Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(Sela:) @ 2012 03 05, 10:55)
Puikus kvietimai wub.gif
Puikiai ireminta thumbup.gif Pirtininkai ir mano planuose.
wub.gif Labai grazus darbai ir ireminimas thumbup.gif
Superinis paveikslas. labai jis man  thumbup.gif
Velykom pakvipo wub.gif
Grazu wub.gif Ir man patinka perejimai. Jie tikrai grazus, nera plemu, o, kad spalva tamsoka, manau nieko tokio. Geriau tamsesnis atspalvis ir tolygus perejimai, negu grazus atspalvis, bet klaikus plemai ant kuno. bigsmile.gif

tai delto nesigincyjam, kad negrazu, tiesiog su Uodegyte diskutavom, kad vervaco atspalviai nesurasyti ir daug ka suklaidina...manau, isiremins mergaite ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Oi, pleputės, kiek priplepėjot, kol aš egzus laikiau, turėjau ką veikti kavutę begerdama, šaunuolės thumbup.gif

QUOTE(RedHair @ 2012 03 02, 15:59)
Aš pagaliau galiu pasigirti kvietimais smile.gif

Labai kvietimas patiko, įsirėminčiau tokį thumbup.gif Bet kantrybės tai tikrai neturėčiau tiek vienodų išsiuvinėt.

QUOTE(libaja @ 2012 03 02, 20:59)
Aš irgi pasirodau.

Labai pirtininkai patiko thumbup.gif ir procesas puikus.

QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 03, 22:05)
Ateinu ir as su savo darbeliais i ta sventini menesi  4u.gif Metrikai dvyniams ir japone su skeciu schema is zurnalo .

Padirbėjai iš peties, šaunuolė. Labiausiai metrikai ir jų rėminimas patiko wub.gif

QUOTE(Florestina @ 2012 03 04, 19:40)
Praodysiu ir aš savuosius procesus:

Puikūs darbai bus, bet jau jūra be konkurencijos thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 03 04, 21:58)
Po ilgo laiko ateinu su savo darbeliu cool.gif
Schema iš rusiško tinklalapio, spalvos parinktos mano rolleyes.gif

Tik neseniai, atrodo, gyrėmės kalėdiniais darbeliais, o štai jau Velykom pakvipo. Liuks kiaušinis, labai šiltas darbelis wub.gif

QUOTE(ausryte.b @ 2012 03 04, 22:25)
Pasirodau su savo naujausiu darbeliu (neišlygintu, neįrėmintu blush2.gif ) turbūt jau daug kartų matytu ir daug kieno siuvinėtu.

Gražūs abu darbeliai wub.gif , man mergaitė su šuniuku žiūrisi gerai, lauksim įrėminto.
Atsakyti
Kvietimas be galo grazus, o ir pati ideja puiki thumbup.gif

Paryciais pagaliau baigiau siuvineti savo sportini balandi - ketvirtadieni jau turiu ji padovanoti, o dar tas ireminimas... Savaitgali su MB buvom uzsuke i galerija ir isrinkom rema bei pasportus, tad belieka uz poros valandu vel ten nulekti ir palikti reminimui... Kol kas darbas dziusta. Pasirodysiu, kai turesiu jau ireminta darba cool.gif
Atsakyti
Pradėjo grįžinėt kito forumo RR, taigi pristatau, ką siuvinėjau.
Puodelis:
user posted image
Atsakyti
Ka tik grizau is galerijos - uz ireminima moketi reikes 84 eurus doh.gif Brangu, nes darbelis netgi nera labai didelis - 23 x 24 cm... Zodziu. Laiko paciai remu ieskoti ir reminti nebeturiu, bet kita karta bandysiu ieskoti kito varianto, nes kiekvienakart uz ireminima tiek moketi tiesiog neverta.. Isivaizduoju, kiek kainuotu mano siuvinejamo zirgo ireminimas, juk jis gerooookai didesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 03 05, 19:44)
Ka tik grizau is galerijos - uz ireminima moketi reikes 84 eurus  doh.gif Brangu, nes darbelis netgi nera labai didelis - 23 x 24 cm... Zodziu. Laiko paciai remu ieskoti ir reminti nebeturiu, bet kita karta bandysiu ieskoti kito varianto, nes kiekvienakart uz ireminima tiek moketi tiesiog neverta.. Isivaizduoju, kiek kainuotu mano siuvinejamo zirgo ireminimas, juk jis gerooookai didesnis  unsure.gif

Lauksim pasirodant smile.gif
Bet jau rėminimo kaina blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 05 kovo 2012 - 18:00
O aš jau baiginėju siuvinėt pirmąjį meškiuką iš Row of Love 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 03 05, 18:44)
Ka tik grizau is galerijos - uz ireminima moketi reikes 84 eurus  doh.gif Brangu, nes darbelis netgi nera labai didelis - 23 x 24 cm... Zodziu. Laiko paciai remu ieskoti ir reminti nebeturiu, bet kita karta bandysiu ieskoti kito varianto, nes kiekvienakart uz ireminima tiek moketi tiesiog neverta.. Isivaizduoju, kiek kainuotu mano siuvinejamo zirgo ireminimas, juk jis gerooookai didesnis  unsure.gif

tas pats šiandien buvo ir pas mane. Gyvenu Vokietijoje, nunešiau Tralala nykštuką rėminti, nedidelis darbeliukas, o pasake kad kainuotų 66 eurus... Žinau, kad čia gyvenant NEGALIMA kainų versti į litus, bet vis tiek paskaičiavus, 200 lt už tokį darbelį su visai paprastu spalvotu rėmeliu ir pasportu... Kai žinai, kad Lietuvoje įrėminimas kainuotų daugiausiai 60 lt.. (kas gyvenant Lietuvoje netgi kartais atrodydavo brangoka doh.gif) Ir dar reikia taikyti, kad atitiktų standartinių rėmų dydis, nes jei jiems reikėtų pjaustyti, kainuotų dar brangiau. Lietuvoje man dar nei vienose dirbtuvėse apie tai net užsiminta nebuvo. Išsirenki rėmus, ir jau jų problema, kaip atitaikyti ilgius ir pan. Pardavėja pamatė mano žvilgsnį, tai pasakiau, kiek pas mus kainuotų, tai pradėjo kažką kalbėti apie tai, kad "bet pas mus labai kokybiškos medžiagos, nedažo ir pan", tai nuskambėjo tarsi Lietuvoj šūdą darytų. net įsižeidžiau, sakau: "pas mus viskas taip pat labai kokybiška ir dar niekada nesu turėjusi problemų". Na, bet suprantama, kad jiems sunku įsivaizduoti, jog pas mus vidutinio dydžio darbelį gali įsirėminti už 10-20 eurų biggrin.gif Kadangi tai dovana sesei, kuri gyvena Lietuvoje, nusprendžiau nusiųsti darbelį paštu į Lietuvą kitai sesei, kad ši nuneštų įrėminti.
Atsakyti
B_March, gerai sugalvojai rolleyes.gif Man nebebuvo kur dingti, reikejo reminti... Bet kita karta ir as galvosiu, kaip pigiau issisukti, grizusi artimuju lankyti Lietuvoj kiekvienakart reminsiu biggrin.gif Juokai juokais, bet sioks toks sokas buvo isgirdus ta kaina, tikejausi sumoketi maziau...
Tiek to, tikiuosi, kad bent jau dovana MB teciui patiks bigsmile.gif [tikra tiesa, kad geriau euru i litus neversti...]
Atsakyti
Na pagaliau puse paveikslo issiuvineta biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Sela smile.gif good.gif ...nuokalnę turėtum įveikt lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2012 03 05, 21:19)

Tiek to, tikiuosi, kad bent jau dovana MB teciui patiks  bigsmile.gif [tikra tiesa, kad geriau euru i litus neversti...]

reminkit Lietuvoj... mirksiukas.gif
Sela thumbup.gif greit darbuojiesi...
Atsakyti