Kryžiukai-nuliukai arba Su Valentino diena raktų pakabukas. Lino likučiai, DMC siūlai, siuvinėta 1x1.
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 12, 23:16)
Kaip visada man nepavyksta siuvinėt vieno darbo, tad greitukas "Fėjos lobių skrynia"- lietuviškas linas, siuvimo siūlas.
Graži dėželė
QUOTE(sobieska @ 2012 02 13, 16:32)
Pagal idėją-turėtų būt skanu
Niam,niam kaip skanu Bet, žiūriu, Sobieska, po truputį užsikabini siuvinėti, vis didesni ir sudėtingesni darbai pas Tamstą gaunasi, puiku...
QUOTE(Dvi @ 2012 02 13, 23:39)
Kryžiukai-nuliukai arba Su Valentino diena raktų pakabukas. Lino likučiai, DMC siūlai, siuvinėta 1x1.
Fainas pakabukas, kaip dienai
QUOTE(Dvi @ 2012 02 13, 21:39)
Dvi- smagulis pakabukas
QUOTE(elzeda @ 2012 02 13, 23:48)
Bet, žiūriu, Sobieska, po truputį užsikabini siuvinėti, vis didesni ir sudėtingesni darbai pas Tamstą gaunasi, puiku...
nu, kad kabina tie kryžiukai, tai negaliu paneigt, tačiau tam yra priežastis, mat pagrindiniam mano hobiui reikalinga dienos šviesa, o jos šiuo metu gan mažoka, tačiau kryžiavimui labai palankios sąlygos
Ačiū visoms
Dvi
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 13, 11:08)
Gal paskui tarp kitų spalvų išblės tas blizgesys
na,as labai tikiuosi...nes mane jau pradeda vel tas nelemtas kirmeliukas grauzti,galvoju,gal isardyt,ir bandyt maziau deti to blizgucio???
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 14, 11:48)
na,as labai tikiuosi...nes mane jau pradeda vel tas nelemtas kirmeliukas grauzti,galvoju,gal isardyt,ir bandyt maziau deti to blizgucio???
tai jei originalioj schemoj taip nurodyta, tai vyk tuos kirminus lauk - vadinasi taip ir turi atrodyti
QUOTE(vasarė @ 2012 02 14, 10:59)
tai jei originalioj schemoj taip nurodyta, tai vyk tuos kirminus lauk - vadinasi taip ir turi atrodyti
jo,jo,viskas pagal schema,jokios saviveiklos bet tas metalikas gal per storas,na,ta prasme gal ji tik viena deti atskyrus o as cia du imontavau
Dar pasikartosiu Kaip va sita visa schema atspausdinti? Nes spausdina tik pirma dali...
http://uodegyte.gall...ature=topscroll
http://uodegyte.gall...ature=topscroll
QUOTE(algioshka @ 2012 02 14, 15:33)
Dar pasikartosiu Kaip va sita visa schema atspausdinti? Nes spausdina tik pirma dali...
man atspausdino visą: įsirašiau į kompą kaip jpg ir paleidau spausdint, tik kad labai smulki