Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

Kryžiukai-nuliukai arba Su Valentino diena raktų pakabukas. Lino likučiai, DMC siūlai, siuvinėta 1x1.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 12, 23:16)
Kaip visada man nepavyksta siuvinėt vieno darbo, tad greitukas "Fėjos lobių skrynia"- lietuviškas linas, siuvimo siūlas.

Graži dėželė wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 02 13, 16:32)
Pagal idėją-turėtų būt skanu rolleyes.gif

Niam,niam kaip skanu thumbup.gif Bet, žiūriu, Sobieska, po truputį užsikabini siuvinėti, vis didesni ir sudėtingesni darbai pas Tamstą gaunasi, puiku...

QUOTE(Dvi @ 2012 02 13, 23:39)
Kryžiukai-nuliukai arba Su Valentino diena raktų pakabukas. Lino likučiai, DMC siūlai, siuvinėta 1x1.

Fainas pakabukas, kaip wub.gif dienai
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 02 13, 21:39)

good.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dvi- smagulis pakabukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 02 13, 23:48)

Bet, žiūriu, Sobieska, po truputį užsikabini siuvinėti, vis didesni ir sudėtingesni darbai pas Tamstą gaunasi, puiku...

biggrin.gif nu, kad kabina tie kryžiukai, tai negaliu paneigt, tačiau tam yra priežastis, mat pagrindiniam mano hobiui reikalinga dienos šviesa, o jos šiuo metu gan mažoka, tačiau kryžiavimui labai palankios sąlygos thumbup.gif

Ačiū visoms 4u.gif

Dvi ploja.gif
Atsakyti
su sv. valentino diena visas wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labas visoms smile.gif Noriu paklausti kaip atspausdinti didelio formato schema, nes man spausdina tik pirma dali user posted image
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo algioshka: 14 vasario 2012 - 11:17
QUOTE(rasiux- @ 2012 02 13, 11:08)
Gal paskui tarp kitų spalvų išblės tas blizgesys  g.gif

na,as labai tikiuosi...nes mane jau pradeda vel tas nelemtas kirmeliukas grauzti,galvoju,gal isardyt,ir bandyt maziau deti to blizgucio??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 14, 11:48)
na,as labai tikiuosi...nes mane jau pradeda vel tas nelemtas kirmeliukas grauzti,galvoju,gal isardyt,ir bandyt maziau deti to blizgucio??? g.gif  g.gif  g.gif

tai jei originalioj schemoj taip nurodyta, tai vyk tuos kirminus lauk - vadinasi taip ir turi atrodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 02 14, 10:59)
tai jei originalioj schemoj taip nurodyta, tai vyk tuos kirminus lauk - vadinasi taip ir turi atrodyti  mirksiukas.gif

jo,jo,viskas pagal schema,jokios saviveiklos unsure.gif bet tas metalikas gal per storas,na,ta prasme gal ji tik viena deti atskyrus g.gif o as cia du imontavau ax.gif
Atsakyti
Dar pasikartosiu blush2.gif Kaip va sita visa schema atspausdinti? Nes spausdina tik pirma dali...

http://uodegyte.gall...ature=topscroll
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo algioshka: 14 vasario 2012 - 13:33
QUOTE(algioshka @ 2012 02 14, 15:33)
Dar pasikartosiu blush2.gif  Kaip va sita visa schema atspausdinti? Nes spausdina tik pirma dali...

man atspausdino visą: įsirašiau į kompą kaip jpg ir paleidau spausdint, tik kad labai smulki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 14 vasario 2012 - 13:51