Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 03 08, 11:42)
Geras klausimas biggrin.gif ...o DARBAS kur...ligoninėj, parduotuvėj, notarų kontoroj...

kontoroj... Aš kaip ir ne prie ko, nes reiktų derinti prie įmonės interjero. Bet paveikslų čia nėra, o priešais mano darbo vietą tuščia siena. Tik va nesugalvoju kas tai galėtų būti. Juk gėlės kokios netinka. Įmonė prekiauja mašinom, bet klientai prie manęs nelabai būna, tai mašinos nenorėčiau. Man reikia tik minčių, o ne pačių paveikslų schemų. Aš jau pasiieškočiau pati blush2.gif
Atsakyti
Gal kokie Maya drambliai tiktų- toks solidesnis vaizdas g.gif
Atsakyti
Manau bambukai gerai ziuretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 03 08, 14:30)
Manau bambukai gerai ziuretusi smile.gif

kad paveikslas ramybe dvelgtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2012 03 08, 13:06)
Įmonė prekiauja mašinom, bet klientai prie manęs nelabai būna, tai mašinos nenorėčiau.

Motociklą siuvinėk smile.gif
yra linksmi ir spalvingi peliukai ant motocoklo. Tik dizaino pavadinimo nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2012 03 08, 13:06)
Tik va nesugalvoju kas tai galėtų būti...

O jei tiesiog kokį peizažą? Man dar atrodo žirgai turėtų tikti. Nu, kaip ten būna su tom arklio galiom automobiliuose hihihi.gif Pvz1 Pvz2
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 08, 22:41)
O jei tiesiog kokį peizažą? Man dar atrodo žirgai turėtų tikti. Nu, kaip ten būna su tom arklio galiom automobiliuose hihihi.gif Pvz1 Pvz2

drinks_cheers.gif ir man tos "arklių galios" sukosi galvoj...manyčiau ši idėja ,su gilia potekste, verta dėmesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 kovo 2012 - 23:32
QUOTE(mmuch @ 2012 03 08, 10:05)
Ir dar viena.

Graži smile.gif
Atsakyti
O aš siūlyčiau išsisiuvinėti puokštę. Manoji, žinau, netobula ir labai paprasta, bet paieškojus galima rasti tiktrai gražių dalykųsmile.gif
user posted image
Atsakyti
oi kiek gražių siuvinėjimų thumbup.gif bijau ko nepaminėt, todėl nevardinsiu. Niekaip neberandu kaip iš šitos nuorodos įdėt paveiksliuką su padidinimu, todėl teks pačioms atsidaryt ax.gif
mano darbo procesas
Atsakyti
Šimtmečio projektas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2012 03 08, 12:30)
Sveikos,
Turiu tokį klausimą: gal kas įsivaizduojate kokio tipo siuvinėtą paveikslą galėčiau pasikabinti darbe?

Mano kabinete darbe va koks personažas biggrin.gif

user posted image

Tai mano išraiška, kai tenka su kuo nors ginčytis ar nesutarti. Daugmaž - "nuobodžiai čia šnekat, gal geriau jau eikit lauk" biggrin.gif

Bet tau, kaip suprantu, reikia kažko rimtesnio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 09 kovo 2012 - 17:59