tai negali aiskiai ir suprantamai parasyti iskart blanc,tai ne,durnina blondine ot,konverteris
Sveikutes,
Na štai mano tik pabaigtas siuvinys, dar šviežias nei lygintas nei plautas Fotu su blicu ir be jo, bet abiejose nuotraukose vis tiek iškraipo spalvas. Spalvos panašesnės kaip pirmoje nuotraukoje.
Be to, gal turite minčių kaip įrėminti, nes noriu padovanoti mamai jubiliejaus proga.
P.S. Nuotraukas kėliau per kitą saitą, nes aname neleidžia prisiregistruoti..
Na štai mano tik pabaigtas siuvinys, dar šviežias nei lygintas nei plautas Fotu su blicu ir be jo, bet abiejose nuotraukose vis tiek iškraipo spalvas. Spalvos panašesnės kaip pirmoje nuotraukoje.
Be to, gal turite minčių kaip įrėminti, nes noriu padovanoti mamai jubiliejaus proga.
P.S. Nuotraukas kėliau per kitą saitą, nes aname neleidžia prisiregistruoti..
Labas rytas
kaip gražu
kaip visada subtilu, gražiai apipavidalinta, pateikta
ir kiti darbeliai nuostabūs
QUOTE(juoduke123 @ 2012 03 18, 01:26)
Sveikutes,
kaip gražu
QUOTE(sobieska @ 2012 03 18, 09:46)
Žadu įsmeigti į velykų žolytę
kaip visada subtilu, gražiai apipavidalinta, pateikta
ir kiti darbeliai nuostabūs
QUOTE(juoduke123 @ 2012 03 18, 02:26)
Sveikutes,
Labai gražus darbelis manau tikrai mamai patiks dovana
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2012 03 18, 10:46)
Kaip visada labai gražiai pateikti tavo darbelių foto gražu labai
Papildyta:
sveikutės norėjau pasiteirauti ir kad pasidalintumėte adresais kur Kaune perkate siuliukus ir karoliukus siuvinėjimui? nes Panevežyje negavau hobi centre karoliuku nesuprantu pagal ka čia žurnale sunumeruoti karoliukai ir pardavėja nežino .... o vat noriu pabaigti darbeli savo,o kai pati neužsisakinėju internetu tai va problemėlė tokia ištiko ... tai man draugė sakė pažiurės Kaune tik reikia man adresu jei kuri žinote butčiau dėkinga jei pasidalintumėte
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 03 18, 11:59)
tai man draugė sakė pažiurės Kaune tik reikia man adresu jei kuri žinote butčiau dėkinga jei pasidalintumėte
žinau, kad KaSiulai parduotuvė savanoriu pr yra, ir karoliuku tikrai turi
[quote=sobieska,2012 03 18, 09:46]
puiki idėja Velykoms įdomu kaip taip dailiai, lygiai apsiuvate kiaušinį su išsiuvinėta medžiaga..
puiki idėja Velykoms įdomu kaip taip dailiai, lygiai apsiuvate kiaušinį su išsiuvinėta medžiaga..
Sveikos, auksarankės
Atėjau patarimo. Gal galėtumėte man padėti. Žodžiu, mano mažosios džinsiukai per keliuką bando nudilti. Ir išmesti kažkaip dar nesinorėtų todėl sumąsčiau, kad ant tos vietos būtų galima ką nors išsiuvinėti. Vakar visą dieną po internetą landžiojau, ieškojau ko nors paprasto, žaismingo. Radau boružėlę. Tik dabar galvoju - iškart ant keliuko siuvinėti ar ant medžiagėlės ir tada ją pritvirtinti kažkokiu būdu? Gal kam teko ką nors panašaus daryti ir galėtumėte patirtim pasidalinti? AČIŪ
Atėjau patarimo. Gal galėtumėte man padėti. Žodžiu, mano mažosios džinsiukai per keliuką bando nudilti. Ir išmesti kažkaip dar nesinorėtų todėl sumąsčiau, kad ant tos vietos būtų galima ką nors išsiuvinėti. Vakar visą dieną po internetą landžiojau, ieškojau ko nors paprasto, žaismingo. Radau boružėlę. Tik dabar galvoju - iškart ant keliuko siuvinėti ar ant medžiagėlės ir tada ją pritvirtinti kažkokiu būdu? Gal kam teko ką nors panašaus daryti ir galėtumėte patirtim pasidalinti? AČIŪ
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 03 18, 09:59)
sveikutės norėjau pasiteirauti ir kad pasidalintumėte adresais kur Kaune perkate siuliukus ir karoliukus siuvinėjimui?
man ir labiausiai patinka "Kasiulai", platus asortimentas, puikus aptarnavimas. Dažniausiai internetu užsisakau.
QUOTE(Paslaptele @ 2012 03 18, 11:22)
Tik dabar galvoju - iškart ant keliuko siuvinėti ar ant medžiagėlės ir tada ją pritvirtinti kažkokiu būdu? Gal kam teko ką nors panašaus daryti ir galėtumėte patirtim pasidalinti? AČIŪ
Sveika
aš turbūt siuvinėčiau ant medžiagytės ir prisiūčiau. Manau taip tvirčiau
QUOTE(ausryte.b @ 2012 03 18, 11:53)
*man ir labiausiai patinka "Kasiulai", platus asortimentas, puikus aptarnavimas. Dažniausiai internetu užsisakau.
Sveika
**aš turbūt siuvinėčiau ant medžiagytės ir prisiūčiau. Manau taip tvirčiau
Sveika
**aš turbūt siuvinėčiau ant medžiagytės ir prisiūčiau. Manau taip tvirčiau
* Nors dabar, aš savo mieste atradau siūlų parduotuvę, tai pas tą moteriškę pirksiu
**Gerai, o kaip su medžiagytės kraščiukais daryt? Kaip juos sutvirtint?
QUOTE(Paslaptele @ 2012 03 18, 11:59)
* Nors dabar, aš savo mieste atradau siūlų parduotuvę, tai pas tą moteriškę pirksiu
Dabar pažiūrinėjau kasiulai puslapį, tai jie siūlo tokias juosteles dekoravimui, jų kraščiukai apsiūti.. tai gal kažką panašaus ir tau galima padaryti
dar kokią įdomybę radau http://www.kasiulai....nva-p-1032.html
Ačiū kas pasidalino informacija... na kažkaip nebandžiau internetu daryti užsakymo kažkaip abejoju ar suprasiu kaip pavedima padaryti ir pan....