Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(buckizs @ 2012 03 12, 12:14)
Pagaliau ir aš pasirodysiu ax.gif

Fainos varlytės thumbup.gif , o metrikiukas šitas vienas iš mano favoritų, rėmelis patiko, tik paspartą galbūt būčiau rinkusis ne baltą, o vos pilką ar žalsvą.
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2012 03 12, 11:14)
Visų darbeliai nuostabūs wub.gif  wub.gif Pagaliau ir aš pasirodysiu ax.gif

Čia tėveliams į vonią visiems žinomos varlytės ax.gif Visiems labai patiko, kad net užsakymus pradėjau gauti thumbup.gif

Puikiai atrodo darbelis su varliukais 4u.gif thumbup.gif puikiai iremintas metrikutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2012 03 11, 20:44)
Sveikso:) galkuri siuvinėjote ši metriką? gal žinote kur rasti šių ar panašių drugelių ar kuo butų galima pakeisti juos ir ar jie lb išsišoke, kaip rėminant ar netrukdo? ax.gif

Siuvinėjau šitą darbelį.
http://public.fotki....u/p6083842.html

Drugelius pirkau 'siūlų' parduotuvė, kur būna visos aplikacijos ir pan. Rėminti netrukdė, nes jie medžiaginei.
Atsakyti
darbai gražūs, bet balandis - be konkurencijos wub.gif (kitos nepykit ax.gif )
atsakau į kiek prisimenu klausimų: darbo dydis 450x366 kryžiukų, 31,5x25,6 cm - siuvinėju ant smulkesnės kanvos nei rekomenduoja (cm maždaug, nes siuvinėju "ant rankų" - neįtempta medžiaga, tai gavosi šioks toks brokas dėl siūlų įtempimo); pavienių kryžiukų daug ir kai kurios spalvos be ryšio, bet kai daugiau išsisiuvinėja - nebekrenta į akis. Čia paguoda kažkuriai panikei, kur violetinė spalva ne į temą. Na darbas ne šimtmečio bet... finišas numatomas 2013 m., o pradėtas buvo 2010 (gal su pusmečio pertrauka) Stengsiuos aišku greičiau, nes panašaus dydžio keli eilėj stovi ir jau beveik sukomplektuoti
Atsakyti
myth...bulundis wub.gif ...roodos tik suplosi rankomis ir jis nuplasnos.
Atsakyti
http://tv.lrytas.lt/...946601331180376

va,koks zmogelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Matus @ 2012 03 12, 20:30)

Va čia tai geras bigsmile.gif Ir kaip gražiai lygiai išsiuvinėta wub.gif Ir paveikslai kokie nematyti ir gražūs wub.gif
Atsakyti
Ispudinga kolekcija drinks_cheers.gif , taciau nesutikciau del lygumo ax.gif Gal tai vienas is pirmuju darbu i kadra papuole, bet kryziukai tame paveiksle i visas puses ziuri...
Atsakyti
thumbup.gif va čia tai pagarba. Ir tikrai paveikslai gražūs, nematyti tokie bigsmile.gif Po 1000 kryželių per dieną, kad aš tiek sugebėčiau doh.gif
Atsakyti
ui,neisikele paveiksliukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matus: 12 kovo 2012 - 22:07
Myth o is kur siunteisi-pirkai baladzio shemute? Nu man jis nerealus

O mane uzkabino sobieskos kiausinukai,aš juos dabar siuvineju.
Pries kažkiek laiko bandžiau jungtis į jūsų būrį bet taip ir neprisiruosiau pradet,bet va kiaušiniai pastūmėjo,labai mieli,pasinaudojau pasiūlymu "gal kam prireiks" ir prilipo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 12 kovo 2012 - 22:29
QUOTE(Matus @ 2012 03 12, 20:30)

nu čia be konkurencijos biggrin.gif
Atsakyti