Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(vasarė @ 2012 03 12, 21:51)
Ispudinga kolekcija  drinks_cheers.gif , taciau nesutikciau del lygumo  ax.gif Gal tai vienas is pirmuju darbu i kadra papuole, bet kryziukai tame paveiksle i visas puses ziuri...

Tada mano akis visai dar nieko neišmano apie siuvinėjimą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kelias dienas nebuvau, o cia tiek groziu pridejot thumbup.gif Labiausiai balandis patiko. Nieko tikroviskesnio nesu macius. thumbup.gif Kaip nuotrauka. wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Red&Red @ 2012 03 13, 08:26)
Tada mano akis visai dar nieko neišmano apie siuvinėjimą  doh.gif  biggrin.gif

1:47 min. pritraukta is labai arti, tai vieni kryziukai matosi /, kiti \
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 03 13, 12:09)
1:47 min. pritraukta is labai arti, tai vieni kryziukai matosi /, kiti \

Na kad ten kiek izlybinu i viena puse ziuri, tik kad nelabai lygus smile.gif Zirgas lygesniais siuvinetas smile.gif
Atsakyti
[quote=buckizs,2012 03 12, 09:14]
labai grazus dalykas i vonia..

[quote=Matus,2012 03 12, 18:30]
http://tv.lrytas.lt/...946601331180376

va,koks zmogelis smile.gif
[/quote]
saunuolis vyriokas,respectas tokiam.ir kokie kvailiai gali saipytis is tokio pomegio???manau tik tie,kuriems geriausias laiko praleidimas asocijuojasi su alaus bokalu,ar dar blogiau...merginos,nebukim bjaurios,nepradekim narstyti dabar po kauleli kokio lygumo tie kryzeliai...juk net nezinom,kada jis buvo siuvinetas,gal but tai vienas pirmuju darbu... drinks_cheers.gif
Papildyta:
p.s.kazkaip ne taip pacitavau si kart smile.gif
Atsakyti
Balandis nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 03 13, 11:58)
saunuolis vyriokas,respectas tokiam.ir kokie kvailiai gali saipytis is tokio pomegio???manau tik tie,kuriems geriausias laiko praleidimas asocijuojasi su alaus bokalu,ar dar blogiau...merginos,nebukim bjaurios,nepradekim narstyti dabar po kauleli kokio lygumo tie kryzeliai...juk net nezinom,kada jis buvo siuvinetas,gal but tai vienas pirmuju darbu... drinks_cheers.gif

as juk ir buvau parasius - "gal tai vienas pirmuju darbeliu i kadra is arti pritrauktas". mirksiukas.gif argi cia narstymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 03 12, 23:28)
Myth o is kur siunteisi-pirkai baladzio shemute? Nu man jis nerealus

Pirkau is cia - paziurejau, kad man jis netgi ne 10 svaru kainavo, o nepilnus 8 cool.gif Gaila, kad pardavejas fido.stitch.studio neturi daug schemu, nes kokybe, pateikimas ir pristatymas tikrai nepriekaistingas rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai puikus balandis. retai tokios relistiskos schemos buna. Saunuole, puikus pasirinkimas!
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 03 13, 15:43)
Pirkau is cia - paziurejau, kad man jis netgi ne 10 svaru kainavo, o nepilnus 8  cool.gif Gaila, kad pardavejas fido.stitch.studio neturi daug schemu, nes kokybe, pateikimas ir pristatymas tikrai nepriekaistingas  rolleyes.gif

geras bigsmile.gif , is to, kaip atrodo paveiksliukas, tai sunku butu nemacius galutinio rezultato, patiket, kad toks grozis finale gaunasi...
Atsakyti
pasirodau: dizainas Cricket Collection, linas, dmc siūlaiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 13, 22:41)
pasirodau: dizainas Cricket Collection, linas, dmc siūlai

koks fainuolis bigsmile.gif
Atsakyti