Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Višniukė @ 2012 03 20, 10:19)

Arkliai, dėžutė ir knyga wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kol buvau užsienyje, grįžo kitam forume žaisto RR darbeliai.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 20, 17:25)
tas reklamas pasinaikink...kazkuri buvo pamokiusi, as nebeatsimenu kaip, apacioj kazkur yra ir viskas...nebus ju... mirksiukas.gif

Apačioj kairėje būdavo galima pasirinkti kitą "apvalkalą" - tai būdavo kokio nors daikto reklaminis fonas, bet tik fonas ir jokių blykčiojančio, šokčiojančių nesąmonių. Bet dabar man kažkaip neleidžia pasirinkti jokio kito apvalkalo tik "supermama" doh.gif O tai reiškia - dabartinis su visom reklamom doh.gif
Atsakyti
Labai gražūs arliukai DIM.. tokie jie man romantiški wub.gif ir mano planuose jie kada nors blush2.gif dar dėžutė įstrigo...nuostabi wub.gif
Florestinos ragana labiausiai patiko, smagi tokia moteriškė thumbup.gif

O jau kaip ačiū tviksei už to adblock nuorodą!!! yahoo.gifyahoo.gifyahoo.gif veikia thumbup.gif jetus ir net tų visų maximos produktų neberodo šone, jokių reklamų. Kituose saituose irgi. Eikit sau, negaliu atsidžiaugt lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
nu va nors vienai padejo bigsmile.gif
labai grazus RR'iukai!

o pasidare smalsu.. kazi kaip laikosi inesiuu klounai musu siuvineti prazuvus jos RR'ui siame forume? pavirto i ta ugio matuokle ar kaip? g.gif

apleidus sita tema besu tai gal kazak praleidau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2012 03 20, 18:55)
o stai mano paskutiniai krapstuliai, atsiputimui nuo didelio siuvinejimo. pabandziau ir patiko  biggrin.gif

Faini smile.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 03 20, 20:04)
Kol buvau užsienyje, grįžo kitam forume žaisto RR darbeliai.

Gražu, arbatinukai labiausiai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2012 03 20, 20:27)
o pasidare smalsu.. kazi kaip laikosi inesiuu klounai musu siuvineti prazuvus jos RR'ui siame forume? pavirto i ta ugio matuokle ar kaip?  g.gif

Taigi rodė pabaigtą.
Atsakyti
nu va sakau busiu praleidus doh.gif
Atsakyti
Ačiū už dedikacijas prie žodžio sobieska ...tikrai nuoširdžiai 4u.gif

Vyšniukės dėžutė nu labai,labai wub.gif ...ir eržiliokas slystantis nuo knygutės viršelio wub.gif
Atsakyti
Vis dar zandikaulis negrizta i vieta, pamacius Viskiukes zirgus unsure.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Pasaka!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 03 20, 11:40)
Atsiprasau uz nuotraukos kokybe,nemoku susitart su savo muiline visai...  doh.gif

o man vakar nuotraukos nerode visai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 21 kovo 2012 - 08:24