Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Rodausi procesą smile.gif todel nepykit už suglamžytą ir nelabai lygią foto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 03 11, 15:18)
Rodausi procesą smile.gif todel nepykit už suglamžytą ir nelabai lygią foto  4u.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 03 11, 12:22)

Įdomu tikrai, kaip ta violetinė čia įsipaišys, bet tikriausiai visai puikiai.  Giriu už kantrybę, nes žinau, kaip nuobodu panašiais atspalviais siuvinėti.

Vakar truputi pabandžiau, tai kadangi tie kryželiai daugiau mažiau pavieniai, tai lyg ir susilieja su ta pilka, kaip bebūtų viska pabaigus ardyti bus beprasmiška biggrin.gif Turės tikti
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 03 11, 14:18)
Rodausi procesą smile.gif todel nepykit už suglamžytą ir nelabai lygią foto  4u.gif

Miela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 03 11, 12:18)

man labai faini siti meskiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikso:) galkuri siuvinėjote ši metriką? gal žinote kur rasti šių ar panašių drugelių ar kuo butų galima pakeisti juos ir ar jie lb išsišoke, kaip rėminant ar netrukdo? ax.gif

user posted image

Atsakyti
Mano sportinis balandis - normaliai nufotografuoti neturejau galimybes, nes ji atsiemus is galerijos, vaziavom tiesiai i gimtadieni, pakavau masinoje doh.gif Paprasiau MB, kad nufotografuotu normaliai jau ispakuota, kad galeciau mamai parodyti [nesakiau, kad i foruma talpinsiu - nesuprastu irnesakyk.gif , bet siaip ir mama norejo galutini rezultata pamatyti], tai ir nufotografavo... nei siaip, nei taip doh.gif Vyrai... hihihi.gif Kaiap ten bebutu - rodausi... vis geriau nei nieko rolleyes.gif Schema parsisiunciau is ebay lapkricio menesi, siuvineti pradejau sausio pradzioj..
user posted image[/URL][/IMG]
user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 11 kovo 2012 - 19:58
oi oi,mazikit foto,neina paziuret,dekit per radikal 2 eilute copi ,paste biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
oho,schemos kokybe tai superine!tokis tikroviskas!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 03 11, 19:51)
Mano sportinis balandis -

swoon.gif kaip gerai atrodo! kaip gyvas! super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 03 11, 21:51)
Mano sportinis balandis -

Labai tikroviškas - kaip nuotrauka atrodo thumbup.gif Ir rėminimas liuks thumbup.gif - solidus, puikiai darbelį papildantis.
Atsakyti
kaip gyvas uzkonservuotas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
myth thumbup.gif
Atsakyti