Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

gal kuri norit už atitinkama sandorį man berniukui "metrikus" išsiuvinėt? 4u.gif az ax.gif
Atsakyti
Na kadangi šiandien už lango niūru tai ir aš atnešiu biski pilkumos, biggrin.gif
Žodžiu mano procesas:
user posted image
tos pilkos spalvos jau maišytis pradeda, akys mirga. Bet aš čia atėjau su tokia abejone. Viena iš spalvų yra "blue violet md lt" ( DMC 156) Lentelėje kai žiūrėjau tokia atrodė pilkšvai violetinė, o kai parsisiunčiau ir paėmiau į rankas, man spalva pasirodė visai kitokia - gan ryški violetinė, Tai mastau kaip čia ji įsipaišys į visą ta kontekstą. g.gif Jaučiu pačiai pabaigai tai pasiliksiu.
Dažniausiai prisėdu tik savaitgaliui tai ir procesas lėtai juda, ale kadangi sakiau jog tai metų projektas tai dar laiko yra biggrin.gif
Nors šiandien užsimaniau kažko spalvoto, tai mastau kokį nedidelį darbelį pasiimti, atgaiva sielai . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 03 09, 14:43)

wau wau wau kokio dydzio!!!!ir kokis margas!akyse nemirga po siuvinejimo? lotuliukas.gif ir kaip tau taip pavyksta siuvineti paliekant siulus?nesusipainioja?

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 03 09, 16:58)
Mano kabinete darbe va koks personažas  biggrin.gif

o cia pati darei?labai labai graziai wub.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 03 10, 09:56)

oho,kiek jau padarius smile.gif ne tiek jau daug turbut ir like?jo,man irgi kartais atrodo kaip cia isikomponuos kokia spalva.kai paemi atskirai,niekaip negali isivaizduoti,kaip cia deres,nes atrodo visai nesuderinamos spalvos,o kai sudelioji viska i savo vietas,atrodo,taip ir turi buti,jokia kita spalva ir netiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 10, 10:56)
Nors šiandien užsimaniau kažko spalvoto, tai mastau kokį nedidelį darbelį pasiimti, atgaiva sielai .  biggrin.gif

Tai junkis į žaidimą- kitas dvi savaites siuvinėsim širdeles. Tema čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 10, 13:40)
Tai junkis į žaidimą- kitas dvi savaites siuvinėsim širdeles. Tema čia  mirksiukas.gif

Dėkui už kvietimą, bet kad pas mane planų daugybė o laiko nelabai, Tai geriau kai taip pati po truputi krapštais ir tiek, Paskui gėda bus prieš save pačią kai nepadarysiu to ka užsibrezusi
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 03 10, 12:02)
o cia pati darei?labai labai graziai  wub.gif

Taip, žinoma, užtrukau pusantros dienos mirksiukas.gif Seniai tik tas buvo - prieš penkerius metus...
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 03 10, 12:24)
Taip, žinoma, užtrukau pusantros dienos mirksiukas.gif Seniai tik tas buvo - prieš penkerius metus...

nieko sau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 03 09, 18:58)

Tai mano išraiška, kai tenka su kuo nors ginčytis ar nesutarti. Daugmaž - "nuobodžiai čia šnekat, gal geriau jau eikit lauk" biggrin.gif

Bet tau, kaip suprantu, reikia kažko rimtesnio  cool.gif

Gera išraiška. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 02 29, 18:22)
Baigiau meškiuką, taigi pasirodau  smile.gif  (antrą kartą siuvinėjau tokį pat) smile.gif

user posted image

gal gali pasidalinti schemute
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 03 11, 08:18)
gal gali pasidalinti schemute

jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 03 09, 15:43)

sužavėta! thumbup.gif kokio realiai jis bus dydžio (kiek kryželių plotis ir ilgis)?

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 03 09, 17:58)

juokingas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 03 09, 17:43)
oi kiek gražių siuvinėjimų thumbup.gif bijau ko nepaminėt, todėl nevardinsiu. Niekaip neberandu kaip iš šitos nuorodos įdėt paveiksliuką su padidinimu, todėl teks pačioms atsidaryt ax.gif

Fantastika ir ne kitaip bigsmile.gif Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 03 10, 12:56)
Na kadangi šiandien už lango niūru tai ir aš atnešiu biski pilkumos,  biggrin.gif 
Žodžiu mano procesas:

Įdomu tikrai, kaip ta violetinė čia įsipaišys, bet tikriausiai visai puikiai. Giriu už kantrybę, nes žinau, kaip nuobodu panašiais atspalviais siuvinėti.
Atsakyti