Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu, 117 tema

QUOTE(xiuke @ 2012 02 28, 20:25)
grazus visu darbeliai 4u.gif
Uodegyte jei siuvinetum vien sita darbeli, tai senai butum baigusi... biggrin.gif

oi tu teisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 12:43)
Pasirodysiu ir aš su savo "Clifftop Footpath". Tik mano dar nė trečdalis neišsiuvinėtas doh.gif

oho,cia tai bent matmenys...itariu nera lengva toki siuvineti,daug margumos,ane?

QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 28, 16:04)
mano procesas maia everlasting love  ax.gif beveik ipusejau  rolleyes.gif ilgai jis man  doh.gif

oi,kokis,na,tokis,labai kruopstus atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 28, 13:43)
Pasirodysiu ir aš su savo "Clifftop Footpath". Tik mano dar nė trečdalis neišsiuvinėtas doh.gif

Sela, labai grazi pradzia. Matau musu paveikslai bus panasus ir firma ir dydziu. thumbup.gif mirksiukas.gif
Kaip sekasi siuvineti? Ir ar Backstitch daug?

Uodegytes procesas maia everlasting love irgi puikus, labai grazios spalvos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megiux59: 28 vasario 2012 - 20:46
Pasakiškai gražūs darbai!!! thumbup.gif man labai mieli tokie paveikslai tik kolkas pati tokiam dydžiui nesirįžtu... blush2.gif
Atsakyti
Abiejų būsimų paveikslų dabartinės atkarpos...wau, ko ne aukštasis pilotažas. Siaubingai daug darbo, bet ėjimas link finišo turėtų daug teigiamų minčių sutelkt. Įsivaizduoju, kiek svajonių juose proceso metu susikryžiavoja ir dar susikryžiavos wub.gif

Uodegyt...gražu...o aš jau medžiagos laukiu parkeliaujant, bet kiek dar laiko užims siūlų perkonvertavimas, baisu net pagalvot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 02 29, 00:26)
Abiejų būsimų paveikslų dabartinės atkarpos...wau, ko ne aukštasis pilotažas. Siaubingai daug darbo, bet ėjimas link finišo turėtų daug teigiamų minčių sutelkt. Įsivaizduoju, kiek svajonių juose proceso metu susikryžiavoja ir dar susikryžiavos wub.gif

Uodegyt...gražu...o aš jau medžiagos laukiu parkeliaujant, bet kiek dar laiko užims siūlų perkonvertavimas, baisu net pagalvot doh.gif

o tu pasinaudok siuo mirksiukas.gif

dmc dimensions labai greitai persikonvertuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 vasario 2012 - 08:36
QUOTE(Laura81r @ 2012 02 28, 20:26)
oho,cia tai bent matmenys...itariu nera lengva toki siuvineti,daug margumos,ane?
oi,kokis,na,tokis,labai kruopstus atrodo  wub.gif

Man sudetingiausios vietos, kur viename langelyje siuvinejasi dvi spalvos. (Puse kryziuko viena spalva, puse kita) doh.gif Ir tokiu vietu visa pieva pilna.O siaip viskas nera sudetinga.

QUOTE(megiux59 @ 2012 02 28, 20:44)
Sela, labai grazi pradzia. Matau musu paveikslai bus panasus ir firma ir dydziu. thumbup.gif  mirksiukas.gif
Kaip sekasi siuvineti? Ir ar Backstitch daug?
Uodegytes procesas maia everlasting love irgi puikus, labai grazios spalvos. wub.gif

Patikek, blink.gif tiek kiek ir tavo paveiksle doh.gif Pagal schema, atbulinis siuvinejasi vienu siulu, man kazkaip negraziai gaunas verysad.gif Tavo, lyg dviem siuvineta, ar man taip tik pasirode?
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 02 29, 09:23)
Tavo, lyg dviem siuvineta, ar man taip tik pasirode?

Tikriausiai pasirode, pas mane vienu siuvineta. smile.gif Manau kad viskas ten pas tave labai gerai. Bent is nuotraukos tai graziai atrodo. mirksiukas.gif

O del langelio kur dvi spalvos siuvinejasi, pas mane irgi nemazai tokiu vietu, bet man jos nera sudetingos. smile.gif Man labiau BS sunkiau, bet ir tai tik kad schemoje jis taip supainiotas, pradedama siuvineti issistudijuoju kur ir kaip ir tada problemu kaip nebuta.

Na tai laukiu tavojo paveikslo galo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megiux59 @ 2012 02 29, 11:35)
Tikriausiai pasirode, pas mane vienu siuvineta.  smile.gif Manau kad viskas ten pas tave labai gerai. Bent is nuotraukos tai graziai atrodo.  mirksiukas.gif

O del langelio kur dvi spalvos siuvinejasi, pas mane irgi nemazai tokiu vietu, bet man jos nera sudetingos.  smile.gif Man labiau BS sunkiau, bet ir tai tik kad schemoje jis taip supainiotas, pradedama siuvineti issistudijuoju kur ir kaip ir tada problemu kaip nebuta.

Na tai laukiu tavojo paveikslo galo.  4u.gif

Na matysim, kaip ten gausis. BS kiek issiuvinejau, tiek isardziau. Meginsiu dar karta. g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri siuvinejote si paveiksla. Reikia konsultacijos, koki metalic siula naudotoje. Schemoje parasyti 141, bet as tokio niekur nerandu uzsisakyti.... dekui labai
Papildyta:
QUOTE(Istorike @ 2012 02 29, 15:13)
Merginos, gal kuri siuvinejote si paveiksla. Reikia konsultacijos, koki metalic siula naudotoje. Schemoje parasyti 141, bet as tokio niekur nerandu uzsisakyti.... dekui labai

sita:
http://laniki.files....6/nimue-068.jpg
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 02 29, 08:36)
o tu pasinaudok siuo  mirksiukas.gif

dmc dimensions labai greitai persikonvertuosi  ax.gif

bandžiau, bet daug spalvų tikrai neatitinka sad.gif tenka daug darbo idėt, atrenkant siūlus...
Atsakyti
...beliks tik suteikt tinkamą pavidalą ir vienas velykinis suvenyras bus paruoštas smile.gif

user posted image

Uodegyt, ačiū, gerai, kad ten neperdaugiausia atspalvių tai kaip nors atsirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 vasario 2012 - 17:15