Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Gražūs darbeliai, ir Velykom jau pakvipo, o aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.
Spalvos tai nepagal kodus, šiaip pati surinkai iš turimų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 03 18, 12:34)
Ačiū kas pasidalino informacija... na kažkaip nebandžiau internetu daryti užsakymo kažkaip abejoju ar suprasiu kaip pavedima padaryti ir pan....

Nieko ten sudėtingo- užsakymą padarysi, atsiųs užsakymo Nr. (kurį įrašysi į mokėjimo paskirties laukelį), sąskaitos Nr, gavėjo pavadinimą ir tiek žinių- lauksi žinutės kad atsiunčia. O gali pavedimą ir ne internetinį daryt- užsirašai visus duomenis ir nueini į banką.
Atsakyti
Sobieska, kaip gražiai smile.gif Moki pateikti, atrodo, paprastus dalykus rolleyes.gif

Dzenetes prijuostėlė irgi patiko smile.gif
Atsakyti
Katu atvirutes kaledines labai suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 15:40)
Gražūs darbeliai, ir Velykom jau pakvipo, o aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.

Puiki prijuoste 4u.gif ir graziai spalvytes atrodo nors ir parinkai is turimu savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Įkeliu preitų metų darbą. Dovana mamai. Su didelėm pertraukom siuvinėjau beveik metus. Fotografuota telefonu, todėl trūksta ryškumo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 18 kovo 2012 - 18:45
Nuostabios aguonos.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 14:40)

kokia graži prijuostėlė, spalvos taip gerai parinktos - skanios tos vynuogės atrodo biggrin.gif

Kristute97, puikus paveikslas. spėju daug darbo įdėta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 18, 14:40)
aš pasirodysiu šio savaitgalio darbeli.

thumbup.gif Labai patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, ieskau visur kokio grazaus triptiko, tarkim geliu.Bet visur schemos arba labai smulkios, arba parsisiust nemoku, gal kuri normalaus dydzio scemute turit, ar nuoroda.Noriu vat didelio paveikslo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milduze314 @ 2012 03 19, 14:27)
Sveikutes, ieskau visur kokio grazaus triptiko, tarkim geliu.Bet visur schemos arba labai smulkios, arba parsisiust nemoku, gal kuri normalaus dydzio scemute turit, ar nuoroda.Noriu vat didelio paveikslo... 4u.gif

Siuvinėjimo kryželiu schemos

yra nuoroda triptikams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 19 kovo 2012 - 12:33
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 19, 13:33)

nemokejau parsisiust blush2.gif , bet isejo dabar, viskas ok.beje, labai dekui smile.gif
Atsakyti