Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(elzeda @ 2012 03 02, 08:40)
Labai mielas  wub.gif

QUOTE(murkse @ 2012 03 02, 11:01)

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 03 02, 21:04)
Gražus meškis 4u.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 03 02, 20:25)
Gražus dimensionas bus, nors religijos ir nemėgstu, bet šitas paveikslas tikrai kažkuo stipriai žavi 4u.gif o ten tik taip atrodo, ar apačioj medžiagos tik koks pusė cm likęs, neiširs? unsure.gif

Aš religijos irgi schmoll.gif , bet šitą pamačius pas Džeinę taip užkabino.... Šiaip, kai pagalvoju iš kitos pusės, tai galima gi įsivaizduot ir nereliginį variantą. smile.gif

O medžiagos išties 4-5 langeliai, kitaip neišsisukau. Šiaip sunkiausias kelias jau įveiktas sėkmingai, dabar ant rėmo užvyniota, tai tikrai neirs. O išskalbt pamėginsiu labai atsargiai, gal kaip nors.
Atsakyti
Visas siuvinėtojas su Tarptautiniu Rankdarbių mėnesiu 4u.gif Daug gražių darbelių šį mėnesį!!! 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su savo darbeliais i ta sventini menesi 4u.gif Metrikai dvyniams ir japone su skeciu schema is zurnalo .
Pirma karta pati reminau, nes kitos iseities neturejau,ne visai gerai isiremino, bet kaip pirmam kartui manau neprastai.Cia kur gyvenu nera reminimo dirbtuviu ir remeliu pasirinkimas labai menkas ir kokybe prasta.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aglyte-puiku 4u.gif ir reminimas super tinkantis, patiko labai...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 03 03, 20:08)
Aglyte-puiku 4u.gif  ir reminimas super tinkantis, patiko labai...

Aciu, rezultatu ir as esu patenkinta. Praejus keleta fotoprekiu parduotuves ir radau, nors jau baiminausi,kad bus misija neimanoma, cia kur gyvenu tokiu dalyku nedaro, kelios moteriskes net sunervino, net neklausiusios kad puole ciupineti mano darbeliu, net neatsiklausiusios ,lyg i turgu buciau atnesus biggrin.gif
Atsakyti
AGLYTĖ metrikuciai labai thumbup.gif pagarba ,kaip lygiai ireminta.siuo atveju ir pasporto nereikejo ax.gif nors to rozinio remo tos juostos gadina truputi,bet zydras tai puikus.man pvz lb patinka,kad nieko neapkrauta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 03, 21:05)
Ateinu ir as su savo darbeliais i ta sventini menesi  4u.gif Metrikai dvyniams ir japone su skeciu schema is zurnalo .
Pirma karta pati reminau, nes kitos iseities neturejau,ne visai gerai isiremino, bet kaip pirmam kartui manau neprastai.Cia kur gyvenu nera reminimo dirbtuviu ir remeliu pasirinkimas labai menkas ir kokybe prasta.

Puikus darbeliai 4u.gif ir dar kaip pati reminusi puikiai ireminta ir tinka labai remeliai grazu tiesiog 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 03, 21:05)

Bet kokie gražūs rėmeliai!!!
Atsakyti
puikus darbeliai 4u.gif man tai labai patiko, as net nedristu prie ko nors prisikabint nes tai tavo ranku darbai nuo A iki Z... bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komplimentus mano darbeliams 4u.gif , net nesitikejau tiek sulaukti blush2.gif . Man paciai irgi zydras labai patinka ir norejosi ,kad ir ruzavas butu toks pat, bet va kad tik toki teturejo, tai dziaugiausi ir toki radusi smile.gif
Dabar belieka sulaukti, kol vaikuciai gaus. Dvyniu kambariai su pastelinem spalvoms, tai sie remukai kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 03 01, 21:32)
Džeine kokie nerealūs tie balionai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(libaja @ 2012 03 01, 22:13)
Aš dabar labai užsiėmusi "Lost no more" paveikslu. Jau gal ryt baigsiu lygiai 1/4. Bet pažiūrėjus į spalvas darosi baisu... Kažkaip man per geltona viskas, nebent kai bus visas vaizdas spalvos išsilygins...  Tiesa, pagal ką konvertavau tikrai nepamenu.. sad.gif seniai tai buvo.

man ir iš pradžių taip atrodė, kol apačia siuvinėjau, o paskui, bendras vaizdas visai patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(elzeda @ 2012 03 02, 06:40)
Jau balionų grožis  bigsmile.gif , nugriūt galima swoon.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(megiux59 @ 2012 03 02, 11:15)
Dzeine, darbai tai LIUKS! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(AGLYTĖ @ 2012 03 03, 20:05)
Ateinu ir as su savo darbeliais i ta sventini menesi

Labai gražiai irėminti metrikai thumbup.gif
Atsakyti