Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 03, 19:05)
Ateinu ir as su savo darbeliais i ta sventini menesi  4u.gif Metrikai dvyniams ir japone su skeciu schema is zurnalo .

oi,labai graziai ziurisi metrikiukai,ir spalvos labai grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 03 04, 12:56)
man ir iš pradžių taip atrodė, kol apačia siuvinėjau, o paskui, bendras vaizdas visai patiko  drinks_cheers.gif

Aš irgi guodžiuosi, kad "išsilygins" kai daugiau atspalvių atsiras.
Atsakyti
Labai gražūs visi darbeliai ir procesai. Praodysiu ir aš savuosius procesus:
Paukščiukai, jau pasiektas viršus, bet tempas lėtas:
user posted image

Ir jūra po truputį juda:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 03 04, 17:40)
Ir jūra po truputį juda:

va šitas man fantastiškas wub.gif pažįstama neseniai baigė siuvinėti, nerealus! thumbup.gif
Atsakyti
Po ilgo laiko ateinu su savo darbeliu cool.gif
Schema iš rusiško tinklalapio, spalvos parinktos mano rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 03 04, 16:40)

rimti procesai wub.gif jo,o ta jura man ir banguoja banguoja tongue.gif
zuzanele,jau velykomis pakvipo wub.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo naujausiu darbeliu (neišlygintu, neįrėmintu blush2.gif ) turbūt jau daug kartų matytu ir daug kieno siuvinėtu.
user posted image

Man jis labai tiks svetainėj šalia šio:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2012 03 04, 22:25)
Pasirodau su savo naujausiu darbeliu (neišlygintu, neįrėmintu blush2.gif ) turbūt jau

porele nuostabi thumbup.gif o mergaiciukes kodukai blogai parinkti,per daug tamsaus atspalvio,ach tie vervaco doh.gif nu irgi gaila jiems tuos kodus surasyti.o dabar tik varda ju tersia tokie sugadinti nerealus darbai ,uz varga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 kovo 2012 - 20:35
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 04, 22:34)
porele nuostabi  thumbup.gif o mergaiciukes kodukai blogai parinkti,per daug tamsaus atspalvio,ach tie vervaco  doh.gif nu irgi gaila jiems tuos kodus surasyti.o dabar tik varda ju tersia tokie sugadinti nerealus darbai ,uz varga  4u.gif

as isuvinejau, kabo pas mane wub.gif mylimas labai...ns dukryte galvoja,kad ten ji su suniuku biggrin.gif , beja kodukai tikrai ne tie... doh.gif ilgai ir as atsirinkinejau, ziurinejau daug vervaco darbuku ir ju kodukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 04, 22:46)
as isuvinejau, kabo pas mane wub.gif mylimas labai...ns dukryte galvoja,kad ten ji su suniuku biggrin.gif , beja kodukai tikrai ne tie... doh.gif ilgai ir as atsirinkinejau, ziurinejau daug vervaco darbuku ir ju kodukus doh.gif

as rinkciausi kad butu su kodukais,ir pagal juos darbas issiuvinetas butu ax.gif mergaiciukes garbaneles man lb patinka ,ir siaip vervaco vienas graziausiu kuriniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 04 kovo 2012 - 20:52
QUOTE(Uodegyte @ 2012 03 04, 22:51)
as rinkciausi kad butu su kodukais,ir pagal juos darbas issiuvinetas butu  ax.gif mergaiciukes garbaneles man lb patinka ,ir siaip vervaco vienas graziausiu kuriniu  wub.gif

labai gerai atsirenka, palei ta vervaco lentele, kazkur buvau radusi internete, ten atrodo, 2 lapai...
Atsakyti
na nelabai nelabai man pasisekė su šiuo darbeliu doh.gif tikiuosi, kad įrėminimas pagerins padėtį rolleyes.gif
Atsakyti