Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Laura81r @ 2012 02 14, 12:48)
jo,jo,viskas pagal schema,jokios saviveiklos  unsure.gif bet tas metalikas gal per storas,na,ta prasme gal ji tik viena deti atskyrus  g.gif o as cia du imontavau  ax.gif

tai, o kaip ant schemos - 1 gija ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 02 14, 13:10)
tai, o kaip ant schemos - 1 gija ar kaip?  g.gif

viena blush2.gif bet man kazkaip pasirode labai plona....ir metalikas kai pritaikytas,ne is originalaus rinkinio,galvojau gali but per plonas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 02 14, 15:50)
man atspausdino visą: įsirašiau į kompą kaip jpg ir paleidau spausdint, tik kad labai smulki

vat vat, butent, kad smulkiai sad.gif Gal kas moka didele atspausdinti? Dar truputi palauksiu pasiulymu
Atsakyti
Nepadekojau anoj temoj uz rekomendacijas - jau uzsisakiau to blizgaus lino dvieju atspalviu thumbup.gif Pirkau mamos adresu, o ji man atves.

Dabar su tokiu klausimu, gal deretu cia i schemu paieskas eit, bet kad nezinau, ko ieskau, reik labiau patarimo, tai gal jus patarsit 4u.gif

Uzsakiau abiem mergaitem po vonios ranksluosti. Emiau "sand" (smelio) spalva. Noriu issiuvinet ju vardus, bet kazkaip nesugalvojau, kokias raideles parinkt (kelias dienas jau ziureineju schemas, bet kazkaip nesuprantu, kas tiktu...) Gal galit patart?

Prisiminimui - pernai siuvinejau tokais gelytes. Cia gerokai mazesnis ranksluostis. Tokiu paciu nenoriu.

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 12, 14:16)
Kaip visada man nepavyksta siuvinėt vieno darbo, tad greitukas "Fėjos lobių skrynia"- lietuviškas linas, siuvimo siūlas.

Labai grazi feja!

QUOTE(sobieska @ 2012 02 13, 07:32)
Pagal idėją-turėtų būt skanu rolleyes.gif

Nu cia ir be ideju - labai skaniai atrodo thumbup.gif

Dvi, nuostabus sventinis darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 14, 14:30)
viena  blush2.gif  bet man kazkaip pasirode labai plona....ir metalikas kai pritaikytas,ne is originalaus rinkinio,galvojau gali but per plonas... ax.gif

biggrin.gif niu tai va jau ir nuokrypis nuo rekomendaciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 13, 15:32)
Pagal idėją-turėtų būt skanu rolleyes.gif

Labai skaniai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 02 12, 19:28)
Vervaco Autumn Abstract, 16ct Aida, DMC siūlai.

Labai gražu smile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 02 12, 22:16)

Kaip visada man nepavyksta siuvinėt vieno darbo, tad greitukas "Fėjos lobių skrynia"-

Puiku smile.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 02 13, 15:32)

Bus gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 02 14, 14:52)
biggrin.gif niu tai va jau ir nuokrypis nuo rekomendaciju  4u.gif

viskas,nuspresta,ardysiu be gailescio.jau trecia karta ta pati paveiksla,bet pasidarysiu taip,kad joki kirminukai negrauztu biggrin.gif isvis,man tokia nauja patirtis su tais pusiniais kryzeliais,ir blendingu doh.gif bet nieko,visiems kazkada buna pirmas kartas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kadangi jau padovanota, tai rodausi ir as su paskutiniu darbeliu:
"Siuvinetojos knygute" siuvinejanciai draugei.
Paprastas lietuviskas linas, viena DMC spalvyte.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 02 14, 22:37)
Sveikos,

kadangi jau padovanota, tai rodausi ir as su paskutiniu darbeliu:
"Siuvinetojos knygute" siuvinejanciai draugei.
Paprastas lietuviskas linas, viena DMC spalvyte.

lens.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 02 15, 01:16)

ia turetu rodyt didesne foto smile.gif

Didesne foto
Atsakyti
Ieva thumbup.gif wub.gif
Atsakyti