Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Sveikos darbstuoles smile.gif Gavau is tetos palikima daug siuvinejimo siuliuku. Jie yra labai senai pirkti, rusiski Muline sputnik, bet jie be jokiu numeriu sad.gif Gal kas turite minciu kaip man juos susiruosiuoti pagal palete? Kad galeciau panaudoti savo darbams. Is akies spalvu derinti nelabai gaunasi. Gal kas patarsite?
Atsakyti
deja, juos panaudosi tik "iš akies" rinkdama kokiems vaikiškiems darbeliams ar kur porą spalvų reikia naudoti.
Atsakyti
Savaitgalį užgimęs darbelis

user posted image

Dar truputukas Čia

Ačiū už ankstesnius komentarus 4u.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2012 03 19, 16:01]
Savaitgalį užgimęs darbelis

http://s019.radikal....e109cb78ae8.jpg[/img][/url]

Koks grozis wub.gif

Paziurejau blog'a ..., tai nuo tokių grpzybiu ir nuo kedes gali nuvirsti doh.gif Pasakiški, nuostabūs darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linke123 @ 2012 03 19, 14:00)
Sveikos darbstuoles smile.gif Gavau is tetos palikima daug siuvinejimo siuliuku. Jie yra labai senai pirkti, rusiski Muline sputnik, bet jie be jokiu numeriu sad.gif Gal kas turite minciu kaip man juos susiruosiuoti pagal palete? Kad galeciau panaudoti savo darbams. Is akies spalvu derinti nelabai gaunasi. Gal kas patarsite?

Tikrai patarčiau nepradėt jais siuvinėt, kad nenusiviltai siuvinėjimu. Nes geri, kokybiški siūlai tikrai vienas malonumas.
Turimus gali panaudot įvairiems kutams, virvelėms ar apnert kokį kraštelį.
Sobieska - tu savam stiliuj, puiku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 03 19, 17:18)
Tikrai patarčiau nepradėt jais siuvinėt, kad nenusiviltai siuvinėjimu. Nes geri, kokybiški siūlai tikrai vienas malonumas.
Turimus gali panaudot įvairiems kutams, virvelėms ar apnert kokį kraštelį.
Sobieska - tu savam stiliuj, puiku wub.gif

Kaip gaila, kogero niekur ir nepanaudosiu tu suliuku, nors ju apie 150 spalvyciu ir pundelyje po 20 metru sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linke123 @ 2012 03 19, 17:02)
Kaip gaila, kogero niekur ir nepanaudosiu tu suliuku, nors ju apie 150 spalvyciu ir pundelyje po 20 metru sad.gif

tai reikia tik fantazijos ,ir tikrai panaudosi ,nesugalvok išmest tiktais,aš irgi turiu mamos palikimo tokių siūlų, tai vis neprisiruošiu kokią pagalvėlę pasidaryt,pasiuvinėti kokiais ornamentais ,iš akies spalvas paderinsiu ir bus gražu ,pabandyk ir tu,jei tiek daug spalvų tai tikrai nesunku spalvas paderinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 03 19, 11:27)
thumbup.gif Labai patiko wub.gif

Visoms dėkui už gražius žodžius, dar šiai prijuostei reikia draugo, tai mastau ar vėl imti vynoge tik kitokio formato, (nes ju labai daug yra) ar koki kita vaisi, uoga
Atsakyti
gal kas turite tu graziuju aguonu shemute? labai buciau dekinga:)
labai grazios..
Atsakyti
Sobieska, puikus "pasinešimas" į siuvinėjimą... gražu pažiūrėt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke123 @ 2012 03 18, 03:26)
Sveikutes,

Na štai mano tik pabaigtas siuvinys, dar šviežias nei lygintas nei plautas  smile.gif  Fotu su blicu ir be jo, bet abiejose nuotraukose vis tiek iškraipo spalvas. Spalvos panašesnės kaip pirmoje nuotraukoje.  smile.gif

Gražios aguonos thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 03 18, 11:46)
Žadu įsmeigti į velykų žolytę rolleyes.gif

Abu darbeliai labai mieli, ypač pakalnutės patiko wub.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 16:40)
Gražūs darbeliai, ir Velykom jau pakvipo, o aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.
Spalvos tai nepagal kodus, šiaip pati surinkai iš turimų.

Dailu smile.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2012 03 18, 20:39)
Įkeliu preitų metų darbą. Dovana mamai. Su didelėm pertraukom siuvinėjau beveik metus. Fotografuota telefonu, todėl trūksta ryškumo.

Matosi, kad daug darbo įdėta ir motyvas gražus, tik siūlau progai pasitaikius perfotografuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aušrinė06 @ 2012 03 19, 21:56)
gal kas turite tu graziuju aguonu shemute? labai buciau dekinga:)
labai grazios..

darbelio autorei rasom i asmenine zinute papaudus ant jos niko.
Atsakyti