Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Dantiste @ 2012 03 16, 11:58)
O čia taip firma vadinasi? g.gif labai jau sakyčiau nepasikuklino tada su pavadinimu hihihi.gif gal tiesiog šiaip prie kokios firmos kas parašė kad jiem geriausi g.gif

viena moteris parduoda tokius,tai galvoju kas cia per siulai... parase "čia kinietiški ,,BEST EM..." 100% medvilnė "
Atsakyti
Fantastiskos adatines wub.gif Nimukas nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif Dievinu nimukus, siandien atsiemiau ireminta dar viena i savo kolekcija. Skubu rodytis
user posted image
user posted image
Tai mano astuntasis nimue paveiksliukas, bus daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2012 03 16, 15:09)
Fantastiskos adatines  wub.gif Nimukas nuostabus  wub.gif  wub.gif  wub.gif Dievinu nimukus, siandien atsiemiau ireminta dar viena i savo kolekcija. Skubu rodytis

Tai mano astuntasis nimue paveiksliukas, bus daugiau  blush2.gif

8 - asis blink.gif labai tu juos myli ,kad tokia ispdinga kolekcija ax.gif istabiai grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 kovo 2012 - 13:14
QUOTE(kla @ 2012 03 16, 15:09)
Fantastiskos adatines  wub.gif Nimukas nuostabus  wub.gif  wub.gif  wub.gif Dievinu nimukus, siandien atsiemiau ireminta dar viena i savo kolekcija. Skubu rodytis

swoon.gif Grožybė neišpasakyta
O kur Tu tuos Nimukus sukabinus? Gal vienoj vietoj? Pasirodytum tada gal visą kolekciją ax.gif Įspūdingai turėtų atrodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 16 kovo 2012 - 15:26
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 16, 12:58)
Kristute97, labai įdomus projektas bigsmile.gif tik gaila Klaipėdoj. O kaži bus galima kažkur pabaigtą staltiesę pamatyt? Kaip ten ją siuvinėjat, kažkokios paruoštos schemos yra, ar taip ateini ir siuvinėji ką nori? ax.gif

Yra paruošta schemute. Kaip supratau, kovo gale (30 ar 31 dieną) bus renginys apie Velykų stalo puošimo tradicijas. To renginio metu stalas bus papuoštas būtent šia staltiese.
O šiaip ateini ten ketvirtadienį ar penktadienį nuo 14 iki 18 val. (kaip jau nori ir kaip tau patogu) ir siuvinėji pagal schemą. Vakar tiek teigiamų emocijų pasikroviau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kla @ 2012 03 16, 14:09)

bigsmile.gif Gražumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 03 16, 16:24)
swoon.gif Grožybė neišpasakyta
O kur Tu tuos Nimukus sukabinus? Gal vienoj vietoj? Pasirodytum tada gal visą kolekciją  ax.gif  Įspūdingai turėtų atrodyti.

Aciu blush2.gif , taip jie visi kabes ant vienos sienos, kol kas jos dar net nera, cia tik ateities planai, o kol kas visi laukia kada pagaliau gales kabeti ten kur seimininke svajoja juos sukabinti. Butinai pasirodysiu kai bus vietoj 4u.gif
Atsakyti
Fantastiški nimukai, negaliu jais atsigrožėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 16, 11:58)

dar labai patiko kvepianti pagalvėlė wub.gif jau tokia mielybė wub.gif o kuom kvepia? blush2.gif kažkada mačiau thomas philipse levandu tokius maišelius po porą litų, galvojau reikės kažką panašaus pasidaryt, pagalvėlę su levandom, į spintą pasidėt. O ką dėjot į vidų, gal koks spec.kvapiklis? ax.gif

Kvepia kokosu ir vanile rolleyes.gif Į vidų kimšau kažką panašaus į vilną ir dėjau tokią kaip ir kvapnią kapsulę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kla @ 2012 03 16, 18:09)
Aciu  blush2.gif , taip jie visi kabes ant vienos sienos, kol kas jos dar net  nera, cia tik ateities planai, o kol kas visi laukia kada pagaliau gales kabeti ten kur seimininke svajoja juos sukabinti. Butinai pasirodysiu kai bus vietoj  4u.gif

Linkiu, kad siena greičiau atsirastų
Atsakyti
mergaites padekite,kaip reikia issisaugoti faila sukurus schema su pcstitch programa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 16 kovo 2012 - 20:48
Mano velykaiciai biggrin.gif, tik foto nekobybiska, bet ka jau padarysi,koks fotoaparatas tokios ir foto blush2.gif

user posted image
Atsakyti
nu grazuoliai Tavo velykaiciai thumbup.gif ir tike daug 4u.gif
Atsakyti