiuvinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 21, 08:24)
o man vakar nuotraukos nerode visai  blink.gif

O db rodo?
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 03 21, 13:09)
O db rodo?

taip tik snd pamaciau biggrin.gif kiausinis grazus,as buciau dejusi turtingesni remeli,bet cia tik mano asmenine nuomone cool.gif

tos serijos kiausiniai lb grazus ax.gif

kiausiniai,kiausiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 kovo 2012 - 11:37
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 21, 11:28)
taip tik snd pamaciau  biggrin.gif kiausinis grazus,as buciau dejusi turtingesni remeli,bet cia tik mano asmenine nuomone  cool.gif

tos serijos kiausiniai lb grazus  ax.gif

kiausiniai,kiausiniai

istikro jis turetu buti truputi kitoks,spalvos nera originalios ir dar turejo but metalikas kiek supratau...bet tam tikslui,kam jis bus,tiks ir sitaip...
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 21, 11:28)
taip tik snd pamaciau  biggrin.gif kiausinis grazus,as buciau dejusi turtingesni remeli,bet cia tik mano asmenine nuomone  cool.gif

tos serijos kiausiniai lb grazus  ax.gif

kiausiniai,kiausiniai

man irgi jie labai wub.gif gaila,tik vieno schema teradau su gelem...
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 03 21, 13:57)

man irgi jie labai  wub.gif  gaila,tik vieno schema teradau su gelem...

nuoroda
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas esate siuvineje siais muline siulais? Kokie atsiliepimai? Gal kas turi spalvu konverteri is DMC i siuos siulus?

http://www.veriniams...i...e=1&sort=2a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linke123: 21 kovo 2012 - 16:10
Sveikos,
Tiek darbelių pas jus užderėjo, visoms po 4u.gif
O aš su klausimu. Norėčiau į miegamą išsiuvinėti didelį paveikslą, bet ne su tais plonais siūlais, o kur būna vilnoniai ar kokie, ta prasme stori. Norėčiau paveikslo kokio ne mažiau 1 metro pločio (gali būti ir daugiau), na ir kokių 50-60 cm aukščio. Jis kabėtų virš lovos. Gal žinote kur galima įsigyti rinkinių tokių. Netinka man užsieniniai tinklapiai, nes neturiu paypal. Jei kas atsakysit, ačiū.
Atsakyti
user posted image
Uztruko metus ir daugel filmu (tik siuvineti negaliu, butinai turiu filma ziureti wink.gif ir pagaliau vakar damusiau aguonas.
Daugiau vaizdu bloge.

P.S. dar klausimas....ka patariate del ireminimo? Ar dedate stikla ar ne? Noretusi apsaugoti nuo dulkiu ir mazu nesvariu rankyciu, bet tuom pat ar nepraranda zavesio kada po stikliu uzkista?
Is anksto, dekoju uz patarimus wink.gif
Atsakyti
Uzejau ir as pas jus pasirodyti smile.gif Tik kazkodel, ziuriu, spalvos blyskios gavosi g.gif , tikrovej ryskesnes, gal is toliau geriau ziurisi.

user posted image

Atsakyti
Oho kokių nematytų grožybių parodėt thumbup.gif
Aguonas rėminčiau su matiniu stiklu, tada grožis nepasislėps kaip po paprastu, o nuo rankyčių bus apsaugotos smile.gif
Atsakyti
Vienas is ankstesniu darbu. Veiduko vidurys apsisviete nuo blykstes.

user posted image
Atsakyti