Sveikos darbstuoles Gavau is tetos palikima daug siuvinejimo siuliuku. Jie yra labai senai pirkti, rusiski Muline sputnik, bet jie be jokiu numeriu Gal kas turite minciu kaip man juos susiruosiuoti pagal palete? Kad galeciau panaudoti savo darbams. Is akies spalvu derinti nelabai gaunasi. Gal kas patarsite?
deja, juos panaudosi tik "iš akies" rinkdama kokiems vaikiškiems darbeliams ar kur porą spalvų reikia naudoti.
[quote=sobieska,2012 03 19, 16:01]
Savaitgalį užgimęs darbelis
http://s019.radikal....e109cb78ae8.jpg[/img][/url]
Koks grozis
Paziurejau blog'a ..., tai nuo tokių grpzybiu ir nuo kedes gali nuvirsti Pasakiški, nuostabūs darbeliai
Savaitgalį užgimęs darbelis
http://s019.radikal....e109cb78ae8.jpg[/img][/url]
Koks grozis
Paziurejau blog'a ..., tai nuo tokių grpzybiu ir nuo kedes gali nuvirsti Pasakiški, nuostabūs darbeliai
QUOTE(Linke123 @ 2012 03 19, 14:00)
Sveikos darbstuoles Gavau is tetos palikima daug siuvinejimo siuliuku. Jie yra labai senai pirkti, rusiski Muline sputnik, bet jie be jokiu numeriu Gal kas turite minciu kaip man juos susiruosiuoti pagal palete? Kad galeciau panaudoti savo darbams. Is akies spalvu derinti nelabai gaunasi. Gal kas patarsite?
Tikrai patarčiau nepradėt jais siuvinėt, kad nenusiviltai siuvinėjimu. Nes geri, kokybiški siūlai tikrai vienas malonumas.
Turimus gali panaudot įvairiems kutams, virvelėms ar apnert kokį kraštelį.
Sobieska - tu savam stiliuj, puiku
QUOTE(rugsėjė @ 2012 03 19, 17:18)
Tikrai patarčiau nepradėt jais siuvinėt, kad nenusiviltai siuvinėjimu. Nes geri, kokybiški siūlai tikrai vienas malonumas.
Kaip gaila, kogero niekur ir nepanaudosiu tu suliuku, nors ju apie 150 spalvyciu ir pundelyje po 20 metru
QUOTE(Linke123 @ 2012 03 19, 17:02)
Kaip gaila, kogero niekur ir nepanaudosiu tu suliuku, nors ju apie 150 spalvyciu ir pundelyje po 20 metru
tai reikia tik fantazijos ,ir tikrai panaudosi ,nesugalvok išmest tiktais,aš irgi turiu mamos palikimo tokių siūlų, tai vis neprisiruošiu kokią pagalvėlę pasidaryt,pasiuvinėti kokiais ornamentais ,iš akies spalvas paderinsiu ir bus gražu ,pabandyk ir tu,jei tiek daug spalvų tai tikrai nesunku spalvas paderinti
QUOTE(Sela:) @ 2012 03 19, 11:27)
Labai patiko
Visoms dėkui už gražius žodžius, dar šiai prijuostei reikia draugo, tai mastau ar vėl imti vynoge tik kitokio formato, (nes ju labai daug yra) ar koki kita vaisi, uoga
Sobieska, puikus "pasinešimas" į siuvinėjimą... gražu pažiūrėt
QUOTE(juoduke123 @ 2012 03 18, 03:26)
Sveikutes,
Na štai mano tik pabaigtas siuvinys, dar šviežias nei lygintas nei plautas Fotu su blicu ir be jo, bet abiejose nuotraukose vis tiek iškraipo spalvas. Spalvos panašesnės kaip pirmoje nuotraukoje.
Na štai mano tik pabaigtas siuvinys, dar šviežias nei lygintas nei plautas Fotu su blicu ir be jo, bet abiejose nuotraukose vis tiek iškraipo spalvas. Spalvos panašesnės kaip pirmoje nuotraukoje.
Gražios aguonos
QUOTE(sobieska @ 2012 03 18, 11:46)
Žadu įsmeigti į velykų žolytę
Abu darbeliai labai mieli, ypač pakalnutės patiko
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 16:40)
Gražūs darbeliai, ir Velykom jau pakvipo, o aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.
Spalvos tai nepagal kodus, šiaip pati surinkai iš turimų.
Spalvos tai nepagal kodus, šiaip pati surinkai iš turimų.
Dailu
QUOTE(Kristute97 @ 2012 03 18, 20:39)
Įkeliu preitų metų darbą. Dovana mamai. Su didelėm pertraukom siuvinėjau beveik metus. Fotografuota telefonu, todėl trūksta ryškumo.
Matosi, kad daug darbo įdėta ir motyvas gražus, tik siūlau progai pasitaikius perfotografuoti
QUOTE(aušrinė06 @ 2012 03 19, 21:56)
darbelio autorei rasom i asmenine zinute papaudus ant jos niko.