Sobieska, Vyšniuke, lenkiu galvą, šedevralnoooo
Vysniukes zirgai tai grazuoliai. As ir apie juos svajoju gal kada nors ir as juos issiuvinesiu
QUOTE(Klajokle @ 2012 03 21, 13:09)
O db rodo?
taip tik snd pamaciau kiausinis grazus,as buciau dejusi turtingesni remeli,bet cia tik mano asmenine nuomone
tos serijos kiausiniai lb grazus
kiausiniai,kiausiniai
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 21, 11:28)
taip tik snd pamaciau kiausinis grazus,as buciau dejusi turtingesni remeli,bet cia tik mano asmenine nuomone
kiausiniai,kiausiniai
kiausiniai,kiausiniai
istikro jis turetu buti truputi kitoks,spalvos nera originalios ir dar turejo but metalikas kiek supratau...bet tam tikslui,kam jis bus,tiks ir sitaip...
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 21, 11:28)
kiausiniai,kiausiniai
kiausiniai,kiausiniai
man irgi jie labai gaila,tik vieno schema teradau su gelem...
Sveikos merginos, gal kas esate siuvineje siais muline siulais? Kokie atsiliepimai? Gal kas turi spalvu konverteri is DMC i siuos siulus?
http://www.veriniams...i...e=1&sort=2a
http://www.veriniams...i...e=1&sort=2a
Sveikos,
Tiek darbelių pas jus užderėjo, visoms po
O aš su klausimu. Norėčiau į miegamą išsiuvinėti didelį paveikslą, bet ne su tais plonais siūlais, o kur būna vilnoniai ar kokie, ta prasme stori. Norėčiau paveikslo kokio ne mažiau 1 metro pločio (gali būti ir daugiau), na ir kokių 50-60 cm aukščio. Jis kabėtų virš lovos. Gal žinote kur galima įsigyti rinkinių tokių. Netinka man užsieniniai tinklapiai, nes neturiu paypal. Jei kas atsakysit, ačiū.
Tiek darbelių pas jus užderėjo, visoms po
O aš su klausimu. Norėčiau į miegamą išsiuvinėti didelį paveikslą, bet ne su tais plonais siūlais, o kur būna vilnoniai ar kokie, ta prasme stori. Norėčiau paveikslo kokio ne mažiau 1 metro pločio (gali būti ir daugiau), na ir kokių 50-60 cm aukščio. Jis kabėtų virš lovos. Gal žinote kur galima įsigyti rinkinių tokių. Netinka man užsieniniai tinklapiai, nes neturiu paypal. Jei kas atsakysit, ačiū.
Uztruko metus ir daugel filmu (tik siuvineti negaliu, butinai turiu filma ziureti ir pagaliau vakar damusiau aguonas.
Daugiau vaizdu bloge.
P.S. dar klausimas....ka patariate del ireminimo? Ar dedate stikla ar ne? Noretusi apsaugoti nuo dulkiu ir mazu nesvariu rankyciu, bet tuom pat ar nepraranda zavesio kada po stikliu uzkista?
Is anksto, dekoju uz patarimus
Oho kokių nematytų grožybių parodėt
Aguonas rėminčiau su matiniu stiklu, tada grožis nepasislėps kaip po paprastu, o nuo rankyčių bus apsaugotos
Aguonas rėminčiau su matiniu stiklu, tada grožis nepasislėps kaip po paprastu, o nuo rankyčių bus apsaugotos