Gražūs darbeliai, ir Velykom jau pakvipo, o aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.
Spalvos tai nepagal kodus, šiaip pati surinkai iš turimų.
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 03 18, 12:34)
Ačiū kas pasidalino informacija... na kažkaip nebandžiau internetu daryti užsakymo kažkaip abejoju ar suprasiu kaip pavedima padaryti ir pan....
Nieko ten sudėtingo- užsakymą padarysi, atsiųs užsakymo Nr. (kurį įrašysi į mokėjimo paskirties laukelį), sąskaitos Nr, gavėjo pavadinimą ir tiek žinių- lauksi žinutės kad atsiunčia. O gali pavedimą ir ne internetinį daryt- užsirašai visus duomenis ir nueini į banką.
Sobieska, kaip gražiai Moki pateikti, atrodo, paprastus dalykus
Dzenetes prijuostėlė irgi patiko
Dzenetes prijuostėlė irgi patiko
Katu atvirutes kaledines labai suzavejo
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 15:40)
Gražūs darbeliai, ir Velykom jau pakvipo, o aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.
Puiki prijuoste ir graziai spalvytes atrodo nors ir parinkai is turimu savo
Nuostabios aguonos.
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 14:40)
kokia graži prijuostėlė, spalvos taip gerai parinktos - skanios tos vynuogės atrodo
Kristute97, puikus paveikslas. spėju daug darbo įdėta
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 14:40)
aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.
Labai patiko
Sveikutes, ieskau visur kokio grazaus triptiko, tarkim geliu.Bet visur schemos arba labai smulkios, arba parsisiust nemoku, gal kuri normalaus dydzio scemute turit, ar nuoroda.Noriu vat didelio paveikslo...
QUOTE(milduze314 @ 2012 03 19, 14:27)
Sveikutes, ieskau visur kokio grazaus triptiko, tarkim geliu.Bet visur schemos arba labai smulkios, arba parsisiust nemoku, gal kuri normalaus dydzio scemute turit, ar nuoroda.Noriu vat didelio paveikslo...
Siuvinėjimo kryželiu schemos
yra nuoroda triptikams
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 19, 13:33)
nemokejau parsisiust , bet isejo dabar, viskas ok.beje, labai dekui