Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 16, 22:50)
Mano velykaiciai biggrin.gif, tik foto nekobybiska, bet ka jau padarysi,koks fotoaparatas tokios ir foto blush2.gif

Puikūs velykaičiai thumbup.gif ir kiek daug. Labiausiai dryžuota vištukė patiko.
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 16, 20:50)
Mano velykaiciai biggrin.gif, tik foto nekobybiska, bet ka jau padarysi,koks fotoaparatas tokios ir foto blush2.gif

Grazu ir spalvinga ax.gif Man vis kyla klausimas,ka darot su antra puse??? as kai darau atvirutes,klijuoku ant virsaus paveiksliuka,o kaip jus cia padaret?
Atsakyti
Nebezinau,kaip is fotki ikelt nuotrauka,kazka ten pakeite... g.gif Atvirukas.

http://public.fotki....-collage-9.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 17 kovo 2012 - 11:23
QUOTE(Klajokle @ 2012 03 17, 11:32)
Grazu ir spalvinga  ax.gif Man vis kyla klausimas,ka darot su antra puse??? as kai darau atvirutes,klijuoku ant virsaus paveiksliuka,o kaip jus cia padaret?

Kad nereikėtų ant atviruko viršaus klijuoti siuvinuko naudojamas trijų dalių ruošinys- toks. Nesijuok labai - čia ant greičio su paintu papaišiau. Tos trys stačiakampės dalys turi būti lygios. Viena iš jų uždengia blogąją siuvinuko pusę. Ruošinių būna pirkti arba galima pasidaryti pačiai. Taviškė atvirutė simpatiška.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 03 17, 13:49)
Kad nereikėtų ant atviruko viršaus klijuoti siuvinuko naudojamas trijų dalių ruošinys- toks. Nesijuok labai - čia ant greičio su paintu papaišiau. Tos trys stačiakampės dalys turi būti lygios. Viena iš jų  uždengia blogąją siuvinuko pusę. Ruošinių būna pirkti arba galima pasidaryti pačiai. Taviškė atvirutė simpatiška.

Supratau.bet tada ta viena dalis labai stora gaunas g.gif ir turbut gumbuota vidinej pusej,nes ant siuvinuko klijuojas... noreciau pamatyt kita puse,gal kas ides nuotraukyciu 4u.gif
Atsakyti
Neturiu nuotraukos, nes visos atvirutės išdovanotos. Taip ta viena pusė yra storesnė, bet visai gerai vis tiek atrodo. Atviručių ruošiniai daromi iš tokio nei labai storo, nei labai plono popieriaus (puskartonio), siuvinys klijuojamas dvipuse lipnia juosta. Bet jau pas mane nei vieno, net menkiausio, gumbelio nebūna - labai gražiai viskas susiklijuoja.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 03 17, 08:53)
Supratau.bet tada ta viena dalis labai stora gaunas  g.gif ir turbut gumbuota vidinej pusej,nes ant siuvinuko klijuojas... noreciau pamatyt kita puse,gal kas ides nuotraukyciu  4u.gif

Nesigauna labai stora tikrai. As asmeniskai retai tokias naudoju, pacias pirmas atvirutes tikt taip dariau

Ideja aiski, kaip ir parode elzeda:
user posted image

Rezultatas nesigauna labai storas:
user posted image

Gali ir ant popieriaus klijuot, nesimato ta blogoji puse
user posted image

Cia dar kelios mano siuvinetos atvirutes, kaledines
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės 4u.gif
Aš vėl kreipiuosi pagalbos unsure.gif
Gal kas turit Fairy roses backstitch aprašymą ax.gif aš nepasižiūrėjau, kad neturiu doh.gif O iš internetinės nuotraukos nelabai matosi kur kokia spalva cray.gif

Aš buvau kai kurioms darbštuolėms prižadėjusi parodyti savo darbą, bet dar teks palaukti, kol pabaigsiu blush2.gif Kažkaip siuvinėjant su lankeliu labai susilanksto ir nėra galimybės aiškiau nufotografuoti blush2.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Jauciu ,kad paskutini karta tiek darau daug atviruciu.Kitiems metams darysiu tik keleta patiems artimiausiams , nes ziuriu nieks jau taip ir neivertina, kai kurie net nepadekoja, ja gave.

Merginos jau viska puikiai paaiskino, as irgi lygiai taip pat darau. Antra puse gaunasi ir lygi ir nestora na tik siek tiek . As kai tiek daug ju darau vienu metu ,tai mane isvargina tie visi ispjaustymai ir matavimai.
Atsakyti
sveikos,merginos,cia kaip visada yra i ka akis paganyti thumbup.gif saunuoles!o as siandien irgi su adata draugauju,tai negaliu atsidziaugti.tik va,dabar tokis klausimas iskilo:siuvineju savo dim orchidejas,ir is dim siulu su konverteriu issikonvertavau siulus i DMC.ir yra vienas siulas white.pamenu,jau buvom didkutave ir prieje isvada,kad white yra Blanc,ane?kaip mane jau pradeda nervinti,kai siuvineji ne originalu rinkini... doh.gif tiek daug klausimu iskyla doh.gif doh.gif doh.gif ir kiek dabar laiko sugaisiu,kol vel issiaiskinsiu,o galeciau sau ramiai sedet ir siuvinet biggrin.gif
Atsakyti
blank balta
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 03 17, 21:40)
.ir yra vienas siulas white.

taip blanc - white
Atsakyti