Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Myth,labai grazus balandis,o ir ireminta puikiai!
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 03 11, 19:51)
Mano sportinis balandis -

bigsmile.gif kaip tikras bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras...Pirmakart dovanojau savo darba, tai jaudinausi kaip nezinau kas doh.gif rolleyes.gif MB tevukas is pradziu pagalvojo, kad padovanojau siaip paveiksla ar nuotrauka, ir tik uzsidejes akinius suprato, kad balandis siuvinetas hihihi.gif [sportiniu balandziu veisimas ir treniravimas - jo aistra, tai dovana belekaip patenkintas buvo]. Uz schema su siuntimu sumokejau apie 10 svaru, bet buvo verta cool.gif
Atsakyti
myth, nespejau pamatyt to grozio, nerodo dabar jau...parodysi dar?
Atsakyti
nors jau visu isgirtas balandis, bet negaliu nepasidziaugti tokiu darbu! vienas tikroviskiausiu mano matytu siuvinuku 4u.gif
Atsakyti
balandis TOBULAS drinks_cheers.gif thumbup.gif 10 svaru - nulis, gavus toki galutini rezultata thumbup.gif

paskutiniu metu tyliai dziaugiuosi visu darbeliais ir procesais, bet nuolat seku visas naujienas.

Grazios draugystes su adatom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visų darbeliai nuostabūs wub.gif wub.gif Pagaliau ir aš pasirodysiu ax.gif

Čia tėveliams į vonią visiems žinomos varlytės ax.gif Visiems labai patiko, kad net užsakymus pradėjau gauti thumbup.gif

Iš priekio:

user posted image

Iš šono:

user posted image

O čia dovana sūnėnui pirmajam wub.gif

user posted image

Kažkaip su telefonu žiūriu apšvietimas ne koks, bet esmė manau matosi blush2.gif
Atsakyti
bucki saunus darbai,remelis metriko man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 12, 12:12)
bucki saunus darbai,remelis metriko man patiko  ax.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif Tame rėmelyje realiai tamsesnės linijos yra žalios spalvos ir raidės bei skaičiai žalios spalvos, žodžiu su kaspinu derinta, nes tėveliams žalia spalva patinka, tai ir vaiko lova tokia ax.gif Norėjau ramaus rėmo, kad nebūtų sunkus, nors rėminimo centre ilgau rinkausi, nes tą ką siūlė, tai o siaube, bele tik iškišt doh.gif Bet įrėminimu džiaugiuosi, viską kaip visada super padarė, kaip norėjau thumbup.gif
Atsakyti
buckizs- šaunūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Dar karta aciu visoms 4u.gif

QUOTE(A-Z @ 2012 03 12, 09:30)
myth, nespejau pamatyt to grozio, nerodo dabar jau...parodysi dar?

Bandau kelti dar karta:
user posted image
user posted image

QUOTE(vasarė @ 2012 03 12, 10:37)
balandis TOBULAS  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  10 svaru - nulis, gavus toki galutini rezultata  thumbup.gif

paskutiniu metu tyliai dziaugiuosi visu darbeliais ir procesais, bet nuolat seku visas naujienas.

Grazios draugystes su adatom 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aj, schema tai nieko, tik uz ireminima moketi 84 eurus buvo gaila biggrin.gif Bet ka jau cia - uztat MB tevukas dovana dziaugiasi...

As taip pat sia tema visuomet tyliai stebiu ir groziuosi, taciau komentuoju retokai... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 12 kovo 2012 - 15:09
QUOTE(buckizs @ 2012 03 12, 10:14)
Čia tėveliams į vonią visiems žinomos varlytės ax.gif Visiems labai patiko, kad net užsakymus pradėjau gauti thumbup.gif
O čia dovana sūnėnui pirmajam wub.gif

Abu darbai puikūs thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti