Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 02 29, 19:11)
...beliks tik suteikt tinkamą pavidalą ir vienas velykinis suvenyras bus paruoštas smile.gif

grazuliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 29, 19:11)
...beliks tik suteikt tinkamą pavidalą ir vienas velykinis suvenyras bus paruoštas smile.gif

Faini bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 29, 12:29)
Na matysim, kaip ten gausis. BS kiek issiuvinejau, tiek isardziau. Meginsiu dar karta. g.gif

Galiu duoti patarima, as is pat pradziu siuvinedama bs pasiziurejau, ir bs dariau ne kas langelis, o tokiom atkarpomis ilgesnemis, nes man taip graziau ir tokios tikros zoles atrodo... o jei kas kelis langelius tai poto tas bs atrodo netikra zole, nes labai sukarpyta.. Jeigu supratai ka norejau paaiskinti. biggrin.gif

Sobieskos kiausinukai labai faini, idomu bus paziureti koki pavidala jiems suteiksi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megiux59: 29 vasario 2012 - 18:17
Baigiau meškiuką, taigi pasirodau smile.gif (antrą kartą siuvinėjau tokį pat) smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2012 02 29, 18:22)
Baigiau meškiuką, taigi pasirodau  smile.gif  (antrą kartą siuvinėjau tokį pat) smile.gif

labai mielas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte.b: 29 vasario 2012 - 20:12
QUOTE(Martini @ 2012 02 29, 14:42)
bandžiau, bet daug spalvų tikrai neatitinka sad.gif tenka daug darbo idėt, atrenkant siūlus...

o man šis konverteris pats geriausias, visi (beveik) mano išsiuvinėti DIM'ai konvertuoti su šia lentele, ir galutiniu variantu esu patenkinta thumbup.gif
štai keli pvz:
user posted image user posted image
Atsakyti
Džeine kokie nerealūs tie balionai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2012 03 01, 19:32)
o man šis konverteris pats geriausias, visi (beveik) mano išsiuvinėti DIM'ai  konvertuoti su šia lentele, ir galutiniu variantu esu patenkinta  thumbup.gif

Aš dabar labai užsiėmusi "Lost no more" paveikslu. Jau gal ryt baigsiu lygiai 1/4. Bet pažiūrėjus į spalvas darosi baisu... Kažkaip man per geltona viskas, nebent kai bus visas vaizdas spalvos išsilygins... Tiesa, pagal ką konvertavau tikrai nepamenu.. sad.gif seniai tai buvo.
Atsakyti
Pradėjau "Row of Love" siuvinėt smile.gif žiūrėsim kas gausis 4u.gif dar savaitgalį reikės likusius siūlus susipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2012 03 01, 22:35)
Pradėjau "Row of Love" siuvinėt smile.gif žiūrėsim kas gausis  4u.gif  dar savaitgalį reikės likusius siūlus susipirkt  smile.gif

kokie fainuoliai man tie meškučiai wub.gif prisižiūriu visokių grožių čia ir taip norėčiau viską išsiuvinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 03 02, 00:35)
Pradėjau "Row of Love" siuvinėt smile.gif žiūrėsim kas gausis  4u.gif  dar savaitgalį reikės likusius siūlus susipirkt  smile.gif

Ui fainuoliukai tie meskiukai wub.gif as pati juos issiuvinejus smile.gif
cia tik patarimas... jei dar nedaug padarius ir tikrai nori sito paveiksliuko, geriau siuvinek rinkinuka 4u.gif as siuvinejau DMC siuliukais, antra kart siuvineciau tik rinkinuka.... nors rezultatu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2012 03 02, 00:56)
Ui fainuoliukai tie meskiukai  wub.gif  as pati juos issiuvinejus smile.gif
cia tik patarimas... jei dar nedaug padarius ir tikrai nori sito paveiksliuko, geriau siuvinek rinkinuka  4u.gif as siuvinejau DMC siuliukais, antra kart siuvineciau tik rinkinuka.... nors rezultatu esu patenkinta smile.gif

Jei uždirbčiau ant rinkinuko, tai tikrai jį siuvinėčiau... bet... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti